Gabi GB Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Nickname: Cosmin96 Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 17 cred Ce parere ai despre mafia Ballas?: Bombardierii! Motivul plecării: http://forum.bugged.ro/topic/181109-retragere-dezq21/ Alte precizări: Mult noroc. Sa faceti toata mapa Ballas !! Mont3 100days, bv Demisie acceptata.
mekw00rl1 Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Nickname:Mekw00rl1 Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:14 Ce parere ai despre mafia Ballas?:Este o factiune fortza mai ales mont si jordan fratii mei Motivul plecării:M am plictisit, nu prea am motive Alte precizări:Va pup fratii mei.
Gabi GB Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Nickname:Mekw00rl1 Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:14 Ce parere ai despre mafia Ballas?:Este o factiune fortza mai ales mont si jordan fratii mei Motivul plecării:M am plictisit, nu prea am motive Alte precizări:Va pup fratii mei. Demisie acceptata.
Zoki Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Nickname: DariusMEISTER Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 3 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Gobi the best Motivul plecării: S@lKf Alte precizări: N-am
Gabi GB Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Nickname: DariusMEISTER Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 3 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Gobi the best Motivul plecării: S@lKf Alte precizări: N-am Demisie acceptata
KeidiZ Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Nickname: skynnett Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:14+ Ce parere ai despre mafia Ballas?:una buna Motivul plecării:nu am timp de wars / multi dmeri Alte precizări: scuze mont3, ma voi intoarce
Gabi GB Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Nickname: skynnett Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:14+ Ce parere ai despre mafia Ballas?:una buna Motivul plecării:nu am timp de wars / multi dmeri Alte precizări: scuze mont3, ma voi intoarce Demisie acceptată.
Razvan5 Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Nickname: Razvan5 Rank:2Câte zile ai stat în facțiune?:31Ce parere ai despre mafia Ballas?:Este o factiune puternica.Motivul plecării:nu am timp de wars / multi dmeriAlte precizări:Bafta ballas
Gabi GB Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Nickname: Razvan5 Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:31 Ce parere ai despre mafia Ballas?:Este o factiune puternica. Motivul plecării:nu am timp de wars / multi dmeri Alte precizări:Bafta ballas Demisie acceptata.
XeLLoNVm Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Nickname: XeLLo Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Este cea mai buna mafie de pe server, respect. Motivul plecării: Doresc sa ma retrag din mafii o perioada. Alte precizări: Succes la curerirea turf-urilor, vreau sa vad 44+ turfs Ballas. Nickname: XeLLo Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Este cea mai buna mafie de pe server, respect. Motivul plecării: Doresc sa ma retrag din mafii o perioada. Alte precizări: Succes la curerirea turf-urilor, vreau sa vad 44+ turfs Ballas.
Tezeu-AIM Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Nickname: week [] Rank:3 Cate zile ai stat in factiune:34 Ce parere ai despre factiunea Ballas?: o mafie de vis, ballas power! Motivul plecarii din factiune?:banat,revin curand! Alte precizari:Baftă bajeti!
Triker Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Nickname: week [] Rank:3 Cate zile ai stat in factiune:34 Ce parere ai despre factiunea Ballas?: o mafie de vis, ballas power! Motivul plecarii din factiune?:banat,revin curand! Alte precizari:Baftă bajeti! Demisie acceptata !
lOCKTHiS Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Nickname: BAD_FLORiNRank: 1Câte zile ai stat în facțiune?: 4-5 credCe parere ai despre mafia Ballas?: NabiiMotivul plecării: NoAlte precizări: Bafta-n Paramedic
BANDiTuL. Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nickname:[]BANDiTuL Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:0 Ce parere ai despre mafia Ballas?:Foarte frumoasa Motivul plecării:Plec deoarece eu plec intr-o excursie si sta fratele meu pe cont care nu prea le are. Alte precizări:Bafta.
Triker Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nickname:[]BANDiTuL Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:0 Ce parere ai despre mafia Ballas?:Foarte frumoasa Motivul plecării:Plec deoarece eu plec intr-o excursie si sta fratele meu pe cont care nu prea le are. Alte precizări:Bafta. Demisie acceptata !
TEODOR1007 Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nickname: .Teodor Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?: 7 cred Ce parere ai despre mafia Ballas?: FTW Motivul plecării: Nu mai am timp de war. Alte precizări: Succes!
Triker Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nickname: .Teodor Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?: 7 cred Ce parere ai despre mafia Ballas?: FTW Motivul plecării: Nu mai am timp de war. Alte precizări: Succes! Demisie acceptata !
Mr.SpeeD Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Nickname:Mr.SpeeD Rank:2. Câte zile ai stat în facțiune?:16 zile. Ce parere ai despre mafia Ballas?:Este o mafie destul de organizata cu un mare potential. Motivul plecării:Vreau sa incerc si alte factiuni! Alte precizări:Va urez bafta in continuare!
Triker Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Nickname:Mr.SpeeD Rank:2. Câte zile ai stat în facțiune?:16 zile. Ce parere ai despre mafia Ballas?:Este o mafie destul de organizata cu un mare potential. Motivul plecării:Vreau sa incerc si alte factiuni! Alte precizări:Va urez bafta in continuare! Demisie acceptata !
oviovi12 Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Nickname:Vendetta. Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:14. Ce parere ai despre mafia Ballas?:Am o parere foarte buna,dar nu mai pot sta din cauza scoli. Motivul plecării:Doresc sa vad cum este si in alta factiune. Alte precizări:Bafta la war.
Triker Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Nickname:Vendetta. Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:14. Ce parere ai despre mafia Ballas?:Am o parere foarte buna,dar nu mai pot sta din cauza scoli. Motivul plecării:Doresc sa vad cum este si in alta factiune. Alte precizări:Bafta la war. Demisie acceptata
Mihai Cristy Al Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 (edited) . Edited February 13, 2016 by So0per.
Triker Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 (edited) Edit Edited February 13, 2016 by THE.Triker
NitaCosmin1 Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Nickname: AcidEpic Rank: 1 Cate zile ai stat in factiune?: 3 Ce parere ai despre mafia ballas?: O mafie foarte buna cu un lider mai bun decat Friendly. Motivul plecarii?: am probleme cu windows-ul si nu am de unde sa gasesc si pana il fac dureaza. Alte precizari: Triker nu lasa lideru esti cel mai bun lider. Si succes la war luati tot lv-ul.
Triker Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Nickname: AcidEpic Rank: 1 Cate zile ai stat in factiune?: 3 Ce parere ai despre mafia ballas?: O mafie foarte buna cu un lider mai bun decat Friendly. Motivul plecarii?: am probleme cu windows-ul si nu am de unde sa gasesc si pana il fac dureaza. Alte precizari: Triker nu lasa lideru esti cel mai bun lider. Si succes la war luati tot lv-ul. Demisie acceptata si mersi .
Recommended Posts