BANDiTuL. Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 (edited) Nick:Rikkis Rank:2 Câte zile ai stat în facţiune?:14 zile. De ce doresti sa părăseşti facţiunea?:Ca sa incerc ceva noi. Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nimic este perfecta asa cum este si acum. Alte precizari?:Bafta in continuare si sa ramaneti asa. Edited August 16, 2014 by Gaby1111
Maryan14 Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Nick: bodyz0r Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 14 De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimica. Alte precizari?: Bafta
Florin Stanica Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Nick: XxF10riNxX Level: 9 Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 14 zile De ce doresti sa pleci din Paramedic Departament?: Nu am nimic cu factiunea sau cu liderul, toti mi se par de treaba si foarte silitori dar vreau sa incerc ceva nou, Paramedic Departament inseamna si va insemna foarte mult pentru mine deoarece a fost prima mea factiune. Care este parerea ta despre Paramedic Departament dupa timpul petrecut aici?: Una excelenta, sa o tineti tot asa! Alte precizari?: Va urez bafta la heal-uri si succes in continuare.
TrefLaa Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Nick: Treflaa Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 14 zile De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Vreau sa incerc altceva cu mai multa actiune. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic totul e ok. Alte precizari?: Bafta in continuare.
skilz666. Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 (edited) Nick: Ryakk. Rank:1 Câte zile ai stat în facţiune?: 14 zile De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Deoarece am 2/3 FW. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic. Alte precizari?: Salut. Edited August 16, 2014 by Ryakk.
sendysss Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Nick: StreSs Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 15 De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: plec in anglia si nu stiu daca mai am timp de sa:mp ! Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic e totul ok asa cum e ! Alte precizari?: Succes cu functia Byta ! Respect !
K3NcK0 Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Nick: K3NcK0 Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 14 De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Incer ceva nou Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic Alte precizari?: BeSt LeAdEr: Bytza
cioroianu ionut Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Nick:smecherul_yonut Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 14 zile De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Sa mai testez si altele Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nimic Alte precizari?: Salut
BlackZone Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Nick: BlackZone Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 15 De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Deoarece vreau sa aplic la o mafie Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic Alte precizari?: NU
Lyotz9875 Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Nick: SkyPro Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 14 zile. De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Vreau sa incerc si altceva. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic, liderul si playeri sunt exceptionali. Alte precizari?: Bafta tuturor.
ScoobaBob Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Nick: BesT.ScoobaBob Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 15 zile De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Motive personale. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic, este perfecta asa cum este + un lider de nota 10 ! Alte precizari?: Bafta all !
ovidiub.u Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Nick: ovidiu[b.u] Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 14 zile De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Vreau sa incerc ceva nou Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Mai nimic Alte precizari?: Bafta in continuare Bytza
BoGa Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Nick: SnApBaCk112 Rank:2 Câte zile ai stat în facţiune?: 16 sau 17 De ce doresti sa părăseşti facţiunea?:Deoarece vreau sa incerc ceva nou si nu prea mai am timp sa joc SA:MP! Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Factiunea este foarte echilibrata si liderul este foarte bun nu trebe nika schimbat la ea! Alte precizari?: Doresc la toata lumea din factiunea paramedic multe healuri si sa aveti grija ce faceti si sa il respectati pe Bytza!!!
feedie999 Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 (edited) Nick: Feedie Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 14 De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Nu mai imi place deloc factiunea.. e foarte simplista. liderul e ff bun dar, nu mai am chef sa stau. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic Alte precizari?: Mult Noroc! Edited August 17, 2014 by feedie999
xStaNdUp Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Nick: ExTaZy. Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 16. De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Vreau sa intru in alte factiuni. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic este destul de frumos. Alte precizari?: Le urez mult bafta in continoare si poate mai ne vedem si inca ceva Multumesc Bytza esti un lider de nota 10+ si Multumesc mult pentru sansa care mi-ai dato.
Rauletzu_Raul Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Nick: s0biesky Rank: 6 Câte zile ai stat în facţiune?: 17 De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: - Ce ar trebui schimbat în facţiune?: unii membrii Alte precizari?: bafta bytza
BonJour Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Nick: Tonyysss Rank: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 14 zile De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Vreau sa incerc altceva Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic Alte precizari?: Ms pentru sansa acordat
OG-Josh Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Nick:Josh Rank:2 Câte zile ai stat în facţiune?:14 De ce doresti sa părăseşti facţiunea?:Nu mai am timp de accest cont. Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nimic totul este perfect cu exceptia ca este bytza lider si il pwp. Alte precizari?:Bafta bytza sper sa stai 100 zile ++
Recommended Posts