BlankYou Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume: Cotos Alexandru Ionut -Varsta: 20 -De unde esti?: Tecuci/Galati -Esti la scoala? pana la ce ora?: 14:30 + antrenamente pana la 17 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte):Un baiat care este la locul lui si asculta toate sfaturile -Informatii joc -Nick pe server: .Bo[G]dan. am sa mi-l schimb in JunioR sau JokeR -Level si playing hours: level 9 si 60 ore -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: 5 ore -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: da -Esti de acord cu regulile clanului ?da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):Doresc sa ma alatur clanului AFK deoarece este un clan foarte bun iar membrii si liderul lui sunt foarte ok si cu bun simt si am prieteni in acest clan. Contact Yahoo messenger: redColor94@yahoo.com Skype: puma112-samp Quote
WizzeyFENOMEN Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 (edited) -Viata reala -Nume / Prenume: Bogdan -Varsta: 15 -De unde esti?: Botosani -Esti la scoala? pana la ce ora?: 8:00-14:00 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): Salut , ma numesc Bogdan , sunt un baiat serio , glumet , serios si cam atat.. -Informatii joc -Nick pe server: Bogy -Level si playing hours: 8 - 33.02h -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: Mult -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: Da -Esti de acord cu regulile clanului ? Da ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):Doresc sa ma alatur clanului AFK deoarece este un clan foarte bun iar membrii si liderul lui sunt foarte ok si cu bun simt si am prieteni in acest clan. Edited April 28, 2014 by RedSyes Quote
Niku Eugen Eugen Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume: Nicu -Varsta: 14 -De unde esti?: Mioveni -Esti la scoala? pana la ce ora?: 8:00-14:00 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): Salut,numele meu este Nicu si sunt un baiat serios si amuzant ! -Informatii joc -Nick pe server: Nik -Level si playing hours: Level 7 si 69.79 Ore -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: Mult -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: Da -Esti de acord cu regulile clanului ? :Da Quote
Mortalul Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 (edited) Nik - Acceptat Pentru toti ! Acesta este modelul de cerere: Model ce cerere: -Viata reala -Nume / Prenume: -Varsta: -De unde esti?: -Esti la scoala? pana la ce ora?: -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): -Informatii joc -Nick pe server: -Level si playing hours: -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: -Esti de acord cu regulile clanului ? -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): Contact Yahoo messenger: Skype: Edited April 28, 2014 by Mortalul Quote
PWAAH Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume: Vlad 'PWAAH' Mihai -Varsta: 17 -De unde esti?: Bucuresti -Esti la scoala? pana la ce ora?: 13:00 - 18:00 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): Tip de treaba,glumet,intelegator ,unde vine vorba de seriozitate ma implic mult ,imi place sa ma implic in lucruri importante ,comportament foarte bun ,limbaj decent ,sunt foarte calm ,nu sunt genul sa las ceva pentru altceva. -Informatii joc -Nick pe server: PWAAH -Level si playing hours: 5 si 5 ore. -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: 6-7 ore. -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: Da. -Esti de acord cu regulile clanului ? Da. -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): Imi place numele si sper sa fie ceva din clanul asta. Contact Yahoo messenger: duhuletzro@yahoo.com Skype: duhuletzro Quote
Mortalul Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 (edited) PWAAH - Acceptat Edited April 28, 2014 by Mortalul Quote
alinmarian504 Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 (edited) -Viata reala -Nume / Prenume:Bulearca alin marian. -Varsta:13 ani. -De unde esti?:Videle. -Esti la scoala? pana la ce ora?:Da intre 08:00-13:30. -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte):Sunt descurcaret,sociabil.O sa ma vedeti pe parcurs. -Informatii joc -Nick pe server:[GG]Nicolas -Level si playing hours:Level 4 si 8.53 ore jucate. -Cat timp poti acorda SA:MP-ului:Nu am un anumit orar. -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:Da. -Esti de acord cu regulile clanului ?Da. -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):Pentru ca acest clan este nou si este foarte frumos. Contact Yahoo messenger:alinmarian504 Skype:- Edited April 28, 2014 by alinmarian504 Quote
Mortalul Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 [GG]Nicolas - Acceptat Recrutarile continua ! Quote
Octavian11 Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume:Silaghi Octavian -Varsta:11 -De unde esti?:Marghita -Esti la scoala? pana la ce ora?:Da,de la 8:00-13:00 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte):Sunt inalt frumos,sunt pasionat de fotbal si samp si imi place serverul redbugged. -Informatii joc -Nick pe server:Octavian11 -Level si playing hours:level 5,17 ore -Cat timp poti acorda SA:MP-ului:5-6 ore -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:Da -Esti de acord cu regulile clanului ?Da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):Este un clan frumos,unul cu renume si are membri de valoare. Quote
BlueWaffle Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume:buiac andrei -Varsta:14 -De unde esti?:calarasi -Esti la scoala? pana la ce ora?:2 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): -Informatii joc -Nick pe server:BlueWaffle -Level si playing hours:95 ore -Cat timp poti acorda SA:MP-ului:toata ziua -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:da -Esti de acord cu regulile clanului ?da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):ca e un clan bun .bun organizat ... Contact Yahoo messenger:buiacandrei@yahoo.com Skype:bluewaffle10 Quote
niCo45 Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 -Nume / Prenume: Gaitan Nicolas -Varsta: 14 -De unde esti?: vulcan -Esti la scoala? pana la ce ora?:8:00 - 14:00 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): Un om cu simtul umorului , nu se enerveaza aiurea , nu injura , stie sa manuiasca armele pe samp ( chiar daca intr-un clan nu trebuie sa stii asta , eu am fost invatat ) -Informatii joc -Nick pe server: nIco45 -Level si playing hours: lv5 si 24.68 ore. -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: 3 ore -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: da -Esti de acord cu regulile clanului ? da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): Vreau sa ma alatur clanului afk sa am si eu un clan , sa am cu cine sa vorbesc pe /c , sa se vada tagul la tot serverul , si altele. Contact Yahoo messenger: nu am Skype: nu am Quote
Bogdanombladon Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Nume / Prenume: Ionescu Bogdan-Varsta:17-De unde esti?:Piatra-Neamt-Esti la scoala? pana la ce ora?: pana la 14.00-cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): Sunt o fire sociabila,imi place munca in echipa si sa fac caterinca cu prietenii, dar pun pret si pe respect adus mie cat si altora.-Informatii joc-Nick pe server:OmBlaDon-Level si playing hours: Level 8 , 79.64 Ore-Cat timp poti acorda SA:MP-ului: In weekend si vacante cate ..12 ore si cand sunt la scoala 7-8 ore.-Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:Da-Esti de acord cu regulile clanului ?: Da-De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): Pentru cu membrii clanului sunt niste oameni de treaba ,sociabili cu care poti schimba o vorba. Clanul AFK mi se pare un clan foarte unit si care stie cu adevarat ce vrea.Nu ca celelalte clanuri.Contact Yahoo messenger: bogdanionescu96@yahoo.comSkype: bogdan.ionescu.355 Quote
valentin236 Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume:Florin Anitescu -Varsta:19 ani. -De unde esti?:Bucuresti -Esti la scoala? pana la ce ora?:Sunt. la facultate de la 8:00 18:00 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte):Un, baiat de treaba, glumet serios , nu-mi place sa iau lumea, la misto si cam.. atata -Informatii joc -Nick pe server:Alex1dcn -Level si playing hours:11+ 101,71 -Cat timp poti acorda SA:MP-ului:nu stiu exact -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:Da -Esti de acord cu regulile clanului ?Da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):vreau, sa fac parte din clanu-l [AFK] Pentru. ca este un clan foarte bine, pus, la punct si cu un lider. excelent de treaba Contact Yahoo messenger:Nu am. Skype:Valentin00745 Quote
Dark0 Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume:Vlad Braga -Varsta:16 -De unde esti?:Craiova -Esti la scoala? pana la ce ora?:de la 8:00 pana la 14:00 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte):Sunt bun cuminte ascultator Etc. -Informatii joc -Nick pe server:AWP_AlOnZa -Level si playing hours:30 -Cat timp poti acorda SA:MP-ului:Mult timp -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:Da -Esti de acord cu regulile clanului ?Da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):E un clan bun serios si cu membri cu cei 7 ani de acasa Quote
MarcySon Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume:Radu George. -Varsta:14 ani. -De unde esti?:Curtea de arges. -Esti la scoala? pana la ce ora?:Da sunt de la ora 08:00 pana la ora 14:00. -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte):Sunt un baiat de treaba, activ ,decurcaret si imi place sa am cati mai multi prietenii. -Informatii joc -Nick pe server:JeRy...JaM. -Level si playing hours: level 6 si 43,52 ore. -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: 3-4 ore / zi. -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:Desigur. -Esti de acord cu regulile clanului ?Da. -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):Vreau sa ma alatur acestui clan deoarece este foarte bun si imi doresc sa imi fac noi prieteni in el si sa-l ajut cat mai mul. Contact Yahoo messenger:hulea_radu@yahoo.com Skype: Radu George. Quote
LusiaN Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume: -Varsta: -De unde esti?: -Esti la scoala? pana la ce ora?: -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): -Informatii joc -Nick pe server: ShiningStar -Level si playing hours: 8 si 70+ ore jucate. -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: 5 ore minim/ -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: Da -Esti de acord cu regulile clanului ? Da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): Deoarece si pentru ca este un clan faimos, cu membri de treaba, cu smimtul raspunderi si al umorului lafel ca mine, si as fi mandru sa fiu in acest clan ca sa-l ajut sa se dezvolte. Contact Yahoo messenger: alexforever41 Skype: alex.tbk Quote
Recommended Posts