Justin.Capone Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 (edited) Nickname: Justinz0r[] Nickname-uri anterioare: Justin.Capone; Justinian.; Justinz0r[]; Vârsta: 19 ani Level: - Ore jucate: - De cât timp joci sa:mp?: De aproape 5 ani, în prezent fiind într-o pauză de jocuri, întrucât examenul de bacalaureat este aproape pentru mine. Ai fost banat vreodată pe acest server? Dacă da, de ce?: - De ce doreşti să te alături clanului Capone?: Doresc să promovez imaginea clanului pe forum, până când mă voi reapuca in-game. Din ce clanuri ai mai făcut parte? Dacă ai mai făcut parte, de ce ai ieşit?: Am mai făcut parte tot din clanul Capone, atunci când eu şi cu Alexander am format acest clan, din primele noastre zile pe Bugged. Ai avut conflicte cu un membru Capone? Dacă da, cu cine şi de ce?: Nu am avut conflicte cu nimeni din clan. Realizezi că noi suntem un clan unit, ne respectăm şi ne ajutăm la greu?: Bineînţeles, sunt conştient de tot ceea ce un clan implică. Alte precizări: ,,Nu ne comparaţi cu voi, nu suntem la fel. Capone e la un alt nivel." *o să mă reapuc de SA:MP după bac, pe serverul RED. Edited March 29, 2014 by Justinz0r 1
GGhrtTT Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 (edited) Welcome frăție, capone nu moare. //pro. Edited March 29, 2014 by GGhrtTT.Capone
Huzum.Capone Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 (edited) Pro! Edited March 29, 2014 by Iulian.Capone
Alexander.Capone Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 (edited) Acceptat. Bun venit în clan. Edited March 29, 2014 by Alexander.Capone
Recommended Posts