OG-Josh Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 De ce joci cu cheats? :| Ca vreau si ca pot, probleme? Quote
silviu1 Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Felicitari pentru lider ZEWLAYZZ. Sper sa facem treaba buna impreuna. Quote
Layzz Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Felicitari pentru lider ZEWLAYZZ. Sper sa facem treaba buna impreuna. mersi. Quote
silviu1 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Salut. Ce fac baieti? Pacat ca nu merge serveru.. Quote
Layzz Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 (edited) Salut. Ce fac baieti? Pacat ca nu merge serveru.. .... postează la prime / amenzi bestu tău, și-ți dau primă. Edited October 5, 2014 by LAYZZ. Quote
DanielDG Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Neata tuturor, eu sunt noul membru al acestei mafi, probabil multi ma stiti, deoarece macelul dat de mine se vede din avion. Off: Haterilor nu "zburdati" la mine ca nu va primesc. Quote
silviu1 Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Salut. Felicitari pentru lv acm urmeaza ls-ul. Ne auzim in game. Quote
Deagle.Oficial Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Astazi am balul bobocilor si sunt organizator. Nu pot ajunge la waruri. De altfel si Narcotic este cu mine acolo. :( Quote
DanielDG Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Astazi am balul bobocilor si sunt organizator. Nu pot ajunge la waruri. De altfel si Narcotic este cu mine acolo. :( Naspa ba, distractie placuta. Reusim noi cu restul echipei, daca nu, facem maine. Distractie placuta, sa va distrati :3. Quote
silviu1 Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Pacat ca nu am putut sa intru si eu la war dar poate merge maine sa intru.... Quote
BogdanEvolution Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Salut, sunt noul vostru coleg.Joc cu numele ,,KehL,, si sper sa faceam treaba buna impreuna. Quote
silviu1 Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Salut, sunt noul vostru coleg.Joc cu numele ,,KehL,, si sper sa faceam treaba buna impreuna. Bine ai venit Sper sa rezolve Shad0w problema pana la war ......Mor de nervii Quote
BogdanEvolution Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Bine ai venit Sper sa rezolve Shad0w problema pana la war ......Mor de nervii Sper si eu, avem multi cu aceasta problema + ca avem nevoie de toata lumea in LS. Quote
silviu1 Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 La Multi Ani Narcotic. Te pwp. Am plecat si eu putin in Oras. Ne vedem la war. Quote
Layzz Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 La Multi Ani Narcotic. Te pwp. Am plecat si eu putin in Oras. Ne vedem la war. Succes.  băieți, 20 turfs azi? Quote
Layzz Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Îmi pare nespus de rău băieți, chiar dacă au fost 13 zile, au fost minunate, nu uitați, încercați să jucați cu cap, nu lăsați mafia la greu, poate liderul următor va fi mai bun decât mine. Vă urez succes unde doriți să jucați și ca visele să se îndeplinească, în caz că luați lider, citiți de mai multe ori regulamentul, nu vă luați după membrii, nu se știe dacă unul poate să-ți facă post, aveți grijă la post-hunteri, de pe server, dacă vreți chiar să mă căutați, mă găsiți pe blue, EG][tZNk, vă urez baftă în continuare, sper că nu a-ti ieșit chiar toți, ci că, măcar să jucați defensiv, dacă nu, de distracție, Quote
silviu1 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Îmi pare nespus de rău băieți, chiar dacă au fost 13 zile, au fost minunate, nu uitați, încercați să jucați cu cap, nu lăsați mafia la greu, poate liderul următor va fi mai bun decât mine. Vă urez succes unde doriți să jucați și ca visele să se îndeplinească, în caz că luați lider, citiți de mai multe ori regulamentul, nu vă luați după membrii, nu se știe dacă unul poate să-ți facă post, aveți grijă la post-hunteri, de pe server, dacă vreți chiar să mă căutați, mă găsiți pe blue, EG][tZNk, vă urez baftă în continuare, sper că nu a-ti ieșit chiar toți, ci că, măcar să jucați defensiv, dacă nu, de distracție, Pacat... A fost frumos dar asta e... Prea multi post-huteri pe server. Ne mai auzim pe skype. Ai grija de tine. Quote
Layzz Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Pacat... A fost frumos dar asta e... Prea multi post-huteri pe server. Ne mai auzim pe skype. Ai grija de tine. Intră un pic. Quote
jOSiF SHAKALU Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Îmi pare nespus de rău băieți, chiar dacă au fost 13 zile, au fost minunate, nu uitați, încercați să jucați cu cap, nu lăsați mafia la greu, poate liderul următor va fi mai bun decât mine. Vă urez succes unde doriți să jucați și ca visele să se îndeplinească, în caz că luați lider, citiți de mai multe ori regulamentul, nu vă luați după membrii, nu se știe dacă unul poate să-ți facă post, aveți grijă la post-hunteri, de pe server, dacă vreți chiar să mă căutați, mă găsiți pe blue, EG][tZNk, vă urez baftă în continuare, sper că nu a-ti ieșit chiar toți, ci că, măcar să jucați defensiv, dacă nu, de distracție, Bafta uzumel ai grija de tine.. Quote
silviu1 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Felicitari @CoSmE pentru Lider. Sper sa facem treaba buna impreuna. Welcome celor noi! Quote
CoSmE Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Multumesc .Silviu. Si eu sper sa ne intelegem si sa facem treaba buna. Bine ati venit! Quote
Recommended Posts