framy123 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Nickname: King.Lim3 Rank deţinut: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 20+ daca nu ma insel De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Doresc sa incerc si altceva. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic. Alte precizări?: Sn@k3 sa duci factiunea cat mai sus si sa mentii respectul cum ai facut pana acum. Demisie Acceptata bafta.
WorMeX Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 (edited) Nickname: WorMeX Rank deţinut: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: Nu stiu. De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Doresc din mai multe motive , dar daca as sta sa le spun pe toate , cred ca ar fi un roman.Nostop69 se oftica exemplu cand a zis atunci eugen ca o sa ma scoata tester....S@nk3 acum ca e lider si-a luat-o mult in cap.Eram prieten bun cu el ,dar acum ca are faima s-a smecherit si el........Si m-am chinuit o saptamana , mi-am rupt din timpul meu sa dau 12 teste si el imi zice la finalul saptamanii ca nu imi da rank up.Deci ce sa mai e clar cu asta.Si standup noul mega co-lider , intra de 2zile in factiune si dupa ii dai co-lider...Sn@k3 da rank up cand vrea muschiul lui...chiar daca am muncit o saptamana... Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Sa plece smecherul de sn@k3 ca si-a luat-o in cap rau.Imi zice el mie ca am o voce de nu mai stiu eu ce.El vorbeste?? Comenteaza si el cu 14 ani ai lui.... Alte precizări?: Imi salut toti colegii si mai ales pe Slim_Shady care a fost cel mai de treaba din toata factiune...Restul va-ti luat-o in cap. Edited August 12, 2014 by WorMeX
framy123 Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Nickname: WorMeX Rank deţinut: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: Nu stiu. De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Doresc din mai multe motive , dar daca as sta sa le spun pe toate , cred ca ar fi un roman.Nostop69 se oftica exemplu cand a zis atunci eugen ca o sa ma scoate tester....S@nk3 acum ca e lider si-a luat-o mult in cap.Eram prieten bun cu el ,dar acum ca are faima s-a smecherit si el........Si m-am chinuit o saptamana , mi-am rupt din timpul meu sa dau 12 teste si el imi zice la finalul saptamanii ca nu imi da rank up.Deci ce sa mai e clar cu asta.Si standup noul mega co-lider , intra de 2zile in factiune si dupa ii dai co-lider...Sn@k3 da rank up cand vrea muschiul lui...chiar daca am muncit o saptamana... Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Sa plece smecherul de sn@k3 ca si-a luat-o in cap rau.Imi zice el mie ca am o voce de nu mai stiu eu ce.El vorbeste?? Comenteaza si el cu 14 ani ai lui.... Alte precizări?: Imi salut toti colegii si mai ales pe Slim_Shady care a fost cel mai de treaba din toata factiune...Restul va-ti luat-o in cap. Demisie Acceptata
LaurLaur Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 (edited) /edit Edited August 16, 2014 by NoStop69
paradoX.. Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Nickname:C_Jay Rank deţinut:1 Câte zile ai stat în facţiune?: Nu stiu exact.Mie lene sa ma uit. De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Lider neserios. Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Liderul. Alte precizări?:Sal pa.
framy123 Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Nickname:C_Jay Rank deţinut:1 Câte zile ai stat în facţiune?: Nu stiu exact.Mie lene sa ma uit. De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Lider neserios. Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Liderul. Alte precizări?:Sal pa. Cerere Demisie acceptata.
ema_love12.. Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Nickname:decianuviorel Rank deţinut:2 Câte zile ai stat în facţiune?: 28 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: vreau sa intru si in alte factiuni Ce ar trebui schimbat în facţiune?:liderul nu este potrivit Alte precizări?:sper ca Sn@k3 sa mai invete cate ceva
framy123 Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Nickname:decianuviorel Rank deţinut:2 Câte zile ai stat în facţiune?: 28 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: vreau sa intru si in alte factiuni Ce ar trebui schimbat în facţiune?:liderul nu este potrivit Alte precizări?:sper ca Sn@k3 sa mai invete cate ceva Cerere acceptata
boghi Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Nickname:boghi.WaR Rank deţinut:1 Câte zile ai stat în facţiune?: 16 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Nu prea mai am timp sa stau pe SA:MP, Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic, este foarte buna. Alte precizări?: Bafta tuturor!
framy123 Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Nickname:boghi.WaR Rank deţinut:1 Câte zile ai stat în facţiune?: 16 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Nu prea mai am timp sa stau pe SA:MP, Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic, este foarte buna. Alte precizări?: Bafta tuturor! Cerere Acceptata.
HeatoN. Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Nickname: HeatoN Rank deţinut: 2. Zile petrecute în factiune: 26 cred. De ce doreşti sa ieşi din aceasta factiune: Deoarece mă simt marginalizat de câţiva membtii si nu vreau să produc discuţii pe seama mea. Chiar daca imi stric faction history asta e. Ce ai dorii sa schimbi la aceasta factiune: Câteva chestii dar ma abtin. Precizari: Standup, strumf si ceilanti colegi va salut si va doresc baftă la raport. Sigur ne vom intalnii în viitorul apropiat în alte facţiuni ;).
framy123 Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Nickname: HeatoN Rank deţinut: 2. Zile petrecute în factiune: 26 cred. De ce doreşti sa ieşi din aceasta factiune: Deoarece mă simt marginalizat de câţiva membtii si nu vreau să produc discuţii pe seama mea. Chiar daca imi stric faction history asta e. Ce ai dorii sa schimbi la aceasta factiune: Câteva chestii dar ma abtin. Precizari: Standup, strumf si ceilanti colegi va salut si va doresc baftă la raport. Sigur ne vom intalnii în viitorul apropiat în alte facţiuni ;). Cerere demisie
Slim_Shady Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Nickname: Slim_Shady Rank deţinut: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: Nu stiu De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Nu mai am timo de samp. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: - Alte precizări? -
framy123 Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Nickname: Slim_Shady Rank deţinut: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: Nu stiu De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Nu mai am timo de samp. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: - Alte precizări? - Cerere Acceptata
tudor_321 Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 (edited) Wrong topic Edited August 31, 2014 by Tudor999
KANE Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Nickname: KANE Rank deţinut: 5 Câte zile ai stat în facţiune?: Multe. De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Nu am nimic de zis totul este perfect :D Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic. Alte precizări?: Mi-a facut placere ca am facut parte din aceasta factiune :D Salut si bafta baieti !:D
framy123 Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Nickname: KANE Rank deţinut: 5 Câte zile ai stat în facţiune?: Multe. De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Nu am nimic de zis totul este perfect :D Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic. Alte precizări?: Mi-a facut placere ca am facut parte din aceasta factiune :D Salut si bafta baieti ! :D Cerere Acceptata
WiNd-nickeliberat Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Nickname: StruMf. Rank deţinut: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: Cred ca am peste 30 de zile De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Sincer..nu prea mai am timp sa ma mai joc. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic Alte precizări?: Va salut pe toti.
framy123 Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Nickname: StruMf. Rank deţinut: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: Cred ca am peste 30 de zile De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Sincer..nu prea mai am timp sa ma mai joc. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic Alte precizări?: Va salut pe toti. Cerere Acceptata
FloRyN Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Nickname: KaKy_=] Rank deţinut: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 9 Zile. De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Odata cu inceputul scolii nu voi avea timp sa termin rapoartele..sa fiu activ si asa mai departe. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Factiunea este perfecta,toti sunt de treaba.Dupa parerea mea nu trebuie schimbat nimic. Alte precizări?: Va urez bafta tuturor,continuati tot asa ca merge super factiunea si ma bucur de faptul ca am facut parte din ea.
framy123 Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Nickname: KaKy_=] Rank deţinut: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 9 Zile. De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Odata cu inceputul scolii nu voi avea timp sa termin rapoartele..sa fiu activ si asa mai departe. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Factiunea este perfecta,toti sunt de treaba.Dupa parerea mea nu trebuie schimbat nimic. Alte precizări?: Va urez bafta tuturor,continuati tot asa ca merge super factiunea si ma bucur de faptul ca am facut parte din ea. Cerere acceptata
CristiaNN. Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 (edited) Retrag Edited September 9, 2014 by CristiaNN.
cabroNOff Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 (edited) wrong topic trebuie la taxi LV. Edited September 9, 2014 by cabroNRED
LaurLaur Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 Nickname:NoStop69 Rank deţinut:5 Câte zile ai stat în facţiune?: Chiar nu stiu.. De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Pentru ca o sa am foarte mult de invatat si nu mai am timp sa ma joc pe pc// Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Totul este perfect! Alte precizări?:Va iubesc pe toti si pe tine snake <3 pwp acolo jos
framy123 Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 Nickname:NoStop69 Rank deţinut:5 Câte zile ai stat în facţiune?: Chiar nu stiu.. De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Pentru ca o sa am foarte mult de invatat si nu mai am timp sa ma joc pe pc// Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Totul este perfect! Alte precizări?:Va iubesc pe toti si pe tine snake <3 pwp acolo jos Cerere Aceeptata
Recommended Posts