Alex Leahu Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Viata reala -Nume / Prenume: Alexandru Leahu -Varsta: 17 ani -De unde esti?: Roman- Romania. -Esti la scoala? pana la ce ora?: Da pana la 14 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): sunt un batai vesel, care are buni prieteni, sunt cu capu pe umeri, nu sunt rau cu alti -Informatii joc -Nick pe server: LLHydro -Level si playing hours: Level 5 si 17 ore -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: 3-7 ore -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: Cum sa nu -Esti de acord cu regulile clanului ? Cum sa nu -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): Ca pnt mine clan este un stil de viata in joc care un jucator cand vede tagu AFK sa gandesc ca este important si in plus mar place sa cunosc alte persoane care as putea sa muncesc cu iei Contact Yahoo messenger: leahualex@yahoo.it Skype: Nu am skype Quote
AlexAndrey Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Nume / Prenume: Alexandru Andrei -Varsta: 16 -De unde esti?: Targoviste -Esti la scoala? pana la ce ora?: Da. Depinde...o sa intru in programul 2... -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte):Calm,ambitios,atent,imi place lucrul in echipa si sa fac o treaba pana la capat... -Informatii joc -Nick pe server: DjSniper -Level si playing hours: Level 3/ 5.47 hours -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: 4-7 ore. -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: Da. -Esti de acord cu regulile clanului ? Da. De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): Vreau sa intru in acest clan deoarece imi place sa lucrez in echipa si sa am cu cine vorbi/juca samp pentru ca este mult mai distractiv asa. Yahoo messenger: alex_2012_andrey@yahoo.com Skype: Nu folosesc skype. 1 Quote
Dynamic Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Chiar daca avem anumite cerinte de recrutare .. pari de treaba , acceptat . Quote
DanielMarius Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 -Nume / Prenume: Daniel -Varsta: 14 -De unde esti?: Prahova -Esti la scoala? pana la ce ora?: pana la ora 20:00 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte):Sunt o fira ambitioasa cu spirit de echipa imi place sa imi ajut colegi si liderul al nevoie -Nick pe server: [DK]Alexxx -Level si playing hours: level9 si 57.79 ore jucate -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: Aproximativ 7 ore pe zi -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:Da -Esti de acord cu regulile clanului ? Da Quote
K1DUU. Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 (edited) -Nume / Prenume:Gherghe Adrian -Varsta:14 -De unde esti?:Ramnicul Valcea -Esti la scoala? pana la ce ora?:Da sunt de la 7 pana la 2 supa liber. -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte):Glumet,amuzant,ambitios,luptator,generos,curajos,sufletist,cooperati -Informatii joc -Nick pe server:K1DDU. -Level si playing hours:Level 5 si 25 ore -Cat timp poti acorda SA:MP-ului:Cam 5-6 ore pe zi -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:Da -Esti de acord cu regulile clanului ?:Da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):Este un clan destul de respectat si de populat pe serverul Red Bugged si mi-as dori sa fac parte din clanu vostru. Contact Yahoo messenger:upp.seven Skype:adrian.moshu Edited April 19, 2014 by K1DUU. Quote
K1r0z. Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume: Roman Cristian -Varsta: 20 -De unde esti?: Baicoi - Prahova -Esti la scoala? pana la ce ora?: Da. 12:00 / 13:00 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): Sunt un baiat de treaba, serios, am cei 7 ani de acasa, imi place sportul, in special Rugby-ul. -Informatii joc -Nick pe server: K1r0z -Level si playing hours: Level 7 si 29. -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: 5-6 ore zilnic. -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: Da., -Esti de acord cu regulile clanului ?: Da. -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): Imi doresc sa intru in clanul Away From Keyboard, deoarece este un clan frumos, respectat, serios si pentru ca imi place. Contact Yahoo messenger: Nu am. Skype: tavi-boss93 Quote
BlueWaffle Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume:Buiac Andrei -Varsta:14 -De unde esti?:calarasi -Esti la scoala? pana la ce ora?:14 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte):am level 6 60 ore jucate pe red -Informatii joc -Nick pe server:BlueWaffle -Level si playing hours:60ore -Cat timp poti acorda SA:MP-ului:toata viata -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:da -Esti de acord cu regulile clanului ?da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):este cel mai tare clan Contact Yahoo messenger:buiacandrei Skype:bluewaffle10 Quote
eduard1567 Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume:Enache Eduard -Varsta:14 ani -De unde esti?:Targoviste -Esti la scoala? pana la ce ora?:de la 13:00-12:00 pana la 17:00-18:00-19:00 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte):Sunt un baiat de 14 ani, imi place sa;mp-ul, baschetul si iesitul pe afara cu prietenii.Sunt comunicativ si prietenos. -Informatii joc -Nick pe server:MacArthur -Level si playing hours:5 si 32de ore. -Cat timp poti acorda SA:MP-ului:peste 7 ore pe zi. -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:Da -Esti de acord cu regulile clanului ?Da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):Eu doresc sa ma alatur acestui deoarece il pot ajuta cu experienta mea in sa;mp si multe altele.Sper sa ma acceptati. Contact Yahoo messenger:Mi-e sila sa imi fac altul:) Skype:eduardenache15 Quote
Andrei1 Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 (edited) -Viata reala -Nume / Prenume: Arbanas Andrei -Varsta: 16 -De unde esti?: Constanta -Esti la scoala? pana la ce ora?: 7;30-13:30 sau 14:30 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): Sunt un baiat politicos si cu cei 7 ani de acasa -Informatii joc -Nick pe server: FreeLook -Level si playing hours: 12 - 108 Ore -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: 4-5 ore -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: Da -Esti de acord cu regulile clanului ? Da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): De oare ce vreau sa ajut clanu sa se faca mare Contact Yahoo messenger: Skype: freelook.freelook Edited April 20, 2014 by St.FreeLook Quote
NicusorBlend Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume: Ilina Nicolae -Varsta: 17 fara 2 luni -De unde esti?: Bucuresti -Esti la scoala? pana la ce ora?: da sunt la liceu pana la ora 15-16 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): Serios,Punctual,Capabil -Informatii joc -Nick pe server: xBl3nd -Level si playing hours: lvl 7 55 ore jucate -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: in vacanta 11ore, in cursul saptamani 5 ore + -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: da -Esti de acord cu regulile clanului ? da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): Am vazut ca sunt multi membri si au o activitate foarte mare. Contact Yahoo messenger: nicusor_boss10 ( nu stau pe mess) Skype: nicusor_boss10 (stau mereu) Quote
MegustaV2 Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume: Epure Tiberiu-Emanuel -Varsta: 15 -De unde esti?: Botosani -Esti la scoala? pana la ce ora?: 13:00-19:00 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte):Un baiat normal,cu cei 7 ani de acasa,ma comport frumos cu playerii,nu fac DM,nu vorbesc urat! -Informatii joc -Nick pe server: MegustaaV2 -Level si playing hours: lvl 7 ,hours 57:33 -Cat timp poti acorda SA:MP-ului:minim 5 ore si max 15 ore. -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:Desigur. -Esti de acord cu regulile clanului ?Da. -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):Deoarece am auzit ca sunt niste lideri responsabili,care sunt mereu in ajutorul playerilor,nu vorbesc urat cu membrii clanului.As fi foarte bucuros sa fiu aleturat clanului ,,[AFK],,! Contact : nu imi dau nr de telefon,poate in privat! Yahoo messenger: tyby3250@yahoo.com Skype: doker.jr Quote
BazaKony.RED Posted April 21, 2014 Author Posted April 21, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume: Epure Tiberiu-Emanuel -Varsta: 15 -De unde esti?: Botosani -Esti la scoala? pana la ce ora?: 13:00-19:00 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte):Un baiat normal,cu cei 7 ani de acasa,ma comport frumos cu playerii,nu fac DM,nu vorbesc urat! -Informatii joc -Nick pe server: MegustaaV2 -Level si playing hours: lvl 7 ,hours 57:33 -Cat timp poti acorda SA:MP-ului:minim 5 ore si max 15 ore. -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:Desigur. -Esti de acord cu regulile clanului ?Da. -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):Deoarece am auzit ca sunt niste lideri responsabili,care sunt mereu in ajutorul playerilor,nu vorbesc urat cu membrii clanului.As fi foarte bucuros sa fiu aleturat clanului ,,[AFK],,! Contact : nu imi dau nr de telefon,poate in privat! Yahoo messenger: tyby3250@yahoo.com Skype: doker.jr Acceptat Quote
Tantas Claudiu Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 (edited) Viata reala -Nume / Prenume: Tantas Claudiu -Varsta: 14 -De unde esti?: Oradea -Esti la scoala? pana la ce ora?: Da pana la 14:30 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): Sunt un tip glumet , serios cand trebuie si foarte ajutator. -Informatii joc -Nick pe server: AdN_V4rUs -Level si playing hours: 7 . 66ph -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: Aproape toata ziua -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: Da -Esti de acord cu regulile clanului ? Da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): Pentru ca am multi prieteni in clan si mereu mi-am dorit sa fac parte din acest clan Contact Yahoo messenger: tantasclaudiu@yahoo.com Skype: claudiu_valentin1 Edited April 21, 2014 by Tantas31 Quote
Mafia Saraca Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume:Tudor/Madalin -Varsta:18 -De unde esti?:Giurgiu -Esti la scoala? pana la ce ora?:Da, pana la 15 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte):Sunt un baiat in clasa a XII si practic sport de performanta -Informatii joc -Nick pe server:Capone -Level si playing hours:8si 50 ore jucate -Cat timp poti acorda SA:MP-ului:7-8 ore -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?:Da -Esti de acord cu regulile clanului ?Da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte):Pentru ca imi place sa fiu in acest clan si vreau sa capat experienta de la seful clanului Contact Yahoo messenger:N-am Skype:mafiotu_tudor Quote
Dynamic Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Acceptati ma puteti cauta maine azi nu am prea putut juca . Quote
Andrey122 Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Viata Reala: Nume/Prenume: Andrei Pop Varsta : 18 De unde esti : Sibiu Esti la scoala?/Pana la ce ora : sunt de dimineata pana la ora 15 :00 Cum teai descrie : Sunt amabil,social ,ascultator ,darnic,si imi place foarte mult sportul si sampul si mai ies cu prieteni pe pe scara Informati joc : Nick: Andrey122 Level and playing hours : am lv 5 si 30 de ore Cati timp poti acorda SAMP-ului : cam 2-3 ore Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: Da Esti de acord cu regurile clanului? : DA Dece doresti sa te alaturi clanului AFK (minim 20 de cuvinte ) :{ Deoarece clanul este foarte popular si am multi prieteni in clanul AFK ,si abia astept sa am tagul AFK si sa fiu intr-un clan popular ca acesta} Contact : Yahoo messenge : raduandrei35@yahoo.com Skype-------(NU AM SKYPE ) Quote
Drift King Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 -Viata reala -Nume / Prenume: Constantin Cornel -Varsta: 20 -De unde esti?: Bucuresti -Esti la scoala? pana la ce ora?: da la liceu pana la ora 3 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): Sunt o fire sociabila care imi place foarte mult sa stau cu prietenii si sa fac caterinca cu acestia. -Informatii joc -Nick pe server: kornel -Level si playing hours: lvl 6 48.14 ore -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: 5-7 ore pe zi -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: da -Esti de acord cu regulile clanului ? da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK] (minim 20 de cuvinte): sunt multi membrii activi si am cu cine vb Contact Yahoo messenger: mesi_kaka_etoo@yahoo.com (dar nu intru pe el deloc) Skype: mesi_kaka_etoo1 (pe skype intru mereu) Quote
Recommended Posts