skilz666. Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Nickname: Cappucinoo Rank: 2 Cate zile ai stat in factiune?: 14 Motivul plecarii: Este lag la war, nu se pun kill's trebuie sa dau multe reloguri si nu-mi place. Alte precizari: Miichael mi-ai fost ca un frate m-ai ajutat sper ca te-am ajutat si eu cu ce am putut. Bafta,
Miichael Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Nickname: Cappucinoo Rank: 2 Cate zile ai stat in factiune?: 14 Motivul plecarii: Este lag la war, nu se pun kill's trebuie sa dau multe reloguri si nu-mi place. Alte precizari: Miichael mi-ai fost ca un frate m-ai ajutat sper ca te-am ajutat si eu cu ce am putut. Bafta, Demisie Acceptata.
Fit Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Nickname: Blazquitz. Rank: 2 Cate zile ai stat in factiune?: 15 Motivul plecarii: O sa fiu inactiv o perioada si nu vreau sa tin locul degeaba, imi pare rau Miichael. Alte precizari: Miichael mi-ai fost ca un frate m-ai ajutat sper ca te-am ajutat si eu cu ce am putut. Multumesc pt. sansa acordata si succes cu Ballas.
Miichael Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Nickname: Blazquitz. Rank: 2 Cate zile ai stat in factiune?: 15 Motivul plecarii: O sa fiu inactiv o perioada si nu vreau sa tin locul degeaba, imi pare rau Miichael. Alte precizari: Miichael mi-ai fost ca un frate m-ai ajutat sper ca te-am ajutat si eu cu ce am putut. Multumesc pt. sansa acordata si succes cu Ballas. Demisie Acceptata, Vei fi demis, imediat ce v-a reveni serverul.
Nadesh0t Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Nickname: Nadesh0t. Rank: 2 Cate zile ai stat in factiune?: 22 Motivul plecarii: M-am saturat in mafia asta.. Alte precizari: -
Miichael Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Nickname: Nadesh0t. Rank: 2 Cate zile ai stat in factiune?: 22 Motivul plecarii: M-am saturat in mafia asta.. Alte precizari: - Demisie Acceptata.
-xNextBox- Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Nickname: Soldato Rank: 1 Cate zile ai stat in factiune?: Nu stiu. Motivul plecarii: Timpul. Alte precizari: Nu.
Miichael Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Nickname: Soldato Rank: 1 Cate zile ai stat in factiune?: Nu stiu. Motivul plecarii: Timpul. Alte precizari: Nu. Demisie Acceptata.
DanielDG Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Nickname: DanielDG. Rank: 2. Cate zile ai stat in factiune?: 14 zile. Motivul plecarii: Sincer sa fiu, i-am promis la maggio daca o sa primeasca functia de lider la o mafie, am sa merg la el. Scuze Miichael ca ti-am promis ca am sa stau mult la tine, dar na:(. Misel te pup, vorbim noi. Respect misel. Alte precizari: Bafta misele cu mafia, ne mai auzim noi <3
Miichael Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Nickname: DanielDG. Rank: 2. Cate zile ai stat in factiune?: 14 zile. Motivul plecarii: Sincer sa fiu, i-am promis la maggio daca o sa primeasca functia de lider la o mafie, am sa merg la el. Scuze Miichael ca ti-am promis ca am sa stau mult la tine, dar na:(. Misel te pup, vorbim noi. Respect misel. Alte precizari: Bafta misele cu mafia, ne mai auzim noi <3 Demisie Acceptata.
BuLLe7zOfficial Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Nick: BuLLe7z Rank: 1 Cate zile ai stati in factiune: 4 Motivul plecarii: am bannat si nu vreau in factiune history bannat uninvite reason: Demisie fara Bannat plz Alte precizari : Miichael <3
Miichael Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Nick: BuLLe7z Rank: 1 Cate zile ai stati in factiune: 4 Motivul plecarii: am bannat si nu vreau in factiune history bannat uninvite reason: Demisie fara Bannat plz Alte precizari : Miichael <3 Demisie Acceptata.
Skynnett Sky Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Nickname: Skynnett Rank: 2 Cate zile ai stat in factiune?: 14 Motivul plecarii: Motive personale . Alte precizari: Byee
Miichael Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Nickname: Skynnett Rank: 2 Cate zile ai stat in factiune?: 14 Motivul plecarii: Motive personale . Alte precizari: Byee Demisie acceptata
KONi Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Nickname: Kanabys. Rank: 2 Cate zile ai stat in factiune?: 14 Motivul plecarii: Vreau sa incerc si alt ceva. Alte precizari: Bafta Miichael.
Miichael Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Nickname: Kanabys. Rank: 2 Cate zile ai stat in factiune?: 14 Motivul plecarii: Vreau sa incerc si alt ceva. Alte precizari: Bafta Miichael. Demisie Acceptata.
TonYySss Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Nickname: Ciokoo Rank: 2 Cate zile ai stat in factiune?: 14 Motivul plecarii: I-am imprumutat contul lui varmiu. Alte precizari: Da-ma afara dupa 12.
Miichael Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Nickname: Ciokoo Rank: 2 Cate zile ai stat in factiune?: 14 Motivul plecarii: I-am imprumutat contul lui varmiu. Alte precizari: Da-ma afara dupa 12. Demisie Acceptata.
xcss Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Nickname: Corbul3tz Rank: 1 Cate zile ai stat in factiune?: 2 Motivul plecarii: ban Alte precizari:
Miichael Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Nickname: Corbul3tz Rank: 1 Cate zile ai stat in factiune?: 2 Motivul plecarii: ban Alte precizari: Demisie Acceptata
EdenTL Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Nickname:TheDragonS Rank:2 Cate zile ai stat in factiune?:9 Motivul plecarii:bANNED Alte precizari:NU
Miichael Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Nickname:TheDragonS Rank:2 Cate zile ai stat in factiune?:9 Motivul plecarii:bANNED Alte precizari:NU Demisie Acceptata.
allyn09 Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Nick: Christi. Locul: 2 Cate zile ai stat in factiune:? Nush Motivul plecarii: Nu comentez. Alte precizari: Bafta maiichael, o sa mai viu la cand cand o sa ai alt co-lider. :*
Miichael Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Nick: Christi. Locul: 2 Cate zile ai stat in factiune:? Nush Motivul plecarii: Nu comentez. Alte precizari: Bafta maiichael, o sa mai viu la cand cand o sa ai alt co-lider. :* Demisie acceptata, Multumesc de ajutor.
NATE Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Nickname:xTaZeRx Rank:2 Cate zile ai stat in factiune?:16 zile. Motivul plecarii:Am foarte multa treaba si nu mai pot ramane la war-uri.Sper ca am ajutat. Alte precizari:Va pup,aveti tot LV-ul.Sunteti cei mai tari!
Recommended Posts