Arici Cristian Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Cand ma conectez de la camin cu ip'ul de acolo, jocul merge. Cand ajung acasa si dau sa ma conectez, imi zice ca am proxy si sa contactez staful. Puteti sa rezolvati problema? Quote
Arici Cristian Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 Primesc si eu un raspuns sau ii dam in colo de playeri? Quote
xAlecs Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Salut @ ! - 1. Intra in Internet Explorer scrie IP-ul routerului pentru a intra in setari (la mine e 192.168.0.1) la tine, nu stiu. SI apoi modifica la Wirelles Settings din Static IP in Dinamic IP si salveaza cele 2 calculatoare la Manual Settings. In caz de problema este persistenta. - 2. Instaleaza Hotspot Shield, progamu asta iti schimba IP. Quote
Arici Cristian Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 (edited) n-am router. e prin cablu o sa incerc cu hotspot shiel poate merge tot asa imi face. ca am proxy si nu ma pot conecta, eu fiind pe cablu Edited March 30, 2014 by AriciCristian Quote
Sile_Eu Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Ai incercat sa stai 24 de ore fara sa te conectezi. Normal asa ar trebui sa faci, ca schimbi Ip-urile. la camin ai un ip, acasa ai altul... Quote
Recommended Posts