Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname:  King.Lim3
Rank deţinut: 2
Câte zile ai stat în facţiune?:  20+ daca nu ma insel
De ce doreşti să părăseşti facţiunea?:  Doresc sa incerc si altceva.
Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic.
Alte precizări?: Sn@k3 sa duci factiunea cat mai sus si sa mentii respectul cum ai facut pana acum.

Demisie Acceptata bafta.

Posted (edited)
Nickname: WorMeX

Câte zile ai stat în facţiune?: Nu stiu.

De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Doresc din mai multe motive , dar daca as sta sa le spun pe toate , cred ca ar fi un roman.Nostop69 se oftica exemplu cand a zis atunci eugen ca o sa ma scoata tester....S@nk3 acum ca e lider si-a luat-o mult in cap.Eram prieten bun cu el ,dar acum ca are faima s-a smecherit si el........Si m-am chinuit o saptamana , mi-am rupt din timpul meu  sa dau 12 teste si el imi zice la finalul saptamanii ca nu imi da rank up.Deci ce sa mai e clar cu asta.Si standup noul mega co-lider , intra de 2zile in factiune si dupa ii dai co-lider...Sn@k3 da rank up cand vrea muschiul lui...chiar daca am muncit o saptamana...

Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Sa plece smecherul de sn@k3 ca si-a luat-o in cap rau.Imi zice el mie ca am o voce de nu mai stiu eu ce.El vorbeste?? Comenteaza si el cu 14 ani ai lui....

Alte precizări?: Imi salut toti colegii si mai ales pe Slim_Shady care a fost cel mai de treaba din toata factiune...Restul va-ti luat-o in cap.

Edited by WorMeX
Posted

Nickname: WorMeX
Câte zile ai stat în facţiune?: Nu stiu.
De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Doresc din mai multe motive , dar daca as sta sa le spun pe toate , cred ca ar fi un roman.Nostop69 se oftica exemplu cand a zis atunci eugen ca o sa ma scoate tester....S@nk3 acum ca e lider si-a luat-o mult in cap.Eram prieten bun cu el ,dar acum ca are faima s-a smecherit si el........Si m-am chinuit o saptamana , mi-am rupt din timpul meu  sa dau 12 teste si el imi zice la finalul saptamanii ca nu imi da rank up.Deci ce sa mai e clar cu asta.Si standup noul mega co-lider , intra de 2zile in factiune si dupa ii dai co-lider...Sn@k3 da rank up cand vrea muschiul lui...chiar daca am muncit o saptamana...
Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Sa plece smecherul de sn@k3 ca si-a luat-o in cap rau.Imi zice el mie ca am o voce de nu mai stiu eu ce.El vorbeste?? Comenteaza si el cu 14 ani ai lui....
Alte precizări?: Imi salut toti colegii si mai ales pe Slim_Shady care a fost cel mai de treaba din toata factiune...Restul va-ti luat-o in cap.

Demisie Acceptata

Posted
Nickname:C_Jay

Rank deţinut:1

Câte zile ai stat în facţiune?: Nu stiu exact.Mie lene sa ma uit.

De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Lider neserios.

Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Liderul.

Alte precizări?:Sal pa.
Posted

Nickname:C_Jay
Câte zile ai stat în facţiune?: Nu stiu exact.Mie lene sa ma uit.
De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Lider neserios.
Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Liderul.
Alte precizări?:Sal pa.

Cerere Demisie acceptata.

Posted

Nickname:decianuviorel

Rank deţinut:2

Câte zile ai stat în facţiune?: 28

De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: vreau sa intru si in alte factiuni

Ce ar trebui schimbat în facţiune?:liderul nu este potrivit

Alte precizări?:sper ca Sn@k3 sa mai invete cate ceva

Posted

Nickname:decianuviorel
Rank deţinut:2
Câte zile ai stat în facţiune?: 28
De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: vreau sa intru si in alte factiuni
Ce ar trebui schimbat în facţiune?:liderul nu este potrivit
Alte precizări?:sper ca Sn@k3 sa mai invete cate ceva

Cerere acceptata

Posted
Nickname:boghi.WaR

Câte zile ai stat în facţiune?: 16

De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Nu prea mai am timp sa stau pe SA:MP,

Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic, este foarte buna.

Alte precizări?: Bafta tuturor!

Posted

Nickname:boghi.WaR
Câte zile ai stat în facţiune?: 16
De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Nu prea mai am timp sa stau pe SA:MP,
Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic, este foarte buna.
Alte precizări?: Bafta tuturor!

Cerere Acceptata.

Posted

Nickname: HeatoN

Rank deţinut: 2.

Zile petrecute în factiune: 26 cred.

De ce doreşti sa ieşi din aceasta factiune: Deoarece mă simt marginalizat de câţiva membtii si nu vreau să produc discuţii pe seama mea. Chiar daca imi stric faction history asta e.

Ce ai dorii sa schimbi la aceasta factiune: Câteva chestii dar ma abtin.

Precizari: Standup, strumf si ceilanti colegi va salut si va doresc baftă la raport. Sigur ne vom intalnii în viitorul apropiat în alte facţiuni ;).

Posted

Nickname: HeatoN

Rank deţinut: 2.

Zile petrecute în factiune: 26 cred.

De ce doreşti sa ieşi din aceasta factiune: Deoarece mă simt marginalizat de câţiva membtii si nu vreau să produc discuţii pe seama mea. Chiar daca imi stric faction history asta e.

Ce ai dorii sa schimbi la aceasta factiune: Câteva chestii dar ma abtin.

Precizari: Standup, strumf si ceilanti colegi va salut si va doresc baftă la raport. Sigur ne vom intalnii în viitorul apropiat în alte facţiuni ;).

Cerere demisie

Posted

Nickname: Slim_Shady

Câte zile ai stat în facţiune?:  Nu stiu

De ce doreşti să părăseşti facţiunea?:  Nu mai am timo de samp.

Ce ar trebui schimbat în facţiune?: - 

Alte precizări? -

Posted

Nickname: Slim_Shady
Câte zile ai stat în facţiune?:  Nu stiu
De ce doreşti să părăseşti facţiunea?:  Nu mai am timo de samp.
Ce ar trebui schimbat în facţiune?: - 
Alte precizări? -

Cerere Acceptata

Posted
Nickname: KANE

Rank deţinut: 5

Câte zile ai stat în facţiune?:  Multe.

De ce doreşti să părăseşti facţiunea?:  Nu am nimic de zis totul este perfect :D 

Alte precizări?: Mi-a facut placere  ca am facut parte din aceasta factiune :D Salut si  bafta baieti !:D

Posted

Nickname: KANE
Rank deţinut: 5
Câte zile ai stat în facţiune?:  Multe.
De ce doreşti să părăseşti facţiunea?:  Nu am nimic de zis totul este perfect :D 
Alte precizări?: Mi-a facut placere  ca am facut parte din aceasta factiune :D Salut si  bafta baieti ! :D

Cerere Acceptata

Posted
Nickname: StruMf.

Câte zile ai stat în facţiune?: Cred ca am peste 30 de zile

De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Sincer..nu prea mai am timp sa ma mai joc.

Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic

Alte precizări?: Va salut pe toti.

Posted

Nickname: StruMf.
Câte zile ai stat în facţiune?: Cred ca am peste 30 de zile
De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Sincer..nu prea mai am timp sa ma mai joc.
Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic
Alte precizări?: Va salut pe toti.

Cerere Acceptata

Posted
Nickname: KaKy_=]

Câte zile ai stat în facţiune?:  9 Zile.

De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Odata cu inceputul scolii nu voi avea timp sa termin rapoartele..sa fiu activ si asa mai departe.

Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Factiunea este perfecta,toti sunt de treaba.Dupa parerea mea nu trebuie schimbat nimic.

Alte precizări?: Va urez bafta tuturor,continuati tot asa ca merge super factiunea si ma bucur de faptul ca am facut parte din ea.

Posted

Nickname: KaKy_=]
Câte zile ai stat în facţiune?:  9 Zile.
De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Odata cu inceputul scolii nu voi avea timp sa termin rapoartele..sa fiu activ si asa mai departe.
Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Factiunea este perfecta,toti sunt de treaba.Dupa parerea mea nu trebuie schimbat nimic.
Alte precizări?: Va urez bafta tuturor,continuati tot asa ca merge super factiunea si ma bucur de faptul ca am facut parte din ea.

Cerere acceptata

Posted
Nickname:NoStop69

Rank deţinut:5

Câte zile ai stat în facţiune?: Chiar nu stiu..

De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Pentru ca o sa am foarte mult de invatat si nu mai am timp sa ma joc pe pc//

Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Totul este perfect!

Alte precizări?:Va iubesc pe toti si pe tine snake <3 pwp acolo jos

Posted

Nickname:NoStop69
Rank deţinut:5
Câte zile ai stat în facţiune?: Chiar nu stiu..
De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Pentru ca o sa am foarte mult de invatat si nu mai am timp sa ma joc pe pc//
Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Totul este perfect!
Alte precizări?:Va iubesc pe toti si pe tine snake <3 pwp acolo jos

Cerere Aceeptata

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp