Hidro. Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 (edited) Nick: .Hidro Rank: 5 Câte zile ai stat în facţiune?: 43 De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: M-am plictisit. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: NIMIC. Aceasta factiune este PERFECTA. In ce factiune doresti sa intri acum?: National Guard / HItman Agency. Alte precizari?: N-o sa pot confirma din joc asa ca astept uninvite fara confirmare. Edited September 29, 2015 by Alliance .Hidro
LeBroff Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Nick: .Hidro Rank: 5 Câte zile ai stat în facţiune?: 43 De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: M-am plictisit. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: NIMIC. Aceasta factiune este PERFECTA. In ce factiune doresti sa intri acum?: National Guard / HItman Agency. Alte precizari?: N-o sa pot confirma din joc asa ca astept uninvite fara confirmare. Demis
HyTexX Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Nick: MeX Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 14 De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Plictiseala. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Ar trebui schimbat co-liderul (Tatyana). In ce factiune doresti sa intri acum?: Ma mai gandesc. Alte precizari?: Nimic.
iPlatinium. Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Nick:iPlatinium Rank:3 Câte zile ai stat în facţiune?:27 Days. De ce doresti sa părăseşti facţiunea?:Vreau sa ma duc cu un tovaras intr-o mafie. :( Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nimic, totul este foarte bine mai ales cu LeBroff - Tatyana - Snake! FORTA! In ce factiune doresti sa intri acum?:Russian Mafia! Alte precizari?:Bafta la toti, PS : Vreau sa fiu on cand sunt demis.
LeBroff Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Nick: MeX Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 14 De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Plictiseala. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Ar trebui schimbat co-liderul (Tatyana). In ce factiune doresti sa intri acum?: Ma mai gandesc. Alte precizari?: Nimic. Nick:iPlatinium Rank:3 Câte zile ai stat în facţiune?:27 Days. De ce doresti sa părăseşti facţiunea?:Vreau sa ma duc cu un tovaras intr-o mafie. :( Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nimic, totul este foarte bine mai ales cu LeBroff - Tatyana - Snake! FORTA! In ce factiune doresti sa intri acum?:Russian Mafia! Alte precizari?:Bafta la toti, PS : Vreau sa fiu on cand sunt demis. Demisi
Diedxa Asddfx Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Nick: mNk720p Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 26 days De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Doresc sa parasesc factiunea din cauza lipsei de timp, nu mai pot sa stau on pe samp din cauza scolii. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic, este o factiune foarte bine organizata. In ce factiune doresti sa intri acum?: Nu doresc acest lucru momentan. Alte precizari?: Va urez succes tuturor membrilor si viitorilor membri.
AuZaL Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Nick:AuZ Rank:2 Câte zile ai stat în facţiune?:14 fix. De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic, totul este minunat in Paramedic LV. In ce factiune doresti sa intri acum?: Nu m-am gandit la asta. Alte precizari?: Bafta LeBroff. Te pupa AuZ.
BabaYaga Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Nick: mNk720p Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 26 days De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Doresc sa parasesc factiunea din cauza lipsei de timp, nu mai pot sa stau on pe samp din cauza scolii. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic, este o factiune foarte bine organizata. In ce factiune doresti sa intri acum?: Nu doresc acest lucru momentan. Alte precizari?: Va urez succes tuturor membrilor si viitorilor membri. Nick:AuZ Rank:2 Câte zile ai stat în facţiune?:14 fix. De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic, totul este minunat in Paramedic LV. In ce factiune doresti sa intri acum?: Nu m-am gandit la asta. Alte precizari?: Bafta LeBroff. Te pupa AuZ. Demisi.
AdeL1NN Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Nick: oBoy. Rank:2. Câte zile ai stat în facţiune?: 15 sau 14. De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Sincer, nu prea imi place ca o parasesc, dar ma plictisesc foarte rau. O sa incerc ceva nou in care nu am mai fost niciodata. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic, este totul frumos, ar fi doar un lucru ce trebuie schimbat. Liderul( LeBroff ) ar trebui sa ma invete si pe mine cum joaca fifa asa bestial, si sper sa ma contactezi in joc sa jucam iarasi un meci. In ce factiune doresti sa intri acum?: Vreau sa intru intr-o factiune serioasa, dar nici o factiune nu este asa serioasa ca Lv paramedic, Doamne fereste, liderul o stat 200+ days, si are de gand sa stea pana la 365. Alte precizari?: Cand ai chef sa bati pe cineva la fifa imi dai pm si indata am intrat pe gameranger broff. Pwp Salut :(( , PS: LEBROFF FOLOSESTE SHOOT-AIM pe fifa. Wrong.
Lunca David Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Nick: Get_iceScreaM Rank: 2 Vechime(zile in factiune): 18 zile De ce doresti sa parasesti factiunea?: Doresc sa parasesc factiunea deoarece nu mai pot fi activ pe SAMP. Ce ar trebui schimbat in factiune?: Nu trebuie schimbat nimic . Totul este perfect. In ce factiune doresti sa intrii acum?: Nu doresc sa intru in alta factiune. Alte precizari: A fost o placere sa fac parte din aceasta factiune. Bafta tuturor!
LeBroff Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Nick: oBoy. Rank:2. Câte zile ai stat în facţiune?: 15 sau 14. De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Sincer, nu prea imi place ca o parasesc, dar ma plictisesc foarte rau. O sa incerc ceva nou in care nu am mai fost niciodata. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic, este totul frumos, ar fi doar un lucru ce trebuie schimbat. Liderul( LeBroff ) ar trebui sa ma invete si pe mine cum joaca fifa asa bestial, si sper sa ma contactezi in joc sa jucam iarasi un meci. In ce factiune doresti sa intri acum?: Vreau sa intru intr-o factiune serioasa, dar nici o factiune nu este asa serioasa ca Lv paramedic, Doamne fereste, liderul o stat 200+ days, si are de gand sa stea pana la 365. Alte precizari?: Cand ai chef sa bati pe cineva la fifa imi dai pm si indata am intrat pe gameranger broff. Pwp Salut :(( , PS: LEBROFF FOLOSESTE SHOOT-AIM pe fifa. Wrong. Nick: Get_iceScreaM Rank: 2 Vechime(zile in factiune): 18 zile De ce doresti sa parasesti factiunea?: Doresc sa parasesc factiunea deoarece nu mai pot fi activ pe SAMP. Ce ar trebui schimbat in factiune?: Nu trebuie schimbat nimic . Totul este perfect. In ce factiune doresti sa intrii acum?: Nu doresc sa intru in alta factiune. Alte precizari: A fost o placere sa fac parte din aceasta factiune. Bafta tuturor! Demisi
Donatello Bosulvostru Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Nick:DonatelloBos Rank:1 Câte zile ai stat în facţiune?:9 De ce doresti sa părăseşti facţiunea?:Nu pot spune motivul. Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nimic. In ce factiune doresti sa intri acum?:nu stiu Alte precizari?: Bafta tuturor
KingApple. Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 (edited) Nu mai vreau sa fiu demis, am facut o greseala. Edited October 5, 2015 by xAppleBOMBARDIERU
Jackie.... Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Nick: Th3_R@pp3R Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 14 De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Conflicte intre membrii Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Membrii In ce factiune doresti sa intri acum?: Probabil Taxi Alte precizari?: Salut pe Tatyana si LeBroff. Sper sa mai tinem legatura. Salut si restul factiunii(Pe cine cunosc). O sa-mi fie dor de voi. V-am pupat
LeBroff Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Nick: Th3_R@pp3R Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 14 De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Conflicte intre membrii Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Membrii In ce factiune doresti sa intri acum?: Probabil Taxi Alte precizari?: Salut pe Tatyana si LeBroff. Sper sa mai tinem legatura. Salut si restul factiunii(Pe cine cunosc). O sa-mi fie dor de voi. V-am pupat Demis
Tanaul5678 Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Nick: Tanaul Level: 15 Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune):23-09-2015-9-10-2015 De ce doresti sa pleci din Paramedic Departament?: Probleme personale. Care este parerea ta despre Paramedic Departament dupa timpul petrecut aici?:O parere buna. Alte precizari?: Bafta tuturor!
KingApple. Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 (edited) Am facut inactivitate mai mare de 3 zile. Edited October 9, 2015 by xAppleBOMBARDIERU
LeBroff Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Nick: Tanaul Level: 15 Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune):23-09-2015-9-10-2015 De ce doresti sa pleci din Paramedic Departament?: Probleme personale. Care este parerea ta despre Paramedic Departament dupa timpul petrecut aici? :o parere buna. Alte precizari?: Bafta tuturor! Demis
ValerikMoldovanu Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Nick: _MoSuL_ Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 17 De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Probleme personale Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic . In ce factiune doresti sa intri acum?: Nustiu .. Credca in PD undeva . Alte precizari?: Succes si bafta membrilor , si cat mai multe zile .
Bosulika Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Nick: Lower292 Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 14 De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Pentru ca m-am plictisit si mi-a venit cheful de war-uri. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic, este perfecta. In ce factiune doresti sa intri acum?: As vrea sa intru intr-o mafie. Alte precizari?: Succes Lebroff, Snake, si celorlalti!
LeBroff Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Nick: _MoSuL_ Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 17 De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Probleme personale Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic . In ce factiune doresti sa intri acum?: Nustiu .. Credca in PD undeva . Alte precizari?: Succes si bafta membrilor , si cat mai multe zile . Demis Nick: Lower292 Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 14 De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Pentru ca m-am plictisit si mi-a venit cheful de war-uri. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic, este perfecta. In ce factiune doresti sa intri acum?: As vrea sa intru intr-o mafie. Alte precizari?: Succes Lebroff, Snake, si celorlalti! Te astept sa imi confirmi cererea de demisie pe joc. Aceasta cerere este facuta de pe alt cont de forum. 2
Nitrogensrf001 Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Nick: NitrogenSRF Rank:2 Câte zile ai stat în facţiune?: 14-15 zile . De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Pentru ca nu o sa mai am timp de raport cu scoala. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic, poate LeBroff , glumesc LeBroff e cel mai bun Lider pe care il stie si il Respect. In ce factiune doresti sa intri acum?: Nustiu, nu cred ca o sa mai intru intr-o factiune deocamdata. Alte precizari?: Multa bafta la toti.
Ricky_zzz Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Nick: Ricky_zzz Rank: 1 Câte zile ai stat în facţiune?: 14 zile Fix De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Cred ca ma las de Sa-mp Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic e perfecta asa cum este In ce factiune doresti sa intri acum?: Nu stiu daca ma razgandesc sa joc Sa-mp poate in School Instructors Alte precizari?: Bafta
Ionut Grigoras Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Nick:FastDonn Rank:3 Câte zile ai stat în facţiune?:Am 44 de zile De ce doresti sa părăseşti facţiunea?:Doresc sa parasesc factiunea pentru ca nu mai pot fi on ,Eu doream sa raman dar nu se mai poate Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nimic totul este perfect In ce factiune doresti sa intri acum?:Deocamdata nu doresc sa intru in nici o factiune Alte precizari?:Cu respect la toata factiunea ,poate canva o sa revin inapoi
LeBroff Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Nick:FastDonn Rank:3 Câte zile ai stat în facţiune?:Am 44 de zile De ce doresti sa părăseşti facţiunea?:Doresc sa parasesc factiunea pentru ca nu mai pot fi on ,Eu doream sa raman dar nu se mai poate Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nimic totul este perfect In ce factiune doresti sa intri acum?:Deocamdata nu doresc sa intru in nici o factiune Alte precizari?:Cu respect la toata factiunea ,poate canva o sa revin inapoi Demisie
Recommended Posts