Jump to content

Recommended Posts

Posted

Deci, cu acest Odometer poți vedea câți KM a parcurs mașina ta. Cu cât ai mai mulți KM cu atât prețul mașinii scade. Exact ca in viața reală ... De ce nu ați fi de acord?

Posted

Cu ce rost ai mai facut acest topic?

Ca sa va explic si celor care gandesc cu bobul ala de fasole numit creier, odometrul a fost pus ca sa fie mult mai RolePlay, la masinile din Real Life nu exista odometru? Da exista.

Fie ca e acolo, fie ca nu e tot aia e.

Nu strica pretul la masina deloc, deoarece nu influenteaza cu nimic ca ai mai multi KM sau ca ai mai putini.

Nu inteleg ce atata tam-tam pe aceasta tema, e serverul lui Shad0w, el pune ce vrea si scoate ce vrea, nu va tine nimeni cu forta pe acest server, nu iti convine? Ceau, joaca pe alte servere unde te chinui 1 luna sa ai un sunrise.

Pace multa!

Posted

Cum vrei sa fim de acord cu asta ? Asta inseamna sa ma plimb mai putin cu masina mea "personala" ca nu o mai pot vinde. porcarie..

Posted (edited)

@Endzor.

In viata reala mai multi kilometrii inseamna fiabilitate scazuta,risc crescut ca o piesa/un ansamblu de piese sa cedeze(de aici si pretul scazut).Nu imi spune ca daca fac multi kilometrii cu masina o sa explodeze cand dau cu ea in primul stalp sau ceva de genu.

Edited by NukedLSD
Posted (edited)

Cum vrei sa fim de acord cu asta ? Asta inseamna sa ma plimb mai putin cu masina mea "personala" ca nu o mai pot vinde. porcarie..

Nu, nu inseamna sa te plimbi mai putin cu masina ta personala. Unde ai dedus tu ca daca are mai multi KM nu o mai poti vinde?

Este o idee buna odometer-ul, parerea mea. Stii ceva? Daca jucatorii gasesc acum un nou pretext de a cumpara masinile mai ieftin , " ca domne are multi km si nu ti-o ia nimeni " , pur si simplu o pastrez pana va fi cineva care va plati pretul masinii cu adevarat.

Asta este la polul opus al "masinilor cu hidden" , motiv ca sa dai masina pe bani in plus.

De ce ar trebui cineva sa tina cont de niste numere?

KM parcursi nu influenteaza cu nimic aspectul masinii si/sau viteza masinii IN JOC . Daca influenta in vreo anumita masura unul din aceste lucruri, atunci da, pretul era mai scazut .

Edited by AK.DanielM
Posted

Deci, cu acest Odometer poți vedea câți KM a parcurs mașina ta. Cu cât ai mai mulți KM cu atât prețul mașinii scade. Exact ca in viața reală ... De ce nu ați fi de acord?

Adevarat adauga un Plus de RP si este bun si pentru playeri cu mai putin banii ce nu pot lua o masina prea scumpa si cumpara una cu mai multi km la un pret mai mic.

Posted

Eu cred ca preturile la masini nu depind decat de playeri. Daca noi nu vrem sa dam masinile la un pret foarte redus, nu le dam si punct. Indiferent daca exista acest Odometru sau nu.

Pentru mine este inexistent, insa daca toata lumea o sa inceapa sa il bage in seama o sa il tratez si eu cu acelasi respect ca si ceilalti :))

Posted

In server Updates Shad0w a precizat ca aceste odometre momentan nu afecteaza masina cu nimik ! Dar vedem pe parcurs ce mai baga !probabil ceva ca la un anumit nr de km sa te duci sa ii faci revizie sau sa inceapa km dinou ! sper doar sa nu trebuiasaca sa luam alte masini noi :)) atunci ar fi rau :D

Posted

@Endzor.

In viata reala mai multi kilometrii inseamna fiabilitate scazuta,risc crescut ca o piesa/un ansamblu de piese sa cedeze(de aici si pretul scazut).Nu imi spune ca daca fac multi kilometrii cu masina o sa explodeze cand dau cu ea in primul stalp sau ceva de genu.

E același lucru. Eu unu sunt de acord cu KM pe mașină.

Posted (edited)

Nu iti convine? Ceau, joaca pe alte servere unde te chinui 1 luna sa ai un sunrise.

Edited by Renato
Posted

Nu scade deloc pretul la masina..deoarece la masina nu se strica nimic..e mai frumos asa cu km facuti...Nu scade pretul la masini daca ai KM multi!

Posted (edited)

Dece va agitati atata , Chiar credeti ca Odometru va scade mult pretul /:) ? 

Personal: Eu nu cred ca o sa scada .

Personal2: E ceva mai realist , mai trebuie sa urcam consumu la Infernus/Bullet/Turismo 'hahaha'

Edited by NemeSyS^xAlecs.
Posted (edited)

Nu iti convine? Ceau, joaca pe alte servere unde te chinui 1 luna sa ai un sunrise.

Da?Hai sa facem asa vreo 200 de playeri.

Edited by GaZzY
Posted

E normal sa fie bagat Odometer , pe baza caruia sa variaze pretul masinilor . Cum este si in viata reala , de altfel .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp