Jony. Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Salut bugged deci sa va spun povestea Merg cu o maisna la fish o las acolo blocata scriu /fish si cand ma duc inapoi unde am lasat masina nu o mai gasesc si alti o vad dar eu nu si i-mi arata aceste erori http://imgur.com/mEwsQVB http://imgur.com/GWW69aI va rog mult sa ma ajutati am reistalat sampul de 5 ori nu am nici un mod Quote
ContrasCalin Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 @@Jony. Problema accea cu warning este de la modul justin de la ped si mie imi apare aceea eroare cateodata dar nu e nici-o problema nu ne incurca cu nimic. Problema cu masina este un bug, la multi li se mai intampla asta ori bug ori lag. Quote
Jony. Posted April 25, 2014 Author Posted April 25, 2014 nu numai cu erarea dar eroarea aia i-mi da cand nu mai vad masina si nu stiu ce sa fac sunt disperat cand vin cu maisna la fish si nu mai e este blocata nu stuy ce sa zic Quote
GrasuXXX. Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 (edited) nu numai cu erarea dar eroarea aia i-mi da cand nu mai vad masina si nu stiu ce sa fac sunt disperat cand vin cu maisna la fish si nu mai e este blocata nu stuy ce sa zic Ai folosit comanda [/findcar] ca sa-ti gasesti masina? Daca ai erori de la ped.ifp descarca unul nou de pe google. Dar spune-mi te rog, ai vreun mod instalat? Edited April 25, 2014 by SherN Quote
AIM.Dragos Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Acea eroare o avem toti,ne apare asa din senin.Nu ai de ce sa te temi. Quote
Jony. Posted April 26, 2014 Author Posted April 26, 2014 (edited) am avut mod instalat dar am reinstalat sampul si geteaul si tot dispare si prieteni mei o vad si unde se baga ped.ifl? Edited April 26, 2014 by Jony. Quote
Jony. Posted April 28, 2014 Author Posted April 28, 2014 am avut mod instalat dar am reinstalat sampul si geteaul si tot dispare si prieteni mei o vad si unde se baga ped.ifl? Va rog eu frumos ajutatima nu stiu ce sa mai fac Quote
GabyVlad Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 va rog ajutatima, nici nu imi intra in GTA si imi da crash, va rog ajutatima va rog ajutatima, nici nu imi intra in GTA si imi da crash. Quote
Gamer Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 va rog ajutatima, nici nu imi intra in GTA si imi da crash, va rog ajutatima va rog ajutatima, nici nu imi intra in GTA si imi da cr Problema te este de le un mod REINSTALEAZA Gta-ul si o sa iti functioneze. Quote
Recommended Posts