Jump to content

Recommended Posts

Posted
Nickname: Cappucinoo

Rank: 2

Cate zile ai stat in factiune?: 14 

Motivul plecarii: Este lag la war, nu se pun kill's trebuie sa dau multe reloguri si nu-mi place.

Alte precizari: Miichael mi-ai fost ca un frate m-ai ajutat sper ca te-am ajutat si eu cu ce am putut. Bafta,

Posted

Nickname: Cappucinoo
Motivul plecarii: Este lag la war, nu se pun kill's trebuie sa dau multe reloguri si nu-mi place.
Alte precizari: Miichael mi-ai fost ca un frate m-ai ajutat sper ca te-am ajutat si eu cu ce am putut. Bafta,

Demisie Acceptata.

Posted
Nickname: Blazquitz.

Cate zile ai stat in factiune?: 15 

Motivul plecarii: O sa fiu inactiv o perioada si nu vreau sa tin locul degeaba, imi pare rau Miichael.

Alte precizari: Miichael mi-ai fost ca un frate m-ai ajutat sper ca te-am ajutat si eu cu ce am putut. Multumesc pt. sansa acordata si succes cu Ballas.

Posted

Nickname: Blazquitz.
Cate zile ai stat in factiune?: 15 
Motivul plecarii: O sa fiu inactiv o perioada si nu vreau sa tin locul degeaba, imi pare rau Miichael.
Alte precizari: Miichael mi-ai fost ca un frate m-ai ajutat sper ca te-am ajutat si eu cu ce am putut. Multumesc pt. sansa acordata si succes cu Ballas.

Demisie Acceptata, Vei fi demis, imediat ce v-a reveni serverul.

Posted
Nickname: DanielDG.

Rank: 2.

Cate zile ai stat in factiune?: 14 zile.

Motivul plecarii: Sincer sa fiu, i-am promis la maggio daca o sa primeasca functia de lider la o mafie, am sa merg la el. Scuze Miichael ca ti-am promis ca am sa stau mult la tine, dar na:(. Misel te pup, vorbim noi. Respect misel. 

Alte precizari: Bafta misele cu mafia, ne mai auzim noi <3

Posted

Nickname: DanielDG.
Rank: 2.
Cate zile ai stat in factiune?: 14 zile.
Motivul plecarii: Sincer sa fiu, i-am promis la maggio daca o sa primeasca functia de lider la o mafie, am sa merg la el. Scuze Miichael ca ti-am promis ca am sa stau mult la tine, dar na:(. Misel te pup, vorbim noi. Respect misel. 
Alte precizari: Bafta misele cu mafia, ne mai auzim noi <3

Demisie Acceptata.

Posted

Nick: BuLLe7z

Rank: 1

Cate zile ai stati in factiune: 4

Motivul plecarii: am bannat si nu vreau in factiune history bannat uninvite reason: Demisie fara Bannat plz 

Alte precizari : Miichael <3

Demisie Acceptata.

Posted

Nickname: Kanabys.

Motivul plecarii: Vreau sa incerc si alt ceva.

Alte precizari: Bafta Miichael.

Posted
Nickname: Ciokoo

Motivul plecarii: I-am imprumutat contul lui varmiu.

Alte precizari: Da-ma afara dupa 12.

Posted

Nickname: Ciokoo
Motivul plecarii: I-am imprumutat contul lui varmiu.
Alte precizari: Da-ma afara dupa 12.

Demisie Acceptata.

Posted
Nick: Christi.

Locul: 2

Cate zile ai stat in factiune:? Nush

Motivul plecarii: Nu comentez.

Alte precizari: Bafta maiichael, o sa mai viu la cand cand o sa ai alt co-lider. :*
Posted

Nick: Christi.
Locul: 2
Cate zile ai stat in factiune:? Nush
Motivul plecarii: Nu comentez.
Alte precizari: Bafta maiichael, o sa mai viu la cand cand o sa ai alt co-lider. :*

Demisie acceptata, Multumesc de ajutor.

Posted
Nickname:xTaZeRx

Rank:2

Cate zile ai stat in factiune?:16 zile.

Motivul plecarii:Am foarte multa treaba si nu mai pot ramane la war-uri.Sper ca am ajutat.

Alte precizari:Va pup,aveti tot LV-ul.Sunteti cei mai tari!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp