Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick:bogdan18
Level:20
Rank:3
Vechime (cat timp ai stat in factiune):aproximativ 25days
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Vreau sa incerc si altceva......dar o sa ne mai vedem ;)
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:Este una foarte buna ...lider cati si membrii adevarati care au stiut sa ma respecte si care am respectat si eu la randul meu .....in aceste 25 de zile am realizat ca aceasta factiune este una frumoasa si chiar muncitoare .....membrii mi-au placut foarte mult cat si liderul care a fost foarte de treaba si care mi-a dat o sansa sa intru in aceasta factuine ....asa ca acum le urez tuturor Bafta !!
Alte precizari?:Ne mai vedem !!!

Posted

Nick: Landini
Level: 11
Rank:3
Vechime (cat timp ai stat in factiune): 3 Saptamani
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Inactivitate lider , co-lider .
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Mi-a placut foarte mult , respect lider , co-lider .
Alte precizari?: Multa bafta !

Posted

Nick: DraGoNaSu
Level: 8
Rank: 1
Vechime (cat timp ai stat in factiune): Nush 3 4 zile
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: E plictiseala + ca coliderul si liderul inactivi
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Frumos dar cum am zis lider/colider inactivi
Alte precizari?: Da am sa dau /quitgroup

Posted

Nick:RedOwN
Level:6
Rank:1
Vechime (cat timp ai stat in factiune):14 zile.
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Nu pot spune.
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:O factiune buna, organizata, un salariu bun pentru inceput.
Alte precizari?:-

Posted

Nick: Flo
Level: 14-15
Rank: 5 
Vechime (cat timp ai stat in factiune): 51 de zile
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Consider ca deja am foarte mult timp aici si  misiunea mea a luat sfarsit deoarece totul in cazul meu se rezuma la timp si asteptare. Las si pe altii sa exceleze si sa faca performanta aici,si sper sa dati de oameni cat mai capabili.
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Paramedic Departament este o factiune muncitoare,cu o echipa intodeaua fidela cu un lider si co-lider care merita tot respectul meu cuvenit si este o factiune pe care o recomand si altora.
Alte precizari?: Multumesc anticipat ! si sa ne auzim numai de bine.

Posted

Nick:[TNT]__DeXtEr__
Level:10
Vechime (cat timp ai stat in factiune): 14 zile
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Deoarece numai am timp de samp am foarte multa treaba si doresc sa nu creez probleme si daia vreau sa ies.
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:Este o factiune foarte frumoasa.
Alte precizari?:
o sa ma intorc din nou aici cand o sa am timp liber si cand o sa joc samp . Multumesc mult

Posted

Nick: Tzepy
Rank: 2
Vechime (cat timp ai stat in factiune): 14 zile.
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Vreau sa plec din Paramedic Department fiindca e destul de multa inactivitate si plictiseala. Ma scuzati.
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Parerea mea despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici este una buna, chiar daca unii membrii ai acestei factiuni se cearta din motive stupide care nu au legatura cu factiunea. In rest totul a fost ok in timpul petrecut in aceasta factiune.
Alte precizari?: Bafta tuturor, bafta la raport. Sper sa deveniti medici profesionisti. Mi-am dat seama ca locul meu nu este in aceasta factiune. Bafta Ricky si toate cele bune !

Posted

Nick: Cioara
Level: 10
Rank: 2
Vechime (cat timp ai stat in factiune): 14
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Pentru ca nu mai am timp pentru raport
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Este una foarte buna, pleyeri din ea nu sunt certareti. Tinetio tot asa.
Alte precizari?: Respect pentru medici!

Posted

Nick: Hellstroy
Level: 9
Vechime (cat timp ai stat in factiune): 14
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Pentru ca nu am multe probleme personale , scoala .
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: A fost "misto" aici , este frumos pentru cei care isi incep viitorul in factiuni .
Alte precizari?: Bafta !

Posted

Nick: Te0
Level:11
Vechime (cat timp ai stat in factiune):Mai mult de 14 zile
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Nu prea mai am timp de Samp,am avut probleme cu PC-ul.
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici? Factiune organizata,mult respect intre membrii,lideri de nadejde.
Alte precizari?:  

Posted

Nick:gaby625
Level:13
Rank:2
Vechime (cat timp ai stat in factiune):21 zile
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Nu am primit rank up.
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:Nu am o parere puna despre co-lider.
Alte precizari?:-

Posted

Nick: Gaboyu.Capone

Level: 14

Vechime: 2 zile

De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: E prea multa plictiseala

Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: E foarte plictisitor..nu cred ca mai intru in paramedic.

Alte Precizari?: Imi pare rau

Posted

Nick: Gaboyu.Capone

Level: 14

Vechime: 2 zile

De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: E prea multa plictiseala

Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: E foarte plictisitor..nu cred ca mai intru in paramedic.

Alte Precizari?: Imi pare rau

Demisie acceptată.

• 2 weeks later...
Posted

Nick:NixoN
Level:15
Vechime (cat timp ai stat in factiune):14 ZILE
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Pentru ca vreau sa merg in F.B.I.
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:-
Alte precizari?:S@L

Posted

Nick: Cedry2kErica
Level: 12
Vechime (cat timp ai stat in factiune): 14 zile
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Motive personale
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune minunta cu un lider minunat.
Alte precizari?: Succes tuturor !

• Upvote 1
Posted

Nick:NixoN

Level:15

Vechime (cat timp ai stat in factiune):14 ZILE

De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Pentru ca vreau sa merg in F.B.I.

Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:-

Alte precizari?:S@L

Nick: Cedry2kErica

Level: 12

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 14 zile

De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Motive personale

Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune minunta cu un lider minunat.

Demisii acceptate, vă urez mult succes în continuare.

Posted

Nick: SpirT.
Vechime (cat timp ai stat in factiune): 14 zile
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Vreau sa intru intr-o politie sau agentie.
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune frumoasa.

Posted

Nick: Soldato
Level: 15
Vechime (cat timp ai stat in factiune): 14 zile.
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Pentru ca vreau sa intru in LSPD.
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Buna.
Alte precizari?: La revedere!

Posted

Nick:Laur@boy
Level:8
Vechime (cat timp ai stat in factiune):14 zile
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:plec in vacanta
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:Este o factiune foarte buna

Posted

Level:7
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Plec in vacanta
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici:este o factiune frumoasa

Level:7
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Plec in vacanta
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:Este o factiune frumoasa

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp