Alin Barboselu Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 (edited) ;X . Edited July 4, 2013 by PiNkOuT Quote
DeeJays Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Ballas Everywhere!!! asta e facut in paint? =)) Quote
jupbogdan Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Ce nu imi plac chestiile astea jur...am facuto pentru amuzament..chiar nu ma interesa cat de priceput esti u in photoshop..:|..ca aici nu e concurs:P...si nici nu te descurci asa bine...nici un efect nimic interesant;) Quote
DeeJays Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Ce nu imi plac chestiile astea jur...am facuto pentru amuzament..chiar nu ma interesa cat de priceput esti u in photoshop..:|..ca aici nu e concurs:P...si nici nu te descurci asa bine...nici un efect nimic interesant;) Jupbogdan, eu nu am zis asta ca sa rad de tine sau alte chestii... am zid in gluma...Daca nu sti de gluma, asta e Quote
jupbogdan Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Am crezut ca esti ca altii de 12 ani...initial chiar am crezut ca o faci sa imi dovedesti ca esti mai bun ca mine si daca ai fi bravo tie:D...:).. Quote
DeeJays Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Am crezut ca esti ca altii de 12 ani...initial chiar am crezut ca o faci sa imi dovedesti ca esti mai bun ca mine si daca ai fi bravo tie:D... :).. Nu-s facute de mine * :P Le-am postat pt voi Quote
chr1s Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Chiar misto DeeJays GG fratica! DeeJays am avzut ca te pricepi in PS imi faci si mie un avatar terog? cu un skin mai misto ca am vazut ca gasesti skinuri tari pe internet si sa scri cu MOV asa culoarea BALASULUI sa scri intr-un colt de sus Chr1s666 iar in cel de jos Ballas. Daca poti terog nush eu nu am gasit nici un skin fain poate uh gasesti. daca reusesti lasami PM sau poate faci mai multe si imi aleg una la alegere dami PM daca poti sa imi faci ceva. Quote
Mr.Jaks Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 @@DeeJays Foarte tari . ;) Bai o parte sunt chiar foarte misto. Quote
chr1s Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Sper sa va placa noul text de la semnatura! ^^ Merge, se putea si mai bine :)) ''titani'' putin spus. Quote
DeeJays Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Chiar misto DeeJays GG fratica! DeeJays am avzut ca te pricepi in PS imi faci si mie un avatar terog? cu un skin mai misto ca am vazut ca gasesti skinuri tari pe internet si sa scri cu MOV asa culoarea BALASULUI sa scri intr-un colt de sus Chr1s666 iar in cel de jos Ballas. Daca poti terog nush eu nu am gasit nici un skin fain poate uh gasesti. daca reusesti lasami PM sau poate faci mai multe si imi aleg una la alegere dami PM daca poti sa imi faci ceva. am mai zis ca nu-s facute de mine :-j Quote
chr1s Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 A k scz nu am vazut..cand ai zis ca nu sunt facute de tine. Quote
Victor Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Vedetzi? Se poate si asa :)) si schiar daca a m murit de 3-4 ori Best Score 7 :D BaLLaS 4 Life Quote
Tuckle Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 @@Victor J3j3. La war-u ala am murit de minim 15 ori =]] Uite Jaks pozele de la war-uri, sa le ai amintire :D ^_^ Quote
Victor Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 (edited) Da :)) al warul acesta eu am intrat in ei deoarece mau enervat , am vrut si eu sa fac un best :)) ca la celelalte waruri stateam in baricada sa nu luam fail etc. Dar la asta mau enervat , oricum yakuza praff :) . Frumoasa semnatura jaks :D gg pt ea , daca poti sa imi faci si mie una :D , ms. Edited July 5, 2013 by Victor Quote
Recommended Posts