Alex__Yo Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Acest Topic este pentru un amic. Viata reala Nume;Iftimie Gabriel Madalin Varsta:14 ani De unde esti?:Galalti Intre ce ore poti fi Online:4-6 ore pe zi Cum te-ai descrie in minim 15 cuvinte:prietenos,glumet,ajutator,sincer,devotat Informatii dein joc: Nick:MonsterMouse Level si Ore:Lvl:4Ore:23 Cat timp poti acorda pe sa-mp:4-6ore pe zi Esti de accord sa Puti tagul clanului [AFK]?:Da. Esti de accord cu regurile clanului ?:Da desigur. Dece vrei sa te alaturi clanului :Eu vrea a ma alaatura clanului incercand ceva nou Contact:Messenger:blastxstereo@yahoo.com :Skype:mister_gaby12 Quote
HALEXU Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume:Benchea Catalin -Varsta:14 -De unde esti?:Galati -Esti la scoala? pana la ce ora?:12-17 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): linistit,ascultator,nu creez probleme,imi plac jocurile,amuzant,bun la suflet,inteligent,respectos si am multa rabdare -Informatii joc -Nick pe server:RapZStrIKE -Level si playing hours:level 5 si 32.46 ore jucate -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: 4-8 -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: Da -Esti de acord cu regulile clanului ?: Da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):Pentru a ma distra mai mult pe server,sa nu ma mai simt singur Contact Yahoo messenger:a.boss32 Skype:alex.benchea Quote
Mir_ceaaa Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Nume / Prenume: Colteanu Gabriel -Varsta: 16 ani. -De unde esti?: Valenii de Munte -Esti la scoala? pana la ce ora?: De la 11:00 pana la 19:00 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): Salut! Ma numesc Gabriel, am 16 an si sunt zodia pesti. Sunt elev in clasa a IX-a C la Liceul Tehnologic Agromontan Romeo Constantinescu. Sunt un baiat istet, comic, de treaba, respectuos. -Informatii joc -Nick pe server: Mir_ceaaa -Level si playing hours: level 9 si 52 de ore. -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: 4-5 ore. -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: Da. -Esti de acord cu regulile clanului ? Da. -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): Doresc sa intru in clan deoarece este un clan bine organizat cu un lider amabil si membrii la fel de respectuosi. Contact Yahoo messenger:colteanu_nico_gabriel@yahoo.com Skype: colteanu.nicolae Quote
Dynamic Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Nume / Prenume: Colteanu Gabriel -Varsta: 16 ani. -De unde esti?: Valenii de Munte -Esti la scoala? pana la ce ora?: De la 11:00 pana la 19:00 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): Salut! Ma numesc Gabriel, am 16 an si sunt zodia pesti. Sunt elev in clasa a IX-a C la Liceul Tehnologic Agromontan Romeo Constantinescu. Sunt un baiat istet, comic, de treaba, respectuos. -Informatii joc -Nick pe server: Mir_ceaaa -Level si playing hours: level 9 si 52 de ore. -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: 4-5 ore. -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: Da. -Esti de acord cu regulile clanului ? Da. -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): Doresc sa intru in clan deoarece este un clan bine organizat cu un lider amabil si membrii la fel de respectuosi. Contact Yahoo messenger:colteanu_nico_gabriel@yahoo.com Skype: colteanu.nicolae acceptat , te bag cand vin de la sala pe la 7 sa fi on . Quote
Wildmutt Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Model ce cerere: -Viata reala -Nume / Prenume: Dumitru Adelin -De unde esti?:Bucuresti -Esti la scoala? pana la ce ora?:da sunt panala la 15-14 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte):Ma numesc Adelin,am15 ani si sunt din Bucuresti.Sunt o fire mai glumeata,imi place sa ies cu prietenii in oras,sa joc footbal.Sunt un tip inteligent,ma integrez bine,imi place sa imi fac noi prieteni si sa descoper lucruri noi,si am cei sapte ani de acasa. -Informatii joc -Nick pe server:Adez0r -Level si playing hours:level 4 si 7 ore jucate -Cat timp poti acorda SA:MP-ului:cam 5-6 ore -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:da -Esti de acord cu regulile clanului ?da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):Pai as vrea sa intru in acest clan,deoarece e un clan bine organizat,un lider activ si de treaba,iar membrii sunt de treaba si respectuosi. Contact Yahoo messenger:nu folosesc Skype:am folosit,nu mai stau pe el Quote
Muntean Razvan Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume:Muntean Razvan -Varsta:12 -De unde esti?:Alba Iulia -Esti la scoala? pana la ce ora?:da pana la ora 14:00 si 13:00 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte):Sunt o persoana amabila,respectoasa ,am cei 7 ani de acasa si restul o sa le pe server -Informatii joc -Nick pe server:Robben_Ro -Level si playing hours:Level 8 si ore jucate :42.34 -Cat timp poti acorda SA:MP-ului:6-7 ore pe zi -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:Da -Esti de acord cu regulile clanului ?Da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):Pai cred ca este un clan cu membri amabili care se respecta unii pe altii,si imi place denumirea clanului Contact Yahoo messenger:Nu mai folosesc Skype:muntean.razvan3 Quote
LaurentiuGabriel Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume: Popa Laurentiu -Varsta: 18 ani. -De unde esti?: Braila. -Esti la scoala? pana la ce ora?: 07:00 - 14:00. -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): De treaba, intelegator, foarte atent la detalii, un bun ascultator si ce sa mai zic, am un simt al umorului destul de dezvoltat. -Informatii joc -Nick pe server: Derbedeuu -Level si playing hours: Level 6 si 24 ore jucate. -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: cam 6 ore pe zi. -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: Da. -Esti de acord cu regulile clanului ? : Sigur. -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): Deoarece doresc un fel de "echipa" cu care sa comunic si sa joc in acelasi timp pentru ca m-am plictisit sa joc de unul singur . Poate cu ajutorul vostru imi voi face noi prieteni. Contact Yahoo messenger: easyeasy191@yahoo.com Skype: easyeasy1911 Quote
EnergyK Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 (edited) -Viata reala -Nume / Prenume: Sorin Daniel. -Varsta: 16 ani. -De unde esti?: Buzau -Esti la scoala? pana la ce ora?: Sunt la liceu pana la ora 20:00 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): Un baiat serios , cu bun simt , cei 7 ani de acasa, respect daca sunt respectat , nu imi plac barfele , cu simtul umorului. -Informatii joc -Nick pe server: EnergyK -Level si playing hours: Level 6, 26 playing hours. -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: 5h pe zi . -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: Da , desigur. -Esti de acord cu regulile clanului ? Da. -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece am observat ca liderul se implica in multe activitate , activitatea acestuia e mai mare , iar numele acestuia este foarte frumos. Contact Yahoo messenger:- Skype: energyk10 Edited April 16, 2014 by EnergyK Quote
Lucian B. Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume: Bontoiu Lucian -Varsta: 17 ani -De unde esti?: Bucuresti -Esti la scoala? pana la ce ora?: Liceu clasa a X-a , invat dupa-masa de la 11:00-12:00 pana diseara orele 18:00-19:00. -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): Sunt sincer , serios si cu simtul umorului. Daca vreti sa aflati si altceva ne auzim in privat :) . -Informatii joc -Nick pe server: Lucii10 -Level si playing hours: Nivel 5 si 27 de ore jucate. -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: Intre 4 - 6 ore . -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: Da. -Esti de acord cu regulile clanului ?: Da. -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): Dintre toate clanurile am vazut ca este cel mai activ, aveti membrii seriosi si au un simt al umorului destul de dezvoltat . Contact Yahoo messenger: bontoiu.lucian@yahoo.com Skype: bontoiu.lucian2 Quote
watzap11 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume: -Varsta: -De unde esti?: -Esti la scoala? pana la ce ora?: -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): -Informatii joc -Nick pe server:OcTaViAn11. -Level si playing hours:level 5,35 .75 -Cat timp poti acorda SA:MP-ului:Jumate de zi -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:Da -Esti de acord cu regulile clanului ?:Da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):Este un clan cu renume este foarte populat si imi place foarte mult sa aparti de un clan. Contact Yahoo messenger:Nu AM Skype:octavian.silaghi.54 Quote
DALyw0w Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Viata reala -Nume / Prenume: Costache Gabriel -Varsta: 20 -De unde esti?: Bucuresti -Esti la scoala? pana la ce ora?: Nu. -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): Multe avantaje ; putine defcte. -Informatii joc -Nick pe server: DALyw0w -Level si playing hours: 6 si 32h -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: peste 10ore pe zi. -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: DA -Esti de acord cu regulile clanului ? DA! -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): Pentru ca este un clan bun. Contact Yahoo messenger: d.daly2010@yahoo.com Skype : dallllyx Quote
2Vlad002 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Viata reala -Nume / Prenume:Gabriel Vladut -Varsta:11 -De unde esti?:Bacau,Romania. -Esti la scoala? pana la ce ora?:Luni si miercuri stau pana la 14,Marti si joi stau pana la 13, iar Vineri stau pana la 12 -Cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte):Un baiat de treaba,foarte glumet, dar serios cand este nevoie,milos,prietenos -Informatii joc -Nick pe server:Uzzy. -Level si playing hours:Level 3 si 9.38 ore jucate ( fac la payday level 4 si 10 ore jucate) -Cat timp poti acorda SA:MP-ului:1 ora sau 2 -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:Da. -Esti de acord cu regulile clanului ?:Da. -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):Pentru ca suna frumos [AFK] si pentru ca vreau sa imi fac prieteni noi Contact Yahoo messenger:Nu folosesc, dar daca trebuie, banfivladut Skype:vlad00935 @Dynamic Quote
Dynamic Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Viata reala -Nume / Prenume: Costache Gabriel -Varsta: 20 -De unde esti?: Bucuresti -Esti la scoala? pana la ce ora?: Nu. -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): Multe avantaje ; putine defcte. -Informatii joc -Nick pe server: DALyw0w -Level si playing hours: 6 si 32h -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: peste 10ore pe zi. -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: DA -Esti de acord cu regulile clanului ? DA! -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): Pentru ca este un clan bun. Contact Yahoo messenger: d.daly2010@yahoo.com Skype : dallllyx Acceptat hai in game . Quote
StrutModest1 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume: Sava Alexandru -Varsta: 18 ani. -De unde esti?: Locuiesc in Suceava. -Esti la scoala? pana la ce ora?: Da, sunt la scoala intre orele 12:00 - 19:00. -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): Ma numesc Alexandru, am 18 ani , sunt o fire glumeata, sensibila, sunt brunet, am cei 7 ani ce acasa si imi place sa lucrez in echipa. -Informatii joc -Nick pe server: Trainer -Level si playing hours: Level 3 si 11,29 ore. -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: 10 ore pe zi. -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: Desigur. -Esti de acord cu regulile clanului ? Desigur. -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): Eu vreau sa intru in clanul [AFK] deoarece are un lider respectuos si vreau sa imi fac noi prieteni. Contact Yahoo messenger: Nu folosesc. Skype: Alexandru.Sava8 Quote
F r e s H Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume: Popescu Silviu -Varsta: 16 ani. -De unde esti?: Prahova Campina -Esti la scoala? pana la ce ora?: 12 pana la 20 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): Sunt un adolescent de 16 ani serios , imi place sa lucrez in echipa sa sa ma joc . -Informatii joc -Nick pe server: Zer0 -Level si playing hours: Lvl 5 si 23.60 ore . -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: Intre 6 si 7 ore pe zi . -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: Da. -Esti de acord cu regulile clanului ? Da. -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): Vreau sa ma alatur clanului deoarece vreau sa comunic cu mai multi playerei si sa imi fac prieteni noi . Contact Yahoo messenger: silviu_p97@yahoo.com ( Nu mai folosesc messenegr-ul ) Skype: silviu.popescu64 Quote
MihaiMilu Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Viata reala -Nume / Prenume:Mihai Milu -Varsta:16 -De unde esti?:Prahova -Esti la scoala? pana la ce ora?:Da sunt de la 14:00 pana la 20:00. -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte):Un baiat ambitios,istet,cu soirit de echipa care ajuta pe cine cand acesta are nevoie. Informatii joc -Nick pe server:Kaponee. -Level si playing hours:8 43de ore jucate -Cat timp poti acorda SA:MP-ului:Cam 6 sau 7 ore. -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:Da -Esti de acord cu regulile clanului ?Da sunt. -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):Deoarece mi se pare un clan frumos cu playeri de treba si ajutatori . Contact Yahoo messenger:mitza.diablo@yahoo.com Skype:.Mitza Quote
VoicaRazvan Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Viata reala -Nume / Prenume:Voica Razavn -Varsta:13 ani -De unde esti?:Prahova Magureni -Esti la scoala? pana la ce ora?:08.00-14.00 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte):Un baiat istet,cu cei 7 ani de acasa,imi place sa lucrez in echipa. -Informatii joc -Nick pe server:Xkrules -Level si playing hours:levle 10 si 101.36 ore -Cat timp poti acorda SA:MP-ului:6-7 ore -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:Da -Esti de acord cu regulile clanului ?Da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):Pentru ca este un clan foarte frumos si respectos Contact Yahoo messenger:voica.razvan Skype:Rzzv Quote
Billers Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 -Viata reala:12 -Nume / Prenume:Crut Stefan -Varsta:12 -De unde esti?:Navodari -Esti la scoala? pana la ce ora?:Da pana la 5-6 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte):Un baiat increzator si care are vize multe -Informatii joc -Nick pe server:Billers -Level si playing hours:6 si ore 55.35 -Cat timp poti acorda SA:MP-ului:5-6 ore -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:Da -Esti de acord cu regulile clanului ?Da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):Pentru ca este dupa parerea mea cel mai activ si mai frumos clan. Contact Yahoo messenger:crut_gabriel Skype:crut.stefan Quote
cata24 Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Viata reala -Nume / Prenume: Balea Catalin -Varsta: 13 ani -De unde esti?: Calarasi -Esti la scoala? pana la ce ora?: Sunt de la 13:00 pana la 18:00 -Cum te-ai descrie? (minim 15 cuvinte): Sunt un baiat de treaba, prietenos care ii place sa se distreze si sa joace SA:MP. Informatii joc -Nick pe server: Cata24 -Level si playing hours: Level 8 si 48 de ore jucate. -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: 5-6 ore -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: Da -Esti de acord cu regulile clanului?: Da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): Pentru ca este un clan serios cu membrii de treaba, iar eu as vrea sa fac parte din el. Contact -Yahoo messenger: catalin.balea14@yahoo.com (nu il mai folosesc) -Skype: cata_20241 Quote
Recommended Posts