McsGone Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Nu cred ca ai dreptate, tu erai obligat sa ai licenta activa in momentul aplicarii, nu poti sa aplici la o mafie fara sa ai licenta de arme. Dar daca ai fii fost acceptat ce ai fii facut? La war te-ai fii uitat la noi ... De exemplu te duci sa lucrezi ca sofer pe tir dar tu nu ai permisul. Si d.p.d.v. al seriozitatii DJ e destul de serios si foarte intelegator cu noi toti din mafie, dar daca tu ai raspuns la intrebari in "scarba" ce sa iti facem noi? Am raspuns intrebarilor in scarba? Asta este o noua minciuna de la deejays sau? Frate eu cand am aplicat aveam licenta de arme activata pentru cateva ore,insa aveam si contul blocat 24h pentru ca am intrat de pe alt ip. Cand am fost acceptat pentru teste si m-au chemat la HQ mi-a scazut licenta,si cand sa dau /pay la instructor pentru alta licenta imi zicea ca nu merge pentru cont blocat. Este cumva vina mea daca mi-a scazut licenta chiar in momentul in care aveam si contul blocat 24h? S-a oferit si smart666 sa-mi plateasca licenta ca sa dau testul,insa cand sa ajungem i-a bubuit infernusu si de acolo nu am mai dat de el,nu raspundea la sms/call. Acuma daca tu zici ca este intelegator este treaba ta,din cate am vazut nu este deloc intelegator. A trebuit sa scriu jumatate de ora in continuu ca sa ma iau cu nrgu si sa dam testu'. Si va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: cand am dat eu testul cu pyqw? El m-a chemat la HQ si nu s-a prezentat,prin urmare nu am dat cu el nici un fel de test,ceea ce deejays contrazicea. Quote
Savage Benqletz Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Am creat aceasta semnatura pentru functia care am primit-o,pareri? Quote
Scrum Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Am creat aceasta semnatura pentru functia care am primit-o,pareri? E frumoasa, felicitari ti-a iesit destul de bine :) Dar pistolul ala ar trebui schimbat cu ceva mai glos la teava :P Quote
Savage Benqletz Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 E frumoasa, felicitari ti-a iesit destul de bine :) Dar pistolul ala ar trebui schimbat cu ceva mai glos la teava :P * Eh...acum si cu tine,mersi :x Quote
KatalinLegeto Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Buna seara dragi colegi, de astazi o sa fiu noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine si sa ducem factiunea cat mai sus. Quote
Gang Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Azi a fost o zi nu prea buna, sper ca maine vom reusi sa facem ceva. Quote
Mr.Jaks Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Daca iar o sa fie lagu' de aseara la war, imi bag .. in ea de treaba... N-am apucat un war calumea.. Quote
Anghel Andronic Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Hai ca va pun ceva poze, ce faceam noi la war aseara... Uitati pozele: http://imgur.com/BPkzNus,LaGUdqQ,Q3rCwad,4U48RL3 Ce facem noi la war cu Los Aztecas... Si aceasta este o poza mai veche... cum ii umileam pe Los Aztecas: http://i.imgur.com/jFtMox4.png Quote
Rossi Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Buna seara dragi colegi, de astazi o sa fiu noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine si sa ducem factiunea cat mai sus. 1 Quote
Nemesis_TM Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Ce frumos a fost azi :X ninsoare ca in povesti :) Quote
Anghel Andronic Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Dar, de unde esti? @ ... Ca la mine (La Suceava) nu ninge.... Quote
Nemesis_TM Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Dar, de unde esti? @ ... Ca la mine (La Suceava) nu ninge.... Dambovita pe langa orasul Gaesti. Quote
Mr.Jaks Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 'Morning guys. Ce-i cu inactivitatea asta pe forum? Quote
ValentinoRossi Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 (edited) . Edited December 1, 2013 by DeeJays Quote
Sccoci. Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Salut Baieti , ce faceti ? I'm new member Balls Family Quote
Recommended Posts