Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: SpirT.

Level: 8

Rank: 1

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 14 zile

De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Vreau sa intru intr-o politie sau agentie.

Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune frumoasa.

Alte precizari?: Succes tuturor !

Nick: Soldato

Level: 15

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 14 zile.

De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Pentru ca vreau sa intru in LSPD.

Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Buna.

Alte precizari?: La revedere!

Demisii acceptate.

Posted

Nick:R3laTiV
Level:7
Rank:1
Vechime (cat timp ai stat in factiune):14 zile
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Nu mai simt ca doresc sa raman in aceasta factiune
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici:este o factiune respectabila si frumoasa

Posted

Nick:[KenT]
Level:14
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Voi veni iar peste 20 de zile sunt plecat din tara.
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:Foarte buna sper sa nu se schimbe
Alte precizari?:Sper sa ramana totul asa cum e de frumos cu un lider si co-lider atat de bun amndoi.

Posted

Nick: FresH
Rank: II
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Vreau sa incerc si alte factiuni, sa capat experienta.
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Un lider foarte competent si membrii foarte de gasca.
Alte precizari?: Sper sa mi se accepte cererea.

Posted

Nick:R3laTiV

Level:7

De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Nu mai simt ca doresc sa raman in aceasta factiune

Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici:este o factiune respectabila si frumoasa

Nick:[KenT]

Level:14

De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Voi veni iar peste 20 de zile sunt plecat din tara.

Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:Foarte buna sper sa nu se schimbe

Alte precizari?:Sper sa ramana totul asa cum e de frumos cu un lider si co-lider atat de bun amndoi.

Nick: FresH

Rank: II

De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Vreau sa incerc si alte factiuni, sa capat experienta.

Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Un lider foarte competent si membrii foarte de gasca.

Alte precizari?: Sper sa mi se accepte cererea.

Demisii acceptate.

Posted

Nick: carol00
Level: 11
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Deoarece am niste propuneri in alte factiuni.
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Factiunea se misca bine, iar de cand a intrat Lazuone ca lider multe s-au schimbat in bine. Deci nu am nimic de reprosat la aceasta factiune.
Alte precizari?:
Sa fiti cuminti si sa ascultati de Lazuone!

Posted

Nick: carol00

Level: 11

De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Deoarece am niste propuneri in alte factiuni.

Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Factiunea se misca bine, iar de cand a intrat Lazuone ca lider multe s-au schimbat in bine. Deci nu am nimic de reprosat la aceasta factiune.

Alte precizari?: Sa fiti cuminti si sa ascultati de Lazuone!

Demisie acceptată.

Posted

Nick: iSteven2
Level: 9
Vechime (cat timp ai stat in factiune): 14 zile
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Sincer, mi se pare foarte greu in Paramedic...
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Am o parere foarte buna despre medici, si de-acum o sa apelez la ei mai mult decat inainte.
Alte precizari?: Succes in continuare!

Posted

Nick: Alex[eu]
Level: 10
Vechime (cat timp ai stat in factiune): 16 zile 
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Se castiga foarte putini bani.
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune respectabila , probabil pe viitor ma voi reintoarce.
Alte precizari?: Mult succes in continuare.

Posted

Nick: iSteven2

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 14 zile

De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Sincer, mi se pare foarte greu in Paramedic...

Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Am o parere foarte buna despre medici, si de-acum o sa apelez la ei mai mult decat inainte.

Alte precizari?: Succes in continuare!

Nick: Alex[eu]

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 16 zile 

De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Se castiga foarte putini bani.

Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune respectabila , probabil pe viitor ma voi reintoarce.

Alte precizari?: Mult succes in continuare.

Demisii acceptate.

Posted

Nick: columbus
Level: 13.
Rank: 1.
Vechime (cat timp ai stat in factiune): Am stat mai bine de 14 zile. 
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Trebuie sa plec din tara si nu am cum sa intru in fiecare zi pe SAMP si mai bine imi dau demisia.
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Este un departament bine organizat de Lazuone si ii multumesc ca am facut si eu parte din ea.
Alte precizari?: Succes Tuturor.

Posted

Nick: columbus

Level: 13.

Rank: 1.

Vechime (cat timp ai stat in factiune): Am stat mai bine de 14 zile. 

De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Trebuie sa plec din tara si nu am cum sa intru in fiecare zi pe SAMP si mai bine imi dau demisia.

Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Este un departament bine organizat de Lazuone si ii multumesc ca am facut si eu parte din ea.

Alte precizari?: Succes Tuturor.

Demisie acceptată, baftă.

Posted

Nick: qwartz
Vechime (cat timp ai stat in factiune): 7 zile cred
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Pentru ca nu prea mai am timp sa stau pe samp.
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: E un departament frumos..
Alte precizari?:
-

Posted

Nick: qwartz

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 7 zile cred

De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Pentru ca nu prea mai am timp sa stau pe samp.

Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: E un departament frumos..

Alte precizari?: -

Ai dat /quitgroup.

Posted

Nick:Octavian
Level:15
Rank:2
Vechime (cat timp ai stat in factiune):18 zile.
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Deoarece vreau să încerc alte facțiuni.
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:O părere foarte bună.
Alte precizari?:Poate mă voi întoarce.

Posted

Nick: Gab3kz10

Level:12
Vechime (cat timp ai stat in factiune):3 zile
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Deoarece vreau să încerc alte facțiuni.
Care este parerea ta despre Paramedic Departament: Cel mai important departament de pe sv...
Alte precizari?: Respect ! imi va fi dor dar .. nu este de mine aici... 

Posted

Nick:Octavian

Level:15

Rank:2

Vechime (cat timp ai stat in factiune):18 zile.

Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici? :o părere foarte bună.

Alte precizari?:Poate mă voi întoarce.

Nick: Gab3kz10

Level:12

Care este parerea ta despre Paramedic Departament: Cel mai important departament de pe sv...

Alte precizari?: Respect ! imi va fi dor dar .. nu este de mine aici... 

Demisii acceptate.

Posted

Nick: Zenek

Level: 6
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Deoarece in aceasta factiune ma plictisesc de moarte, nu sunt comenzi absolut de loc, daca sunt 15 comenzi pe zi e bine... dar nici alea.
Care este parerea ta despre Paramedic Departament: Este un Departament frumos, de treaba doar ca playerii nu folosesc /service medic si nu sunt comenzi, in astea 3 zile eu am facut 15 healuri atat, restu m-am plimbat ca nu erau comenzi.
Alte precizari?: Respect Leaderului Lazuone cat si co-leaderului ! Bafta cu factiunea!

P.S: Nu luati aceasta demisie in nume de rau dar eu ma plictisesc, vreau sa joc nu sa ma plimb cu ambulanta de nebun.

Multa Bafta!

Posted

Nick: Zenek

Level: 6

De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Deoarece in aceasta factiune ma plictisesc de moarte, nu sunt comenzi absolut de loc, daca sunt 15 comenzi pe zi e bine... dar nici alea.

Care este parerea ta despre Paramedic Departament: Este un Departament frumos, de treaba doar ca playerii nu folosesc /service medic si nu sunt comenzi, in astea 3 zile eu am facut 15 healuri atat, restu m-am plimbat ca nu erau comenzi.

Alte precizari?: Respect Leaderului Lazuone cat si co-leaderului ! Bafta cu factiunea!

P.S: Nu luati aceasta demisie in nume de rau dar eu ma plictisesc, vreau sa joc nu sa ma plimb cu ambulanta de nebun.

Multa Bafta!

Demisie acceptată.

Posted

Nick: ReD_DogG
Level:10
Vechime (cat timp ai stat in factiune):4zile
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Pentruca vreu sa incerc si alte factiuni!
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Este un departament bun,si importan de pe server!
Alte precizari?: Sperc ca ma voi intoarce bafta!

Posted

Nick: ReD_DogG

Level:10

Vechime (cat timp ai stat in factiune):4zile

De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Pentruca vreu sa incerc si alte factiuni!

Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Este un departament bun,si importan de pe server!

Alte precizari?: Sperc ca ma voi intoarce bafta!

Ai dat /qg.

Posted

Nick: [b2K]GoldwyN
Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 zile.
De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Vreau sa incerc ceva nou. Aici e cam plictiseala si nu are rost sa pierd 2 saptamani.
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Este un departament bun, membrii de treaba, lider de exceptie. Dar cum am spus, cam plictiseala
Alte precizari?: Bafta tuturor!

Posted

Nick: [b2K]GoldwyN

De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Vreau sa incerc ceva nou. Aici e cam plictiseala si nu are rost sa pierd 2 saptamani.

Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Este un departament bun, membrii de treaba, lider de exceptie. Dar cum am spus, cam plictiseala

Alte precizari?: Bafta tuturor!

Demis cu FP.

Posted

Nick: Mathew
Level: 23
Rank: 6
Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: 
Da.

Alte precizari?:  Da.

Posted

Nick: Mathew

Level: 23

Rank: 6

Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:  Da.

Alte precizari?:  Da.

Demis cu FP.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp