Zebagore Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 (edited) - In acest topic membrii Los Santos Taxi pot să işi dea demisia ! - Poti să fii demis fără FP 60/60 dacă ai minim 14 zile si minim rank 2 in factiune. - Folositi un limbaj decent ! - Dacă ţi-ai depus demisia si te-ai razgandit, o poţi retrage. - Cine nu are minim 14 zile si minim rank 2 in factiune şi işi depune demisia primeste FP 60/60. - Cine nu respecta modelul, Cererea de demisie va fi Respinsa. - Cererea de demisie se postează în ziua în care doreşti să părăseşti facţiunea. Model de postare Nickname: Rank deţinut: Câte zile ai stat în facţiune?: Dovada [/f Vreau sa fiu demis]: De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Alte precizări?: *Dovada din joc trebuie sa contina textul "Vreau sa fiu demis" scris pe chat-ul factiunii. Edited January 22, 2019 by Bobillho #New Logo 2
leGGend Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Nickname: 3xtr3m3 Rank deţinut: 1 Câte zile ai stat în facţiune?: 7 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Deoarece nu mai am timpul necesar sa stau in factiune ! O zii buna! Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic. Alte precizări?: Succes cu, comenzile si bafta in continuare @Sebastian Hoffmann
Zebagore Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 Nickname: 3xtr3m3 Rank deţinut: 1 Câte zile ai stat în facţiune?: 7 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Deoarece nu mai am timpul necesar sa stau in factiune ! O zii buna! Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic. Alte precizări?: Succes cu, comenzile si bafta in continuare @Sebastian Hoffmann Demisie acceptată. Mult succes în continuare.
Iofan Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Nickname: Loading Rank deţinut: 1 Câte zile ai stat în facţiune?: 14 zile De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Nu mai am timp de samp Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic totul este asa cum trebuie. Alte precizări?: Bafta.
Zebagore Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 Nickname: Loading Rank deţinut: 1 Câte zile ai stat în facţiune?: 14 zile De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Nu mai am timp de samp Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic totul este asa cum trebuie. Alte precizări?: Bafta. Demisie acceptată. Baftă în continuare.
MireutaMadalin Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Nickname: Georg[E] Rank deţinut:1 Câte zile ai stat în facţiune?: Am 16 zile- De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Deoarece vrea sa fac parte dintr-o mafie. Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nu trebuie schimbat nimic , totul este perfect. Alte precizări?: Bafta!
Zebagore Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 Nickname: Georg[E] Rank deţinut:1 Câte zile ai stat în facţiune?: Am 16 zile- De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Deoarece vrea sa fac parte dintr-o mafie. Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nu trebuie schimbat nimic , totul este perfect. Alte precizări?: Bafta! Demisie acceptată. Baftă!
AndreiN1 Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 (edited) Nickname: Andrew Rank deţinut: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 14 zile De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: - Alte precizări?: - Edited April 12, 2014 by Andrew.
Zebagore Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 Nickname: Andrew Rank deţinut: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 14 zile De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: - Alte precizări?: - Demisie acceptată. Mult succes în continuare.
Vys Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Nickname: Cox Rank deţinut: 1 Câte zile ai stat în facţiune?: 6 zile. De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Factiune e frumoasa, si membrii sunt de treaba, sa mai mentionez ceva nu am . Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Atitudinea inflatilor, mrg, viitorul ne apartine. Alte precizări?: Mai nimic.
Zebagore Posted April 19, 2014 Author Posted April 19, 2014 Nickname: Cox Rank deţinut: 1 Câte zile ai stat în facţiune?: 6 zile. De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Factiune e frumoasa, si membrii sunt de treaba, sa mai mentionez ceva nu am . Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Atitudinea inflatilor, mrg, viitorul ne apartine. Alte precizări?: Mai nimic. Demisie acceptată.
MirceA Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Nickname: Mircea Rank deţinut: 6 Câte zile ai stat în facţiune?: 23 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: vreau sa intru in alta factiune. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: nimic, e perfect asa cum e. Alte precizări?: bafta baieti!
Zebagore Posted April 20, 2014 Author Posted April 20, 2014 Nickname: Mircea Rank deţinut: 6 Câte zile ai stat în facţiune?: 23 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: vreau sa intru in alta factiune. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: nimic, e perfect asa cum e. Alte precizări?: bafta baieti! Demis. Baftă! :P
QuickSmart Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 (edited) Nickname:QuickSmart Rank deţinut:2 Câte zile ai stat în facţiune?: 22 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Nu mai am timp de SA:MP . Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic. Alte precizări?: Seba, tine-o tot asa . Edited April 20, 2014 by QuickSmart
Zebagore Posted April 20, 2014 Author Posted April 20, 2014 Nickname:QuickSmart Rank deţinut:2 Câte zile ai stat în facţiune?: 22 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Nu mai am timp de SA:MP . Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic. Alte precizări?: Seba, tine-o tot asa . Demis. Mult succes!
OctaOctavian Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Nickname:OctavianRank deţinut:2Câte zile ai stat în facţiune?:14De ce doreşti să părăseşti facţiunea?:Doresc sa incerc ceva nou.Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nimica.Alte precizări?:Bafta
Hawke Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Nickname:Octavian Rank deţinut:2 Câte zile ai stat în facţiune?:14 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?:Doresc sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nimica. Alte precizări?:Bafta Demisie acceptata!
rouby Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Nickname:skilz666. Rank deţinut:2 Câte zile ai stat în facţiune?: 24 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic Alte precizări?: Sper sa ma rentorc intr-o zii.
Hawke Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Nickname:skilz666. Rank deţinut:2 Câte zile ai stat în facţiune?: 24 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic Alte precizări?: Sper sa ma rentorc intr-o zii. Demisie acceptata. 3
kLSeeK Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Nickname: kLSeeK Rank deţinut: 1 Câte zile ai stat în facţiune?: 18 zile. De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Deoarece am niște probleme săptămâna asta și voi avea și cea viitoare. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nu mare lucru. Alte precizări?: Succes.
Zebagore Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 Nickname: kLSeeK Rank deţinut: 1 Câte zile ai stat în facţiune?: 18 zile. De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Deoarece am niște probleme săptămâna asta și voi avea și cea viitoare. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nu mare lucru. Alte precizări?: Succes. Demisie acceptată. Mult succes!
Confuzie Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Nickname: Confuzie Rank deţinut: 2 si un sfert Câte zile ai stat în facţiune?: 3 saptamani De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Mihai Eminescu aclamă cu insurgenţă că „oricine va vrea să definească marele mister al poeziei şi existenţei, va vedea că el consistă în împrospătarea continuă a fondului şi păstrarea formelor. Forme vechi, spirit pururea nou."Acea anvergură de grand style a teoriei „formelor fără fond” susţinută de Titu Maiorescu îi era familiară genialului său prieten, Eminescu, întrucât criticul şi „junimiştii” erau deziluzionaţi de existenţa unor forme lipsite de conţinut. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Multe Alte precizări?: ma gasiti pe minecraft
Recommended Posts