BazaKony.RED Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 (edited) Membrii ce doresc sa se alature clanului au obligatia de a posta un nou topic ce trebuie sa contina modelul de mai jos sau sa posteze in acest topic dupa modelul dat . Titlul topicului trebuie sa respecte urmatorul model: Cerere - AFK - Nume. (Exemplu: Cerere -AFK - BazaKony.). Model ce cerere: -Viata reala -Nume / Prenume: -Varsta: -De unde esti?: -Esti la scoala? pana la ce ora?: -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): -Informatii joc -Nick pe server: -Level si playing hours: -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: -Esti de acord cu regulile clanului ? -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): Contact Yahoo messenger: Skype: Edited April 13, 2014 by Dynamic 1 Quote
ciocan14 Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Membrii ce doresc sa se alature clanului au obligatia de a posta un nou topic ce trebuie sa contina modelul de mai jos sau sa posteze in acest topic dupa modelul dat . Titlul topicului trebuie sa respecte urmatorul model: Cerere - AFK - Nume. (Exemplu: Cerere -AFK - BazaKony.). Model ce cerere: -Viata reala -Nume / Prenume:Borcos Albert -Varsta:11 -De unde esti?:Targoviste -Esti la scoala? pana la ce ora?:8-13 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte):Bun,Ascultator,Iubitor,Comic,Gelos,Bucuros,Mandru,Inteligent,Intelept,Prietenos,Simti,Cu cei 7 ani de acasa -Nick pe server:Aby -Level si playing hours:lever 8 si 74 ore -Cat timp poti acorda SA:MP-ului:9 sau 10 ore -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:da -Esti de acord cu regulile clanului ?da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):Imi place foarte mult acest clan si cred ca necesita lucru in echipa,manuierea armelor si un comportament foarte decent Contact Yahoo messenger:albert_steaua_champions@yahoo.com Skype:nu am pentru ca nu pot sa fac Quote
1r3aL Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 -Viata reala:16 -Nume / Prenume: Ungureanu Danut -Varsta:16 -De unde esti?:Buzau ,Nehoiu -Esti la scoala? pana la ce ora?: pana la 14.00 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): Sunt o fire sociabila,imi place munca in echipa si sa fac caterinca cu prietenii, dar pun pret si pe respect adus mie cat si altora. -Informatii joc -Nick pe server:1r3aL -Level si playing hours: Level 8 , 64 ore -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: In weekend si vacante cate ..12 ore si cand sunt la scoala 7-8 ore. -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:Da -Esti de acord cu regulile clanului ?: Da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): Pentru cu membrii clanului sunt niste oameni de treaba ,sociabili cu care poti schimba o vorba. Clanul AFK mi se pare un clan foarte unit si care stie cu adevarat ce vrea. Contact Yahoo messenger: danutz_neh_04@yahoo.com Skype: e1r3aL.eu Quote
Sangau Eduard Raul Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume:Sangau Eduard Raul -Varsta:11 ani -De unde esti?:Suceava -Esti la scoala? pana la ce ora?:8-13 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte):Bun la suflet,respectos,inteligent,amuzant,ascultator,multumit cu ce mi se da si calm -Informatii joc -Nick pe server:[RNG]TheMonster -Level si playing hours:level 7 si 76 de ore -Cat timp poti acorda SA:MP-ului:cam 3-6 ore pe zi -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:da -Esti de acord cu regulile clanului ?da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):Vreau sa ma alatur clanului deoarece ma simt singur si as vra sa imi fac noi prieteni in clan si sa va ajut pe voi cu mai multi membri Contact Yahoo messenger:sangau_eduard Skype:sangau.eduard1 Quote
bogdan17 Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume: -Varsta: -De unde esti?: -Esti la scoala? pana la ce ora?: -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): -Informatii joc -Nick pe server:bogdan18 -Level si playing hours:lvl9 si 70 de ore -Cat timp poti acorda SA:MP-ului:6/-7 ore -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:da -Esti de acord cu regulile clanului ?nu prea -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):am auzit ca e serios Contact Yahoo messenger:nu-l dau Skype:nu am Quote
mtud0r Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Viata reala -Nume / Prenume: Mihai Tudor -Varsta: 13 -De unde esti?: Iasi, com. Scanteia -Esti la scoala? pana la ce ora?: Da, pana la ora 14:00 dar uneori scap si la 13:30. -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): Sunt o persoana perseverenta, prietenoasa si gata sa dau o mana de ajutor. Informatii joc -Nick pe server: mtud0r -Level si playing hours: Level 5 si 12 Playing hours. -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: In jur de 3 ore pe zi. -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: DA! -Esti de acord cu regulile clanului ? DA! -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): Pentru ca am mai avut clan iar cand sa schimbat liderul si am iesit imi era dor de accesta experienta. Contact -Yahoo messenger: mihaitud0r -Skype: Nu am. Pentru mai multe informatii accesati http://redpanel.bugged.ro/profile/mtud0r. Quote
CristianoR Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 (edited) -Viata reala -Nume / Prenume: Ovidiu Florin -Varsta: 14 ani -De unde esti?: Piatra Neamt -Esti la scoala? pana la ce ora?: Aproximativ de la 8:00 la 14:00 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): Sunt o fire intelegatoare, ingaduitoare, respectuoasa, buna la suflet, imi plac provocarile, destept. -Informatii joc -Nick pe server: Messi -Level si playing hours: Level 4, aproape 5, 23.25 hours -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: 4-5 ore pe zi, chiar si mai mult. -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: Da. -Esti de acord cu regulile clanului ? Da. -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): Doresc sa ma alatur acestui clan pentru a cunoaste noi oameni deosebiti si pentru a capata experienta in a fi intr-un clan. Contact Yahoo messenger: cristiano.zacre@yahoo.com Skype: ovy_ovidiu54 Edited April 15, 2014 by CristianoR Quote
BazaKony.RED Posted April 15, 2014 Author Posted April 15, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume: Ovidiu Florin -Varsta: 14 ani -De unde esti?: Piatra Neamt -Esti la scoala? pana la ce ora?: Aproximativ de la 8:00 la 14:00 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): Sunt o fire intelegatoare, ingaduitoare, respectuoasa, buna la suflet, imi plac provocarile, destept. -Informatii joc -Nick pe server: Messi -Level si playing hours: Level 4, aproape 5, 23.25 hours -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: 4-5 ore pe zi, chiar si mai mult. -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: Da. -Esti de acord cu regulile clanului ? Da. -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): Doresc sa ma alatur acestui clan pentru a cunoaste noi oameni deosebiti si pentru a capata experienta in a fi intr-un clan. Contact Yahoo messenger: cristiano.zacre@yahoo.com Skype: ovy_ovidiu54 Acceptat. Quote
.Bogdan. Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume: Pisica Bogdan Andrei -Varsta: 16 -De unde esti?: Braila -Esti la scoala? pana la ce ora?: Da. Pana la ora 14 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): Baiat de treaba , respectuos , dornic sa lucreze in echipa -Informatii joc -Nick pe server: .Bo[G]dan. -Level si playing hours: 4 / 14 h -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: 6-10 ore -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: Da -Esti de acord cu regulile clanului ? Da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): doresc sa ma alatur clanului deoarece imi face mult sa lucrez in echipa. Contact Yahoo messenger: bogpys Skype: bogpys Quote
Dynamic Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume: Pisica Bogdan Andrei -Varsta: 16 -De unde esti?: Braila -Esti la scoala? pana la ce ora?: Da. Pana la ora 14 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): Baiat de treaba , respectuos , dornic sa lucreze in echipa -Informatii joc -Nick pe server: .Bo[G]dan. -Level si playing hours: 4 / 14 h -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: 6-10 ore -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: Da -Esti de acord cu regulile clanului ? Da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): doresc sa ma alatur clanului deoarece imi face mult sa lucrez in echipa. Contact Yahoo messenger: bogpys Skype: bogpys Acceptat Quote
oly_nibu Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume: olivian -Varsta: 14 ano -De unde esti?:Motru -Esti la scoala? pana la ce ora?:Da sunt, pana la ora 19:00 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte):Sunt un baiat de 14 ani caruia ii palce sa joace samp si fotbal. Am un simt al umorului dezvoltat, pot accepta si accept cu mare placere critici constructive. -Informatii joc -Nick pe server:[b2K]GoldwyN -Level si playing hours:lvl 3 , 16.72 -Cat timp poti acorda SA:MP-ului:in timpul scolii 2-3 ore, in vacante undeori chiar si 6-7 sau mai mult. -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:Da -Esti de acord cu regulile clanului ? Da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):Pentru a ajuta clanu sa se dezvolte si a-mi arata abilitatile. Contact Yahoo messenger:oly_nibu Skype:- -Viata reala -Nume / Prenume:Ionut -Varsta:17 -De unde esti?:Craiova -Esti la scoala? pana la ce ora?:Da, pana la 19:00 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte):Un baiat amuzant cu simtul umorului -Informatii joc -Nick pe server:ionuttt -Level si playing hours:5, 51.91 -Cat timp poti acorda SA:MP-ului:4-5 ore+ -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:da -Esti de acord cu regulile clanului ?da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):pentru a ajuta la dezvlotarea clanului Contact Yahoo messenger:-- Skype:- Quote
Mike Qzsxasfas Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume:Mihai -Varsta:15 -De unde esti?:Ploiesti -Esti la scoala? pana la ce ora?:Da , pana la ora 2:00 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte):Sunt prietenos, asculti de cei din jur si imi place foarte mult sa am multi prieteni -Informatii joc -Nick pe server:MikeE. -Level si playing hours:LvL5 16 Ore -Cat timp poti acorda SA:MP-ului:4-5ORE -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:DA -Esti de acord cu regulile clanului ?DA -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):Imi place foarte mult aacest clan , imi plac de cei care fac parte din el si cred ca ne vom intelege foarte bine Contact Yahoo messenger:mike.neagu@yahoo.com Skype:mihai.mihai42 add Now :* Quote
assaro Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 -Viata reala: -Nume / Prenume:assaro -Varsta:12 -De unde esti?:teleorman -Esti la scoala? pana la ce ora?:14 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte):sunt un bait cuminte ascultator si foarte sincer in cea ce spun nu mint nici o data ascult de parinti mei -Informatii joc -Nick pe server:assaro -Level si playing hours:lv 4 ore 32.57 -Cat timp poti acorda SA:MP-ului:5-6ore -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:DA -Esti de acord cu regulile clanului ?DA -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):nu mai suport sa ma ia toti din toate clanurile ma misto ca de ce nu sunt intrun clan si ma omorau intruna Contact Yahoo messenger: Skype:viki pleava Quote
TrueCross Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 (edited) -Viata reala:16 -Nume / Prenume:Dinu Stefan -Varsta:16 -De unde esti?:Buzau -Esti la scoala? pana la ce ora?: Sunt dupa amiaza -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): Sunt o fire sociabila care imi place foarte mult sa stau cu prietenii si sa fac caterinca cu acestia. -Informatii joc -Nick pe server:TrueCross -Level si playing hours: Level 6 si 50 ore -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: 7-8 ore pe zi -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:Da -Esti de acord cu regulile clanului ?:Da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):Este un clan cu membrii seriosi , cu care poti vorbi linistit si imi place mult si tagul:) Contact Yahoo messenger:st3fan112@yahoo.com Skype:Dinu.stefanel Edited April 15, 2014 by TrueCross Quote
Dynamic Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 -Viata reala:16 -Nume / Prenume:Dinu Stefan -Varsta:16 -De unde esti?:Buzau -Esti la scoala? pana la ce ora?: Sunt dupa amiaza -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): Sunt o fire sociabila care imi place foarte mult sa stau cu prietenii si sa fac caterinca cu acestia. -Informatii joc -Nick pe server:TrueCross -Level si playing hours: 6 si 50 ore -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: 7-8 ore pe zi -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:Da -Esti de acord cu regulile clanului ?:Da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):Este un clan cu membrii seriosi , cu care poti vorbi linistit si imi place mult si tagul:) Contact Yahoo messenger:st3fan112@yahoo.com Skype:Dinu.stefanel Acceptat . Quote
Alex__Yo Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Viata reala Nume:Nicoara.Alexandru Varsta :15 ani Localitate:Galati Essti la scoala pana la ?: 11-30<->17-30 Cum te-ai descrie in 15 cuvinte:Inteligent ,amuzant,cooperative,sincer ,calm ,ajutator ,Loial,modest,sincer. Informati joc Nick pe server:BlackOps Level :3 Ore jucate:11,82 ore jucate cat timp poti acorda pe sa-mp:4-6 ore pe zi Esty de accord sa porti tagul [AFK]?:Da desigur. esty de accord cu regurile clanului?:Da. Dece vrei sa te alaturi Clanului [AFK]:Eu as vrea sa ma latur clanului petru ca vreau sa incerc ceva Nou. Contacte:Skype:x.demon1 :Mesenger:badboy12734@yahoo.com Quote
Dynamic Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 (edited) Viata reala Nume:Nicoara.Alexandru Varsta :15 ani Localitate:Galati Essti la scoala pana la ?: 11-30<->17-30 Cum te-ai descrie in 15 cuvinte:Inteligent ,amuzant,cooperative,sincer ,calm ,ajutator ,Loial,modest,sincer. Informati joc Nick pe server:BlackOps Level :3 Ore jucate:11,82 ore jucate cat timp poti acorda pe sa-mp:4-6 ore pe zi Esty de accord sa porti tagul [AFK]?:Da desigur. esty de accord cu regurile clanului?:Da. Dece vrei sa te alaturi Clanului [AFK]:Eu as vrea sa ma latur clanului petru ca vreau sa incerc ceva Nou. Contacte:Skype:x.demon1 :Mesenger:badboy12734@yahoo.com Acceptat . Edited April 15, 2014 by Dynamic Quote
JaC Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Nume / Prenume: -Varsta: 15 ani -De unde esti?: Craiova -Esti la scoala? pana la ce ora?:da, pana la 14:00 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte):Destept ,inteligent. Am parul nergu ,ochii maro. Am o inaltine de 1.65m. -Informatii joc -Nick pe server: JaC -Level si playing hours: LVL 6 / 50h -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: 6-7 ore -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:da -Esti de acord cu regulile clanului ?da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): Contact Yahoo messenger: kosmyn_tare9 Skype: sweet_ness112 Quote
Dynamic Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Nume / Prenume: -Varsta: 15 ani -De unde esti?: Craiova -Esti la scoala? pana la ce ora?:da, pana la 14:00 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte):Destept ,inteligent. Am parul nergu ,ochii maro. Am o inaltine de 1.65m. -Informatii joc -Nick pe server: JaC -Level si playing hours: LVL 6 / 50h -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: 6-7 ore -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:da -Esti de acord cu regulile clanului ?da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): Contact Yahoo messenger: kosmyn_tare9 Skype: sweet_ness112 Acceptat Quote
Recommended Posts