Denisacheboss Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 (edited) M-am rasgandit nu mai vreau sa demisionez Edited May 23, 2014 by Denisacheboss
bogdan17 Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Nick:bogdan18Level:20Rank:3Vechime (cat timp ai stat in factiune):aproximativ 25daysDe ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Vreau sa incerc si altceva......dar o sa ne mai vedem ;)Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:Este una foarte buna ...lider cati si membrii adevarati care au stiut sa ma respecte si care am respectat si eu la randul meu .....in aceste 25 de zile am realizat ca aceasta factiune este una frumoasa si chiar muncitoare .....membrii mi-au placut foarte mult cat si liderul care a fost foarte de treaba si care mi-a dat o sansa sa intru in aceasta factuine ....asa ca acum le urez tuturor Bafta !!Alte precizari?:Ne mai vedem !!!
Tudorel Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Nick: LandiniLevel: 11Rank:3Vechime (cat timp ai stat in factiune): 3 SaptamaniDe ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Inactivitate lider , co-lider .Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Mi-a placut foarte mult , respect lider , co-lider .Alte precizari?: Multa bafta !
Dragonasu Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Nick: DraGoNaSuLevel: 8Rank: 1Vechime (cat timp ai stat in factiune): Nush 3 4 zileDe ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: E plictiseala + ca coliderul si liderul inactiviCare este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Frumos dar cum am zis lider/colider inactiviAlte precizari?: Da am sa dau /quitgroup
Wutz Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Nick:RedOwNLevel:6Rank:1Vechime (cat timp ai stat in factiune):14 zile.De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Nu pot spune.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:O factiune buna, organizata, un salariu bun pentru inceput.Alte precizari?:-
FlorinN. Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Nick: FloLevel: 14-15Rank: 5 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 51 de zileDe ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Consider ca deja am foarte mult timp aici si misiunea mea a luat sfarsit deoarece totul in cazul meu se rezuma la timp si asteptare. Las si pe altii sa exceleze si sa faca performanta aici,si sper sa dati de oameni cat mai capabili.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Paramedic Departament este o factiune muncitoare,cu o echipa intodeaua fidela cu un lider si co-lider care merita tot respectul meu cuvenit si este o factiune pe care o recomand si altora.Alte precizari?: Multumesc anticipat ! si sa ne auzim numai de bine.
MarcySon Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Nick:[TNT]__DeXtEr__Level:10Rank:1Vechime (cat timp ai stat in factiune): 14 zileDe ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Deoarece numai am timp de samp am foarte multa treaba si doresc sa nu creez probleme si daia vreau sa ies.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:Este o factiune foarte frumoasa.Alte precizari?:o sa ma intorc din nou aici cand o sa am timp liber si cand o sa joc samp . Multumesc mult
Tzepy Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Nick: TzepyLevel: 8Rank: 2Vechime (cat timp ai stat in factiune): 14 zile.De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Vreau sa plec din Paramedic Department fiindca e destul de multa inactivitate si plictiseala. Ma scuzati.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Parerea mea despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici este una buna, chiar daca unii membrii ai acestei factiuni se cearta din motive stupide care nu au legatura cu factiunea. In rest totul a fost ok in timpul petrecut in aceasta factiune.Alte precizari?: Bafta tuturor, bafta la raport. Sper sa deveniti medici profesionisti. Mi-am dat seama ca locul meu nu este in aceasta factiune. Bafta Ricky si toate cele bune !
AlexAlexandru Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Nick: CioaraLevel: 10Rank: 2Vechime (cat timp ai stat in factiune): 14De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Pentru ca nu mai am timp pentru raportCare este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Este una foarte buna, pleyeri din ea nu sunt certareti. Tinetio tot asa.Alte precizari?: Respect pentru medici!
Hellstroy Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Nick: HellstroyLevel: 9Rank: 1Vechime (cat timp ai stat in factiune): 14De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Pentru ca nu am multe probleme personale , scoala .Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: A fost "misto" aici , este frumos pentru cei care isi incep viitorul in factiuni .Alte precizari?: Bafta !
Te0 Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Nick: Te0Level:11Rank:1Vechime (cat timp ai stat in factiune):Mai mult de 14 zileDe ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Nu prea mai am timp de Samp,am avut probleme cu PC-ul.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici? Factiune organizata,mult respect intre membrii,lideri de nadejde.Alte precizari?:
Anonymous27 Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Nick:gaby625Level:13Rank:2Vechime (cat timp ai stat in factiune):21 zileDe ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Nu am primit rank up.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:Nu am o parere puna despre co-lider.Alte precizari?:-
Gaboyu98 Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Nick: Gaboyu.Capone Level: 14 Rank: 1 Vechime: 2 zile De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: E prea multa plictiseala Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: E foarte plictisitor..nu cred ca mai intru in paramedic. Alte Precizari?: Imi pare rau
Lazuone Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Nick: Gaboyu.Capone Level: 14 Rank: 1 Vechime: 2 zile De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: E prea multa plictiseala Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: E foarte plictisitor..nu cred ca mai intru in paramedic. Alte Precizari?: Imi pare rau Demisie acceptată.
NixoN Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Nick:NixoNLevel:15Rank:2Vechime (cat timp ai stat in factiune):14 ZILEDe ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Pentru ca vreau sa merg in F.B.I.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:-Alte precizari?:S@L
Cedry2kErica Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Nick: Cedry2kEricaLevel: 12Rank: 1Vechime (cat timp ai stat in factiune): 14 zileDe ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Motive personaleCare este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune minunta cu un lider minunat.Alte precizari?: Succes tuturor ! 1
Lazuone Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Nick:NixoN Level:15 Rank:2 Vechime (cat timp ai stat in factiune):14 ZILE De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Pentru ca vreau sa merg in F.B.I. Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:- Alte precizari?:S@L Nick: Cedry2kErica Level: 12 Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 14 zile De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Motive personale Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune minunta cu un lider minunat. Alte precizari?: Succes tuturor ! Demisii acceptate, vă urez mult succes în continuare.
robertboss02 Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Nick: SpirT.Level: 8Rank: 1Vechime (cat timp ai stat in factiune): 14 zileDe ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Vreau sa intru intr-o politie sau agentie.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune frumoasa. Alte precizari?: Succes tuturor !
David.ShoW Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Nick: SoldatoLevel: 15Rank: 1Vechime (cat timp ai stat in factiune): 14 zile.De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Pentru ca vreau sa intru in LSPD.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Buna.Alte precizari?: La revedere!
123laurentiu123 Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Nick:Laur@boyLevel:8Rank:1Vechime (cat timp ai stat in factiune):14 zileDe ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:plec in vacantaCare este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:Este o factiune foarte buna
123laurentiu123 Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Nick:Laur@boyLevel:7Rank:1Vechime (cat timp ai stat in factiune):14 zileDe ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Plec in vacantaCare este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici:este o factiune frumoasa Nick:Laur@boyLevel:7Rank:1Vechime (cat timp ai stat in factiune):14 zileDe ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Plec in vacantaCare este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:Este o factiune frumoasa
Recommended Posts