Dan cosmin Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Nume:Dan Cosmin FlorinVarsta:14 aniAutodescriere (~ 20 cuvinte):Buna ma numesc Dan Cosmin Florin am 14 ani sunt clasa a-7-a la Colegiul National Ana Aslan ,sunt din insula mare a Brailei.hobyurile mele sunt fotballul (am practicat 5 ani),inotul,sa petrec timpul cu prieteni sa ma joc pe pc samp si cam atat.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :C0sminheroNivel :5 aproape 6Nume folosite anterior:Nu am mai avutVechime pe server:Pe red de 0 saptamanaAi avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu am avut CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger:YAHOO : cosmin_ronaldo24@yahoo.comDe ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deoarece vreau sa imi fac noi prieteni ,si am auzit ca sut in acest clan niste membri de nota 10Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu surse financiare atat in game si cu bani reali si cu tot ce mi se va cereEsti de acord sa adaugi tagul .1337 alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:DaEsti de acord sa adaugi tagul .1337 in joc pe server?Da . aaaaaaaaaa worng
Recommended Posts