Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nuuu se poateee... :| Nu mai scriu in seara asta din nou tot despre targuri la Arm Dealeri :| nu s-a salvat forumul. Daca e pe asa, nu cred ca mai facem nici maine niciun targ....

Edited by Tuckle.666
Posted

you are a crazy son' of a' bleach. gg madar facar

:))

Mai facem si astazi Best Score, nu neeaparat eu :P Membrii  Ballas

Fortza Ballas !!!!!!!

Iata si cateva semnaturi :>

i415242.gif

Rhodh.gif

143l5yc.png

Posted

:))

Mai facem si astazi Best Score, nu neeaparat eu :P Membrii  Ballas

Fortza Ballas !!!!!!!

Iata si cateva semnaturi :>

i415242.gif

Rhodh.gif

143l5yc.png

Ultima e misto.

P.s: Nu ajung la war, am ceva treaba cu tata... Ascultati de cei cu rank mai mare, si mai luati un turf. ;)

Posted

Imi doresc sa participati toti la primul nostru targ. Este o experienta unica si foarte buna. Veniti la targ cu macar 15.000-20.000 de materiale. Daca nu puteti veni si aveti treburi personale, trimiteti-mi PM(mesaj personal) folosind modelul de mai jos. Nu postati aici si nici la "Arms Dealeri". Imi doresc sa iasa foarte bine primul nostru targ. Scopul acestui targ este de a ne face populari si pentru a imbunatati respectul pentru Mafia Ballas. Va rog sa nu va invoiti, ar fi foarte bine daca a-ti participa toti. De asemenea, vom face mici schimburi de locuri deoarece sunt putini asasini. Voi mai pune eu 2-3 Arms Dealeri sa pazeasca targul. 

RETINETI: Daca vine un civil si ne deranjeaza sau oricine am scris eu ca nu are voie la targ, il somati de minim 2-3 ori la distante de 3 secunde sa paraseasca zona unde se desfasoara targul, daca acesta nu raspunde, ii dati kill direct fara discutii. Faceti SS cu dovada ca l-ati somat sa nu existe discutii. Daca va fi nevoie vom cere ajutor Mafiei Corleone cu care avem alianta, desi ma gandeam sa origanizam intai noi separat cateva targuri si dupa sa facem cu ei in zone mai extinse.

Link: http://bugged.ro/topic/78-the-ballas-family-gruparea-de-arms-dearlers-dealerii-de-arme/?p=169014

Model de invoire prin PM mie personal aici: http://bugged.ro/user/2091-tuckle666/

Nickname:                                                              

Rank:                                     

Sunt Arms Dealer/Asasin.

Motiv invoire:                                                                                                                                       

Precizari:                                                                                                         

-Daca nu va invoiesc trebuie sa veniti la targ

-Subliniati arms dealer/asasin, depinde din ce grupare faceti parte.