AndreY.Official Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Nickname: AndreY.()Rank: 1Câte zile ai stat în facțiune?: 3Ce parere ai despre mafia Ballas?: E power.Motivul plecării: Co aztecas.Alte precizări: -
EzekeN Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Nickname: AndreY.() Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 3 Ce parere ai despre mafia Ballas?: E power. Motivul plecării: Co aztecas. Alte precizări: - Cerere de demisie acceptata.
Splash. Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Nickname: oVyDyU[]Rank: 1Câte zile ai stat în facțiune?: 8Ce parere ai despre mafia Ballas?: FORTAA.Motivul plecării: Nu mai am timp de mafii.Alte precizări: Bafta
EzekeN Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Nickname: oVyDyU[] Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 8 Ce parere ai despre mafia Ballas?: FORTAA. Motivul plecării: Nu mai am timp de mafii. Alte precizări: Bafta Cerere de demisie acceptata.
Vlad25[]. Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Nickname: WnlRank: 1Câte zile ai stat în facțiune?: 7Ce parere ai despre mafia Ballas?: FORTAA.Motivul plecării: Nu mai am timp de mafii.Alte precizări: Bafta
EzekeN Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Nickname: Wnl Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 7 Ce parere ai despre mafia Ballas?: FORTAA. Motivul plecării: Nu mai am timp de mafii. Alte precizări: Bafta Cerere de demisie acceptata.
lOCKTHiS Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Nickname: Fakke[]Rank: 1Câte zile ai stat în facțiune?: 3-4Ce parere ai despre mafia Ballas?: E power.Motivul plecării: -Alte precizări: Imi cer scuze dar te-am ajutat cat am putut,acum merg sa imi ajut si prietenii care m-au ajutat cand am avut nevoie.
EzekeN Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 (edited) Nickname: Fakke[] Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 3-4 Ce parere ai despre mafia Ballas?: E power. Motivul plecării: - Alte precizări: Imi cer scuze dar te-am ajutat cat am putut,acum merg sa imi ajut si prietenii care m-au ajutat cand am avut nevoie. Ai luat uninvite pe motiv DM. Edited November 3, 2015 by EzekeN
Micu Vali Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Nickname:recordsRank:1Câte zile ai stat în facțiune?:6 zileCe parere ai despre mafia Ballas?:Mafie de aur.Motivul plecării:Prea greu.Alte precizări:Bft
EzekeN Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Nickname:records Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:6 zile Ce parere ai despre mafia Ballas?:Mafie de aur. Motivul plecării:Prea greu. Alte precizări:Bft Cerere de demisie acceptata.
Kolsch Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Nickname:KogeN.Rank:1Câte zile ai stat în facțiune?:6 zileCe parere ai despre mafia Ballas?:E power.Motivul plecării:Nu mai am timp.Alte precizări: Succes in continuare.
EzekeN Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Nickname:KogeN. Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:6 zile Ce parere ai despre mafia Ballas?:E power. Motivul plecării:Nu mai am timp. Alte precizări: Succes in continuare. Cerere de demisie acceptata.
Kolsch Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Nickname:SUDRank:1Câte zile ai stat în facțiune?:6 zileCe parere ai despre mafia Ballas?:E power.Motivul plecării:Am primit ban.Alte precizări: Succes in continuare.
EzekeN Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Nickname:SUD Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:6 zile Ce parere ai despre mafia Ballas?:E power. Motivul plecării:Am primit ban. Alte precizări: Succes in continuare. Demisie acceptata.
Makaveli[] Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Nickname: Makaveli[] Rank: 5 Câte zile ai stat în facțiune?: 52. Ce parere ai despre mafia Ballas?: Friendly, EzekeN, faceti o treaba minunata. In aceasta mafie am prins si perioada cu 30 turfs, si cea cu 27-28, si cea cu 44. Este cea mai buna mafie EVER de pe serverul red. Sper sa faceti numarul maxim de turfs, 54. Motivul plecării: Legal. a luat leader Grove Street si ma vrea co, nu pot sa-l refuz. Imi cer scuze daca am deranjat cu ceva mafia, sper ca am ajutat cat de cat. Alte precizări: Sper ca voi veni inapoi candva. 1
EzekeN Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Nickname: Makaveli[] Rank: 5 Câte zile ai stat în facțiune?: 52. Ce parere ai despre mafia Ballas?: Friendly, EzekeN, faceti o treaba minunata. In aceasta mafie am prins si perioada cu 30 turfs, si cea cu 27-28, si cea cu 44. Este cea mai buna mafie EVER de pe serverul red. Sper sa faceti numarul maxim de turfs, 54. Motivul plecării: Legal. a luat leader Grove Street si ma vrea co, nu pot sa-l refuz. Imi cer scuze daca am deranjat cu ceva mafia, sper ca am ajutat cat de cat. Alte precizări: Sper ca voi veni inapoi candva. Cerere de demisie acceptata.
FlAvIuSs Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Nickname:Raul.[] Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:4 Ce parere ai despre mafia Ballas?:nu conteaza. Motivul plecării: anunt pe /f ca stau afk, si imi dai fw, bun. ;) Alte precizări:bafta
EzekeN Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Nickname:Raul.[] Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:4 Ce parere ai despre mafia Ballas?:nu conteaza. Motivul plecării: anunt pe /f ca stau afk, si imi dai fw, bun. ;) Alte precizări:bafta Cerere de demisie acceptata.
Gabi GB Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Nickname: Gebita Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:16 zile. Ce parere ai despre mafia Ballas?: Foarte buna, sper sa fac rost de cont sa ma reintorc. Motivul plecării: Banat Alte precizări: Scuze ca am intarziat cu demisia, dar am avut un ticket deschis cu scopul de a primi unban, deoarece banul a fost acordat pe nedrept. Bafta Eze si Frien !
EzekeN Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Nickname: Gebita Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:16 zile. Ce parere ai despre mafia Ballas?: Foarte buna, sper sa fac rost de cont sa ma reintorc. Motivul plecării: Banat Alte precizări: Scuze ca am intarziat cu demisia, dar am avut un ticket deschis cu scopul de a primi unban, deoarece banul a fost acordat pe nedrept. Bafta Eze si Frien ! Cerere de demisie acceptata.
Ovi[] Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Nickname: []Ovi.Rank: 5Câte zile ai stat în facțiune?: 69 [cele mai frumoase 69 zile de cand ma joc ]Ce parere ai despre mafia Ballas?: Cea mia frumoasa mafie ! POWER!Motivul plecării: Ma retrag din mafii din mai multe motive.Alte precizări: Bafta cu mafia fratii mei pwp ! 1
EzekeN Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Nickname: []Ovi. Rank: 5 Câte zile ai stat în facțiune?: 69 [cele mai frumoase 69 zile de cand ma joc ] Ce parere ai despre mafia Ballas?: Cea mia frumoasa mafie ! POWER! Motivul plecării: Ma retrag din mafii din mai multe motive. Alte precizări: Bafta cu mafia fratii mei pwp ! Cerere de demisie acceptata.
FREDDY69 Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Nickname: Bidi. Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 3 sau 4 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Este cea mai tare mafie in care am fost, cu o super organizare. Motivul plecării: Am inceput scoala de soferi, si nu mai am asa timp de SA-MP. Alte precizări: Bafta Ezeken& Friendly si va multumesc pt sansa acordata, m-am simtit minunat aici.Te rog sa ma demiti si daca sunt Off, ca nu am timp sa intru. BAFTA !!!!!!!!!!
EzekeN Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Nickname: Bidi. Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 3 sau 4 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Este cea mai tare mafie in care am fost, cu o super organizare. Motivul plecării: Am inceput scoala de soferi, si nu mai am asa timp de SA-MP. Alte precizări: Bafta Ezeken& Friendly si va multumesc pt sansa acordata, m-am simtit minunat aici.Te rog sa ma demiti si daca sunt Off, ca nu am timp sa intru. BAFTA !!!!!!!!!! Cerere de demisie acceptata.
.RoL3x Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Nickname: Dezzyy. Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 2 sau 3 zile Ce parere ai despre mafia Ballas?: Cea mai buna mafie Motivul plecării: Banat Alte precizări: Salut Nickname: xzslowx Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 / 15 sau 16 zile Ce parere ai despre mafia Ballas?: Cea mai buna mafie Motivul plecării: Merg co- lider in rifa Alte precizări: bafta
Recommended Posts