EzekeN Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Nickname: Wer0z Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Cea mai buna mafie. Motivul plecării: Incepe scoala. Alte precizări: Multa bafta, pwp :*. Cerere de demisie acceptata.
Darikee Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Nickname: DariusMEISTER Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 23 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Este o mafie buna si organizata. Motivul plecării: Plec rank 6 grove. Alte precizări: Bafta cu liderul Ezekene.
EzekeN Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Nickname: DariusMEISTER Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 23 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Este o mafie buna si organizata. Motivul plecării: Plec rank 6 grove. Alte precizări: Bafta cu liderul Ezekene. Cerere de demisie acceptata.
Bambinoo Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Nickname: Strajniak Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 5-6 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Este o mafie buna si organizata. Motivul plecării: Cleo/Asi. csf. Baftuci :* Alte precizări: Hi All.
EzekeN Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Nickname: Strajniak Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 5-6 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Este o mafie buna si organizata. Motivul plecării: Cleo/Asi. csf. Baftuci :* Alte precizări: Hi All. Cerere de demisie acceptata.
Mr.Bogdan Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Nickname: Prietenos.Faraon Rank: 6 Câte zile ai stat în facțiune?: 11 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Power! Motivul plecării: Plec in Tenerife si nu mai am timp de joc. Alte precizări: Sanatate si la gara!
EzekeN Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Nickname: Prietenos.Faraon Rank: 6 Câte zile ai stat în facțiune?: 11 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Power! Motivul plecării: Plec in Tenerife si nu mai am timp de joc. Alte precizări: Sanatate si la gara! Cerere de demisie acceptata.
Alin Dumitrascu Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Nickname:BlueBerianul Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 16 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Power! Motivul plecării: Nimik. Alte precizări: Salut.
EzekeN Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Nickname:BlueBerianul Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 16 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Power! Motivul plecării: Nimik. Alte precizări: Salut. Cerere de demisie acceptata.
M a d s Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Nickname:MicuLFaraoN Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:6 Ce parere ai despre mafia Ballas?:O parere foarte buna. Motivul plecării:Nu mai am timp. Alte precizări:Bafta.
EzekeN Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Nickname:MicuLFaraoN Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:6 Ce parere ai despre mafia Ballas? :o parere foarte buna. Motivul plecării:Nu mai am timp. Alte precizări:Bafta. Cerere de demisie acceptata.
G00gle.v2 Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Nickname:G00gle. Rank:3 Câte zile ai stat în facțiune?:48 Ce parere ai despre mafia Ballas?:CEa mai fortza mafie de pe red,care da rupere la war. Motivul plecării:M-am cam plictisit de mafii,si nici nu prea am timp de waruri. Alte precizări:Bafta fratii mei EzekeN si Friendly,succes cu mafia si vreau sa ramaneti tot asa uniti,Fortza mondiala! pwp :***
EzekeN Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Nickname:G00gle. Rank:3 Câte zile ai stat în facțiune?:48 Ce parere ai despre mafia Ballas?:CEa mai fortza mafie de pe red,care da rupere la war. Motivul plecării:M-am cam plictisit de mafii,si nici nu prea am timp de waruri. Alte precizări:Bafta fratii mei EzekeN si Friendly,succes cu mafia si vreau sa ramaneti tot asa uniti,Fortza mondiala! pwp :*** Cerere de demisie acceptata.
Dekpr. Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Nickname: ReymoN Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 3 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Cea mai tare mafie, cel mai bun lider, cel mai bun co lider, cea mai mare familie si cea mai organizata factiune. Respect maxim si sper sa ramaneti la fel de uniti si la fel de spartani! Va pupa Rey <3 Motivul plecării: Nu ma descurc momentan, ma bate PC. Alte precizări: Nimic, mult succes Erick cu cele doua functii!
EzekeN Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Nickname: ReymoN Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 3 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Cea mai tare mafie, cel mai bun lider, cel mai bun co lider, cea mai mare familie si cea mai organizata factiune. Respect maxim si sper sa ramaneti la fel de uniti si la fel de spartani! Va pupa Rey <3 Motivul plecării: Nu ma descurc momentan, ma bate PC. Alte precizări: Nimic, mult succes Erick cu cele doua functii! Cerere de demisie acceptata. Succes!
SuNN Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Nickname: []Ovi. Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 15 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Cea mai buna mafie. Motivul plecării: Am alte preocupari. Alte precizări: Nimic.
SuNN Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Nickname: []Ovi. Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 15 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Cea mai buna mafie. Motivul plecării: Am alte preocupari. Alte precizări: Nimic. Retrag.
Allis Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Nickname: []Ovi. Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 16 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Cea mai buna mafie. Motivul plecării: Am alte preocupari. Alte precizări: Nimic.
EzekeN Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Nickname: []Ovi. Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 16 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Cea mai buna mafie. Motivul plecării: Am alte preocupari. Alte precizări: Nimic. Cerere de demisie acceptata.
Alin Dumitrascu Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Nickname: BASIC Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Cea mai buna mafie. Motivul plecării: Incerc si altceva. Alte precizări: Nimic.
FriendLy28 Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Nickname: FriendLy Rank: 6 Câte zile ai stat în facțiune?: 100 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Nu comentez. Motivul plecării: Eu nu plec, sunt aici pe pozitie toata viata mea. Alte precizări: N-am, unde suntem noi acolo sunt turfuri! Cine nu e cu noi, e importiva noastra!
EzekeN Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Nickname: BASIC Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Cea mai buna mafie. Motivul plecării: Incerc si altceva. Alte precizări: Nimic. Cerere de demisie acceptata. Nickname: FriendLy Rank: 6 Câte zile ai stat în facțiune?: 100 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Nu comentez. Motivul plecării: Eu nu plec, sunt aici pe pozitie toata viata mea. Alte precizări: N-am, unde suntem noi acolo sunt turfuri! Cine nu e cu noi, e importiva noastra! Cerere de demisie acceptata.
Faina. Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Nickname: Starkh. Rank: 2. Câte zile ai stat în facțiune?: 14. Ce parere ai despre mafia Ballas?: Este ok, o mafie buna cu un lider bun. Motivul plecării: Probleme personale. Alte precizări: Bafta, revin.
Gabi GB Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Nickname: Starkh. Rank: 2. Câte zile ai stat în facțiune?: 14. Ce parere ai despre mafia Ballas?: Este ok, o mafie buna cu un lider bun. Motivul plecării: Probleme personale. Alte precizări: Bafta, revin. Demisie acceptata!
DeeJayDragos07 Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 (edited) Nickname: DeeJayDragos07. Rank: 1. Câte zile ai stat în facțiune?: 1. Ce parere ai despre mafia Ballas?: Este o mafie buna. Motivul plecării: Imi retrag demisia. Alte precizări: Vreau sa o retrag. Edited December 25, 2015 by DeeJayDragos07
Recommended Posts