jesuisprings -retired Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Nickname: GHERUTAGG Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 20 cred. Ce parere ai despre mafia Ballas?: Cea mai buna mafie, pwp mafiotii mei, revin eu:3 Motivul plecării: Banned =)) mai nou se da ban pentru 12345.pdb Alte precizări: PRINGS NU MOARE , REVINE TATA :3
EzekeN Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Nickname: GHERUTAGG Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 20 cred. Ce parere ai despre mafia Ballas?: Cea mai buna mafie, pwp mafiotii mei, revin eu:3 Motivul plecării: Banned =)) mai nou se da ban pentru 12345.pdb Alte precizări: PRINGS NU MOARE , REVINE TATA :3 Cerere de demisie acceptata.
BuLLe7zOfficial Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Nickname: BuLLe7z Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Ballas?: O factiune buna. Motivul plecării: N-am timp pt war-uri. Alte precizări: Bafta ezeken :*
EzekeN Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Nickname: BuLLe7z Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Ballas?: O factiune buna. Motivul plecării: N-am timp pt war-uri. Alte precizări: Bafta ezeken :* Cerere de demisie acceptata.
Rayd.Z Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Nickname: Raydz Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 16 parca Ce parere ai despre mafia Ballas?: E ok Motivul plecării: suntem NR!, mai lasam si la altii turfuri. Alte precizări: sal
EzekeN Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Nickname: Raydz Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 16 parca Ce parere ai despre mafia Ballas?: E ok Motivul plecării: suntem NR!, mai lasam si la altii turfuri. Alte precizări: sal Cerere de demisie acceptata.
Hopeful Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Nickname: Hopeful Rank: 3 Câte zile ai stat în facțiune?: Nu stiu, dar multe. Ce parere ai despre mafia Ballas?: O mafie excelenta. Motivul plecării: Vreau sa incerc ceva nou, nu mafie. Alte precizări: Bafta Ezeken si Friendly, ati fost foarte buni cu mine si multumesc pentru sansa acordata si imi pare rau pentru comportamentul care l-am avut.
EzekeN Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Nickname: Hopeful Rank: 3 Câte zile ai stat în facțiune?: Nu stiu, dar multe. Ce parere ai despre mafia Ballas?: O mafie excelenta. Motivul plecării: Vreau sa incerc ceva nou, nu mafie. Alte precizări: Bafta Ezeken si Friendly, ati fost foarte buni cu mine si multumesc pentru sansa acordata si imi pare rau pentru comportamentul care l-am avut. Cerere de demisie acceptata.
AndreY.Official Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Nickname: AndreY.()Rank: 2Câte zile ai stat în facțiune?: 21Ce parere ai despre mafia Ballas?: Ballas POWERMotivul plecării: BannedAlte precizări: -
EzekeN Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Nickname: AndreY.() Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 21 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Ballas POWER Motivul plecării: Banned Alte precizări: - Cerere de demisie acceptata.
M a d s Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Nickname:Mads Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:15 Ce parere ai despre mafia Ballas?:Una foarte buna Motivul plecării:fac 2/3 si nu mai are rost sa mai astept Alte precizări:Bafta in continuare
EzekeN Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Nickname:Mads Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:15 Ce parere ai despre mafia Ballas?:Una foarte buna Motivul plecării:fac 2/3 si nu mai are rost sa mai astept Alte precizări:Bafta in continuare Cerere de demisie acceptata.
everinhopatron Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Nickname:Wopes Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:15 Ce parere ai despre mafia Ballas?:Buna. Motivul plecării:Nu mai am timp. Alte precizări:Sper sa cuceriti to sf.
EzekeN Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Nickname:Wopes Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:15 Ce parere ai despre mafia Ballas?:Buna. Motivul plecării:Nu mai am timp. Alte precizări:Sper sa cuceriti to sf. Cerere de demisie acceptata.
Miko22 Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Nick: Kick_it Rank: 2 Vechime: 15 zile Motivul plecarii: am desync la war... Alte precizari: Mult succes Ezeken ! ba
EzekeN Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Nick: Kick_it Rank: 2 Vechime: 15 zile Motivul plecarii: am desync la war... Alte precizari: Mult succes Ezeken ! ba Cerere de demisie acceptata.
RAIN. Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Nickname: rayko Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: nush Ce parere ai despre mafia Ballas?: nu-mi pasa Motivul plecării: nesimtire Alte precizări: pa
EzekeN Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Nickname: rayko Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: nush Ce parere ai despre mafia Ballas?: nu-mi pasa Motivul plecării: nesimtire Alte precizări: pa Cerere de demisie acceptata.
Gaboyu98 Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Nickname: Gaboy Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 0 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Este o mafie foarte bine organizata si imi pare rau ca o parasesc asa devreme. Motivul plecării: Imi fac prea multi nervi la war. Alte precizări: Bafta friendly, bafta ezeken, imi pare rau ca v-am deranjat.
KONi Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Nick: V.endettaspartan Rank: 2 Vechime: 17 Motivul plecarii: Inactivitate Alte precizari: bft
EzekeN Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Nick: V.endettaspartan Rank: 2 Vechime: 17 Motivul plecarii: Inactivitate Alte precizari: bft Cerere de demisie acceptata. Nickname: Gaboy Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 0 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Este o mafie foarte bine organizata si imi pare rau ca o parasesc asa devreme. Motivul plecării: Imi fac prea multi nervi la war. Alte precizări: Bafta friendly, bafta ezeken, imi pare rau ca v-am deranjat. Cerere de demisie acceptata.
allyn09 Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Nick: .KANE.Rang: 1 vechime: 10Motivul plecarii: Ies cu 3/3 :)) o sa revin cu alt cont.Alte precizari: Succes !
EzekeN Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Nick: .KANE. Rang: 1 vechime: 10 Motivul plecarii: Ies cu 3/3 :)) o sa revin cu alt cont. Alte precizari: Succes ! Cerere de demisie acceptata.
Goldberg Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Nickname: IuliJR Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Ballas?: O mafie excelenta. Motivul plecării: M-am plictisit pur si simplu. Alte precizări: -
EzekeN Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Nickname: IuliJR Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Ballas?: O mafie excelenta. Motivul plecării: M-am plictisit pur si simplu. Alte precizări: - Cerere de demisie acceptata.
Recommended Posts