FellDanger Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Nu prea imi place! Nui inteleg sensul.De ce la bagat?
xBoRn Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Deci, cu acest Odometer poți vedea câți KM a parcurs mașina ta. Cu cât ai mai mulți KM cu atât prețul mașinii scade. Exact ca in viața reală ... De ce nu ați fi de acord?
ZippoXV Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Cu ce rost ai mai facut acest topic? Ca sa va explic si celor care gandesc cu bobul ala de fasole numit creier, odometrul a fost pus ca sa fie mult mai RolePlay, la masinile din Real Life nu exista odometru? Da exista. Fie ca e acolo, fie ca nu e tot aia e. Nu strica pretul la masina deloc, deoarece nu influenteaza cu nimic ca ai mai multi KM sau ca ai mai putini. Nu inteleg ce atata tam-tam pe aceasta tema, e serverul lui Shad0w, el pune ce vrea si scoate ce vrea, nu va tine nimeni cu forta pe acest server, nu iti convine? Ceau, joaca pe alte servere unde te chinui 1 luna sa ai un sunrise. Pace multa!
G.Darius Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 Cum vrei sa fim de acord cu asta ? Asta inseamna sa ma plimb mai putin cu masina mea "personala" ca nu o mai pot vinde. porcarie..
NukedLSD Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 (edited) @Endzor. In viata reala mai multi kilometrii inseamna fiabilitate scazuta,risc crescut ca o piesa/un ansamblu de piese sa cedeze(de aici si pretul scazut).Nu imi spune ca daca fac multi kilometrii cu masina o sa explodeze cand dau cu ea in primul stalp sau ceva de genu. Edited April 21, 2013 by NukedLSD
Daniel_Mihai Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 (edited) Cum vrei sa fim de acord cu asta ? Asta inseamna sa ma plimb mai putin cu masina mea "personala" ca nu o mai pot vinde. porcarie.. Nu, nu inseamna sa te plimbi mai putin cu masina ta personala. Unde ai dedus tu ca daca are mai multi KM nu o mai poti vinde? Este o idee buna odometer-ul, parerea mea. Stii ceva? Daca jucatorii gasesc acum un nou pretext de a cumpara masinile mai ieftin , " ca domne are multi km si nu ti-o ia nimeni " , pur si simplu o pastrez pana va fi cineva care va plati pretul masinii cu adevarat. Asta este la polul opus al "masinilor cu hidden" , motiv ca sa dai masina pe bani in plus. De ce ar trebui cineva sa tina cont de niste numere? KM parcursi nu influenteaza cu nimic aspectul masinii si/sau viteza masinii IN JOC . Daca influenta in vreo anumita masura unul din aceste lucruri, atunci da, pretul era mai scazut . Edited April 21, 2013 by AK.DanielM
Tiger_999 Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Deci, cu acest Odometer poți vedea câți KM a parcurs mașina ta. Cu cât ai mai mulți KM cu atât prețul mașinii scade. Exact ca in viața reală ... De ce nu ați fi de acord? Adevarat adauga un Plus de RP si este bun si pentru playeri cu mai putin banii ce nu pot lua o masina prea scumpa si cumpara una cu mai multi km la un pret mai mic.
TurbaTu Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Eu cred ca preturile la masini nu depind decat de playeri. Daca noi nu vrem sa dam masinile la un pret foarte redus, nu le dam si punct. Indiferent daca exista acest Odometru sau nu. Pentru mine este inexistent, insa daca toata lumea o sa inceapa sa il bage in seama o sa il tratez si eu cu acelasi respect ca si ceilalti :))
Deniis. Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Este chiar foarte tare , Shad0w tine-o tot aşa:) 1
Cristicaua Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Este chiar foarte tare , Shad0w tine-o tot aşa:) Idem.
sendysss Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 In server Updates Shad0w a precizat ca aceste odometre momentan nu afecteaza masina cu nimik ! Dar vedem pe parcurs ce mai baga !probabil ceva ca la un anumit nr de km sa te duci sa ii faci revizie sau sa inceapa km dinou ! sper doar sa nu trebuiasaca sa luam alte masini noi :)) atunci ar fi rau :D
G.Darius Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 Este chiar foarte tare , Shad0w tine-o tot aşa:) Voua va e usor cand aveti 4 infernusuri in fata casei...
xBoRn Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 @Endzor. In viata reala mai multi kilometrii inseamna fiabilitate scazuta,risc crescut ca o piesa/un ansamblu de piese sa cedeze(de aici si pretul scazut).Nu imi spune ca daca fac multi kilometrii cu masina o sa explodeze cand dau cu ea in primul stalp sau ceva de genu. E același lucru. Eu unu sunt de acord cu KM pe mașină.
G.Darius Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 Cum am mai zis, atata timp cat ai 4 infernusuri in fata case, si eu as fi multumit cu odometer
NighT Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 (edited) Nu iti convine? Ceau, joaca pe alte servere unde te chinui 1 luna sa ai un sunrise. Edited April 21, 2013 by Renato
Martaz. Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Mie imi place foarte mult chestia cu "odometru" . Am facut deja vreo 300 km :D
Trevor Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Eu unul sunt de acord, e ceva nou pe server, un alt mod de "a te da smecher" cu cine are mai multi kilometrii si chestii de genu.
cipydanutz Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Mai bine pui sa stam la semafor si de pe butoanele Q si E sa semnalizam atunci da RPG
Capii Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Nu scade deloc pretul la masina..deoarece la masina nu se strica nimic..e mai frumos asa cu km facuti...Nu scade pretul la masini daca ai KM multi!
xAlecs Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 (edited) Dece va agitati atata , Chiar credeti ca Odometru va scade mult pretul /:) ? Personal: Eu nu cred ca o sa scada . Personal2: E ceva mai realist , mai trebuie sa urcam consumu la Infernus/Bullet/Turismo 'hahaha' Edited April 21, 2013 by NemeSyS^xAlecs.
GaZzY Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 (edited) Nu iti convine? Ceau, joaca pe alte servere unde te chinui 1 luna sa ai un sunrise. Da?Hai sa facem asa vreo 200 de playeri. Edited April 22, 2013 by GaZzY
Swagger Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 E normal sa fie bagat Odometer , pe baza caruia sa variaze pretul masinilor . Cum este si in viata reala , de altfel .
Recommended Posts