RandoPLAYS Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Nick: xRando Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 14 De ce doresti sa părăseşti facţiunea?:Deoarece sincer m-am plictisit sa stau inca 1 saptamana fara rank 3 si vreau sa incerc si alte factiunii . Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nimic este perfecta asa cum este . Alte precizari?: Bafta Shifty !! Si sper sa nu mai fi asa exigent !! Salut .
xKentHD Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Nick: SCAR. Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: mai mult de 14... De ce doresti sa părăseşti facţiunea?:M-am plictisit. Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nimic este perfecta asa cum este . Alte precizari?: Gogosi calde.
Shifty Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Demisi. Intr-o factiune nu se sta doar pentru rank.
FriendLy28 Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Nick: PRIETENOS Rank: 5 Câte zile ai stat în facţiune?: 69 De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Nu am un motiv anume, dar vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Absolut nimic, e totul perfect ! Alte precizari?: Imi pare rau ca ne despartim, dar o sa ma intorc. Sper ca nu v-am deranjat cu nimic. Mult succes !
ShadowBoy01 Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Nick: ShadowBoy01 Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 14 De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Deoarece doresc sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimica totul este ok in factiune. Alte precizari?: Bafta in continuare.
SevenLife Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Nick: All33xx Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 14 De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: vreau sa incerc ceva nou Ce ar trebui schimbat în facţiune?: nimic Alte precizari?: revin
ElGotze Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Nick:ElGotze Rank:2 Câte zile ai stat în facţiune?:19 De ce doresti sa părăseşti facţiunea?:Asi dori sa incerc si alte factiuni Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nimic conducerea este ok Alte precizari?:Nu multumesc
mamicafgt Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Nick: [J]uNNNkie Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 14 zile De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: pentru ca doresc sa incerc si alte factiuni , mai ales ca aceasta a fost prima mea factiune Ce ar trebui schimbat în facţiune?: nimic, totul este frumos si linistit asa cum este Alte precizari?: Multumiri catre Shifty pentru invitatia in factiune. Mult noroc in contiunare !
AlinMarius Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Nick:TriTanusRank:2Câte zile ai stat în facţiune?:14zileDe ce doresti sa părăseşti facţiunea?:Ma las de samp.Am luat teapa de 30kk...Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nimic e perfecta.Alte precizari?:Bafta.
Corin25cor Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Nick: corin25cor Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 14+ De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: ma las pentru un timp Ce ar trebui schimbat în facţiune?: nimic Alte precizari?: nu am !
Rykardo25 Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Nick: JONGO2000. Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?:20 De ce doresti sa părăseşti facţiunea?:Vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic. Alte precizari?: - -
TheRoyal23 Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Nick: RoyalGuardRank: 2Cate zile ai stat in factiune?: 14De ce doresti sa parasesti factiunea?: As vrea sa incerc ceva nou.Ce ar trebui schimbat la factiune?: Este o factiune foarte buna, dar cum am spus mai sus, nu vreau sa ies din factiune pentru ca m-am plictisit de ea, ci pentru ca vreau sa incerc ceva nou, in scurt timp ma voi intoarce din nou aici.Alte precizari: Bafta in continuare Shifty, meriti functia de lider!
RedOne Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Nick:BroK. Rank:2 Câte zile ai stat în facţiune?:Peste 14 De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Sa marit raportul si nu stau non-stop pe SA:MP Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nimic. Alte precizari?:Daca nu se marea raportul poate ramaneam.
Aqirro Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Nick: Aqirro Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 20 de zile. De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Deoarece numai am timp pentru a juca SA:MP. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic, este bine asa. Alte precizari?: Mi-a parut bine ca v-am cunoscut, bafta in continoare !
AIexander Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Nick:Smoke3r Rank:1 Câte zile ai stat în facţiune?:nu stiu sigur De ce doresti sa părăseşti facţiunea?:Pai vreau sa incerc ceva nou Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Doar raportul atat Alte precizari?:Multumesc!Bafta shifty!
Recommended Posts