Jump to content

Recommended Posts

Posted

@@TnT.Capone, sincer, imi pare rau ca ai luat ban, chiar imi pare, stiu sigur ca te-am vazut la war-ul ala si tind sa cred ca ai luat ban pentru un bug, dar, ce sa-i faci... karma. ;)

Posted (edited)

Sa moara dusmanii mei, cica freecam / invisible AHAHHAHAHA so funneh this kids ^_^. Nu ma asteptat la asa ceva din partea ta justinian, mai ales ca stii cine-s ;)

@ Daca cu adevarat te-am omorat eu ( desi nu vad nimic de /last sau ce comanda o fi ) eram pe langa tine cel mai probabil. Oricum, m-am lamurit si cu tine, cand te omoara cineva gata are aim / freecam / invisible sau ce c**** ai mai zis pe acolo

Edited by ShafuW0W
Posted

Scuzati-mi absenta la war-urile de ieri. La cele de la pranz n-am avut cum sa intru, si la cele de seara eram pe afara .. Ma revansez azi.

Posted

Sa moara dusmanii mei, cica freecam / invisible AHAHHAHAHA so funneh this kids ^_^. Nu ma asteptat la asa ceva din partea ta justinian, mai ales ca stii cine-s ;)

@ Daca cu adevarat te-am omorat eu ( desi nu vad nimic de /last sau ce comanda o fi ) eram pe langa tine cel mai probabil. Oricum, m-am lamurit si cu tine, cand te omoara cineva gata are aim / freecam / invisible sau ce c**** ai mai zis pe acolo

Pai si n-ai? Toti stim ca ai.

Posted (edited)

Salut baieti, sunt noul vostru coleg.

(_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅()ڪے

Edited by PoLLo
Posted

Clar ma baieti nu se mai poate asa daca nu ne facem o echipa competenta si cu playeri care asculta nu o sa luam nici odata LV asa nu se mai poate din ce-a mai buna mafie am ajung cea mai slaba dupa /top eu stiu ca putem sa castigam si putem dar trebuie sa vreti si voi.Impreuna ca o familie putem castiga dar find dusmani intre noi nu putem castiga.

Posted

Acest imn este dedicat in special  The  Ballas Family si  pentru  LuXuRy  si JiN. 

Decat sa stai sa pierzi mai bine sa ii nimicesti.
Baga war, baga war.
Luxury vrea tot LV, dar Los Astecaz sunt buni.
Luxury Rifa sunt criminali,
Baga war, baga war.
Alexander.Capone imi spune " PoLLo te stiu",
Ii tremura mana pe Deagle.
Domnul Deniis, stai asa inca nu ma lua, hai s-o dam cumva.
Ce naiba doar noi suntem golani.
Baga, baga bani, baga bani. (Deniis).
M4 , Deagle vezi sa nu le pierzi mereu te stresezi,
Baga, baga war, baga war.
Cand ai tot LV esti cel mai tare, toti siti sunt fani,
Insa asta nu e tot
Cand sufletul iti plange, nu-ti trebuie multe, war-ul stii nu sta pe loc.
Decat sa stai sa-l pierzi mai bine sa ii nimicesti.
War, war, baga war, baga war, OOOOO oooo'
Tam tam, tam , tam, baga war.
Iti plage la war , vrei sa vezi pe Rifa pe jos, baga war, baga war.
Joi la Sedinta, te-ai saturat de rank 1 si 2, vrei rank 6.
Luxury vine cu blonde si brunete,
Jin cu Roscate si cu crete, lu' Daralau ii pica gura.
Cine v-a adus pe lume fetelor , stricati inimile bune,
Cand ai war, tu te opresti si pe ele le privesti, cine v-a adus pe lume,
Baga ba war, war, war, baga war, OOO ooo.
War, war,war, baga war, OOO ooo.
Nu uita daca vrei war pe bune, vin-o la noi in factiune'
Baga war, baga war, baga ma war.

Cine ma iubeste un  +

• Upvote 1