Popular Post Virgil123 Posted March 29, 2014 Popular Post Posted March 29, 2014 (edited) În acest topic membrii Paramedic Department pot să îşi dea demisia! Model de postare: Nick: Rank: Câte zile ai stat în facţiune?: De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Ce ar trebui schimbat în facţiune?: In ce factiune doresti sa intri acum?: Alte precizari?: Dovada: Este obligatorie dovada cu mesajul "vreau sa fiu demis" scris pe chat-ul factiunii. In caz contrar nu voi lua in considerare cererea de demisie. __________________________________________________________________ (!) Daca depuneti o cerere de demisie si nu aveti in factiune minim rank 2 veti fi demisi cu 60 Faction Punish. (!) Cine nu respectă modelul 'cererea de demisie' va fi respinsă. Edited December 24, 2017 by Again. actualizate cateva reguli 16
bLacKo Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 (edited) Nick: bLacKoLevel: 7Rank: 1Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 zileDe ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Nu pot spune motivele.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: O factiune de nota 11. Recomand tuturor. Membrii de treaba lafel si leaderul - co-leaderulAlte precizari?: Bafta tuturor ! Edited April 1, 2014 by bLacKo 2
Virgil123 Posted April 1, 2014 Author Posted April 1, 2014 Nick: bLacKo Level: 7 Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 zile De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Nu pot spune motivele. Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: O factiune de nota 11. Recomand tuturor. Membrii de treaba lafel si leaderul - co-leaderul Alte precizari?: Bafta tuturor ! Si-a dat /qg,deci demis!.
CaTaLiN_kTa Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Nick: _CaTaLiN_Level:6Rank:1Vechime (cat timp ai stat in factiune):2De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Motive personaleCare este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Se fac foarte greu rapoarte deoarece nu este foarte populat sv..Alte precizari?:Bafta
Virgil123 Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 cerere de demisie acceptata si sa STI nu mi se pare mare raportul mi se pare prea mic,e alegerea ta SUCCES
bogdynodye Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Nick:BogdyNoDie.Level:6Rank:1Vechime (cat timp ai stat in factiune):0De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:nu pot spune.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:una buna.Alte precizari?:bafta.
Virgil123 Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 Nick:BogdyNoDie. Level:6 Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune):0 De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:nu pot spune. Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:una buna. Alte precizari?:bafta. demisie acceptata.
ColeaRobert Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Nick:Dr.SagaLevel: 7Rank: 1Vechime (cat timp ai stat in factiune): 4 zileDe ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Nu pot spune.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune exceptionala dar la raport merge foarte greu, deoarece sunt putini jucatori.Alte precizari?: Bafta
Virgil123 Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 Nick:Dr.Saga Level: 7 Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 4 zile De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Nu pot spune. Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune exceptionala dar la raport merge foarte greu, deoarece sunt putini jucatori. Alte precizari?: Bafta Demisie acceptata
Mir_ceaaa Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Nick: Mir_ceaaaLevel: 6Rank: 1Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 ziDe ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Deoarece am facut o grseala cand am intrat in factiune.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Una foarte buna.Alte precizari?: Bafta tuturor.
Virgil123 Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 Nick: Mir_ceaaa Level: 6 Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 zi De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Deoarece am facut o grseala cand am intrat in factiune. Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Una foarte buna. Alte precizari?: Bafta tuturor. Demisie acceptata.
FlaviuS. Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Nick: Diezz.Boss de bossLevel: 8Rank: 1Vechime (cat timp ai stat in factiune): 7 zileDe ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Nu pot spune motivele.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: O factiune de nota 11. Recomand tuturor. Membrii de treaba lafel si leaderul - co-leaderulAlte precizari?: Bafta tuturor !
Virgil123 Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 Nick: Diezz.Boss de boss Level: 8 Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 7 zile De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Nu pot spune motivele. Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: O factiune de nota 11. Recomand tuturor. Membrii de treaba lafel si leaderul - co-leaderul Alte precizari?: Bafta tuturor ! demisie acceptata 2
Andrei17 Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 (edited) Wrong Edited April 12, 2014 by Andrei_Elite
FellDanger Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Nick:Mr.BuLLLevel:10Rank:2Vechime (cat timp ai stat in factiune):1 saptamanaDe ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Am petrecut clipe frumoase dar plec o perioada foarte lunga de timp la bunica si no sa am timp sa intruCare este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:Una buna.Alte precizari?:Bafta
L3xCenN Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Nick: L3xCenNLevel: 13Rank: 2Vechime (cat timp ai stat in factiune): 14 zileDe ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Vreau sa incerc si alte factiuniCare este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune foarte frumoasa in care am petrecut un timp minunat si membri si liderii sunt de asemenea foarte prietenosi si cumsecadeAlte precizari?: Bafta la toti !
Almark Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Nick:Qu3nLevel:9Rank:2Vechime (cat timp ai stat in factiune):14 zile fix!De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:E ceva ce nu pot spune.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:Este o factiune buna dar uni membrii ....Alte precizari?:Nu am alte precizari!
kZk. Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Nick: Marcus132Level: 7Rank: 2Vechime (cat timp ai stat in factiune): 14 days .De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Momentan nu mai joc pe acest server.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Mere.Alte precizari?: Baftă!
iKenT. Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Nick: iKenT.Level: 7Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 08.04.2014-13.04.2014De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Vreau să incerc ceva nou.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Una bună.Alte precizari?: Respect Ricky si celorlalti membrii care merită respect.
43PioNeeR Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Nick: PioNeeRLevel: 9 Rank: 1Vechime (cat timp ai stat in factiune): 30.03.2014-13.04.2014De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Nu pot spune motivul, stie liderul mai bine .Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: BunaAlte precizari?: Nu am. Sper doar sa mi se faca dreptate. 3
Helalex Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 (edited) Nick: Hell(alexx) Level:14Rank:2Vechime (cat timp ai stat in factiune):14 days.De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: O sa fiu o perioada inactiv.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Este un departament foarte bun.Alte precizari?:- Edited April 13, 2014 by Helalex 1
MaduTzuShAtat Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Nick: PlayBoyLevel: 8 Rank: 2Vechime (cat timp ai stat in factiune): 30.03.2014-13.04.2014De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Motive personaleCare este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: E o factiune buna,imi pare rau ca trebuie sa ies de aici.Alte precizari?: Bafta tuturor!
Bodo. Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Nick: DNNLevel: 16Rank: 1Vechime (cat timp ai stat in factiune): 15 zile.De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Sa incerc ceva mai nou.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Buna,sa fie tot asa.Alte precizari?: Bafta.
Lorincz Robi Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Nick: MadaraLevel: 10Rank: 1Vechime (cat timp ai stat in factiune): 3 saptamani aproximativ!De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Deoarece nu prea am vreme sa ma ocup de Paramedic pentru ca am mult de invatat pentru bac.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune foarte faina . cu mebri de nota 10 si lideri de nota 10.Alte precizari?: Bafta tuturor!
Recommended Posts