Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

G8IFl.png                 ve7z3c.gif

QhCoz.png                          2dhw51d.png

3fee5866e0ce.gif                    346otwn.gif

imagess.jpg           16261999.gif

images.jpg           41403546.png

m_C1c4.png                 8514c50b505b.png

11i1ldj.jpg                  ballas2.pngairmaxx.png

Edited by DeeJays
Posted

Ce nu imi plac chestiile astea jur...am facuto pentru amuzament..chiar nu ma interesa cat de priceput esti u in photoshop..:|..ca aici nu e concurs:P...si nici nu te descurci asa bine...nici un efect nimic interesant;)

Posted

Ce nu imi plac chestiile astea jur...am facuto pentru amuzament..chiar nu ma interesa cat de priceput esti u in photoshop..:|..ca aici nu e concurs:P...si nici nu te descurci asa bine...nici un efect nimic interesant;)

Jupbogdan, eu nu am zis asta ca sa rad de tine sau alte chestii... am zid in gluma...Daca nu sti de gluma, asta e

Posted

Am crezut ca esti ca altii de 12 ani...initial chiar am crezut ca o faci sa imi dovedesti ca esti mai bun ca mine si daca ai fi bravo tie:D...:)..

Posted

Am crezut ca esti ca altii de 12 ani...initial chiar am crezut ca o faci sa imi dovedesti ca esti mai bun ca mine si daca ai fi bravo tie:D... :)..

Nu-s facute de mine * :P Le-am postat pt voi

Posted

Chiar misto DeeJays GG fratica!

DeeJays am avzut ca te pricepi in PS imi faci si mie un avatar terog? cu un skin mai misto ca am vazut ca gasesti skinuri tari pe internet si sa scri cu MOV asa culoarea BALASULUI sa scri intr-un colt de sus Chr1s666 iar in cel de jos Ballas. Daca poti terog nush eu nu am gasit nici un skin fain poate uh gasesti. daca reusesti lasami PM sau poate faci mai multe si imi aleg una la alegere dami PM daca poti sa imi faci ceva.

Posted

Chiar misto DeeJays GG fratica!

DeeJays am avzut ca te pricepi in PS imi faci si mie un avatar terog? cu un skin mai misto ca am vazut ca gasesti skinuri tari pe internet si sa scri cu MOV asa culoarea BALASULUI sa scri intr-un colt de sus Chr1s666 iar in cel de jos Ballas. Daca poti terog nush eu nu am gasit nici un skin fain poate uh gasesti. daca reusesti lasami PM sau poate faci mai multe si imi aleg una la alegere dami PM daca poti sa imi faci ceva.

am mai zis ca nu-s facute de mine :-j

Posted

Vedetzi? Se poate si asa :)) si schiar daca a m murit de 3-4 ori  Best Score 7 :D

BaLLaS 4 Life              rivmut.png

Posted (edited)

Da :)) al warul acesta eu am intrat in ei deoarece mau enervat , am vrut si eu sa fac un best :)) ca la celelalte waruri stateam in baricada  sa nu luam fail etc. Dar la asta mau enervat , oricum yakuza praff :) .

Frumoasa semnatura jaks :D gg pt ea , daca poti sa imi faci si mie una :D , ms.

Edited by Victor