Doryw0w BANNED Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Nickname: iLoveAlle Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 0 Ce parere ai despre mafia Ballas?: O parere foarte buna Motivul plecării: Sunt in vacante prin Dubai Screenshot cu textul ,,vreau sa fiu demis'' pe [/f-/g] : https://imgur.com/a/8WiMw Alte precizări: Bafta, revin in forta
.Flaviu Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Nickname: iLoveAlle Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 0 Ce parere ai despre mafia Ballas?: O parere foarte buna Motivul plecării: Sunt in vacante prin Dubai Screenshot cu textul ,,vreau sa fiu demis'' pe [/f-/g] : https://imgur.com/a/8WiMw Alte precizări: Bafta, revin in forta Demisie acceptata!
Elijah Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 (edited) Retrag Edited January 16, 2018 by Elijah.
eNk. Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Nickname: DEIMAN0009 Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 3 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Buna. Motivul plecării: Banned. Screenshot cu textul ,,vreau sa fiu demis'' pe [/f-/g] : banned Alte precizări: vin la loc
Stefan Postelnicu Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Nickname: WheeL@pheN0men Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 15 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Buna. Motivul plecării: Ban. Screenshot cu textul ,,vreau sa fiu demis'' pe [/f-/g] : Ban. Alte precizări: Bafta.
.Flaviu Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Nickname: DEIMAN0009 Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 3 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Buna. Motivul plecării: Banned. Screenshot cu textul ,,vreau sa fiu demis'' pe [/f-/g] : banned Alte precizări: vin la loc Nickname: [email protected] Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 15 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Buna. Motivul plecării: Ban. Screenshot cu textul ,,vreau sa fiu demis'' pe [/f-/g] : Ban. Alte precizări: Bafta. Demisii acceptate!
RevoW Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 Nickname: kingOFmodsRank: 1Câte zile ai stat în facțiune?: 7Ce parere ai despre mafia Ballas?: Codati parlitiMotivul plecării: Banned. Screenshot cu textul: banned .Alte precizări: M-am fkt taximetrist pe blue
.Flaviu Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 Nickname: kingOFmods Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 7 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Codati parliti Motivul plecării: Banned. Screenshot cu textul: banned . Alte precizări: M-am fkt taximetrist pe blue Demisie acceptata.
Ionyy Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 Nickname: Mariuss Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 1 Ce parere ai despre mafia Ballas?: O parere buna Motivul plecării: Am luat ban Screenshot cu textul ,,vreau sa fiu demis'' pe [/f-/g] : Sunt banat . Alte precizări: Bafta
BulletWhite Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 Nickname: Bullet Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 0 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Cea mai smechera mafie! Motivul plecării: Am luat ban. Screenshot cu textul ,,vreau sa fiu demis'' pe [/f-/g] : Sunt banat. Alte precizări: Bafta
.Flaviu Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 Nickname: Mariuss Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 1 Ce parere ai despre mafia Ballas?: O parere buna Motivul plecării: Am luat ban Screenshot cu textul ,,vreau sa fiu demis'' pe [/f-/g] : Sunt banat . Alte precizări: Bafta Nickname: Bullet Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 0 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Cea mai smechera mafie! Motivul plecării: Am luat ban. Screenshot cu textul ,,vreau sa fiu demis'' pe [/f-/g] : Sunt banat. Alte precizări: Bafta Demisii acceptate.
Elijah Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 Nickname: veninoasadindubai Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 5 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Cea mai smechera mafie! Motivul plecării: Am luat ban. Screenshot cu textul ,,vreau sa fiu demis'' pe [/f-/g] : Sunt banat. Alte precizări: Bafta
.Flaviu Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 Nickname: veninoasadindubai Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 5 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Cea mai smechera mafie! Motivul plecării: Am luat ban. Screenshot cu textul ,,vreau sa fiu demis'' pe [/f-/g] : Sunt banat. Alte precizări: Bafta Demisie acceptata!
Doryw0w BANNED Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 (edited) Nickname: Floopz Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 1 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Cea mai smechera mafie! Motivul plecării: Am luat ban. Screenshot cu textul ,,vreau sa fiu demis'' pe [/f-/g] : https://imgur.com/a/AsXZU Alte precizări: Bafta Edited January 17, 2018 by Doryw0w Official
.Flaviu Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 (edited) Nickname: Floopz Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 1 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Cea mai smechera mafie! Motivul plecării: Am luat ban. Screenshot cu textul ,,vreau sa fiu demis'' pe [/f-/g] : https://imgur.com/a/AsXZU Alte precizări: Bafta Demisie acceptata! Edited January 17, 2018 by .Flaviu
Doryw0w BANNED Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 Nickname: blaisLOYAL Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 4 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Cea mai smechera mafie! Motivul plecării: Am luat ban. Screenshot cu textul ,,vreau sa fiu demis'' pe [/f-/g] : https://imgur.com/a/3GdSe Alte precizări: Bafta
Kiwi Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 (edited) . Edited January 18, 2018 by K I W I L O Y A L
.Flaviu Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Nickname: blaisLOYAL Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 4 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Cea mai smechera mafie! Motivul plecării: Am luat ban. Screenshot cu textul ,,vreau sa fiu demis'' pe [/f-/g] : https://imgur.com/a/3GdSe Alte precizări: Bafta Demisie acceptata!
Intelligent Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 (edited) Nickname: blaisPHENOMEN Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 1 Ce parere ai despre mafia Ballas?: foarte buna Motivul plecării: ban Screenshot cu textul ,,vreau sa fiu demis'' pe [/f-/g] : am ban, nu pot sa dau Alte precizări: bafta Edited January 19, 2018 by verisorBlais
Elijah Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Nickname: robyxp Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: cateva Ce parere ai despre mafia Ballas?: foarte buna Motivul plecării: ban Screenshot cu textul ,,vreau sa fiu demis'' pe [/f-/g] : am ban, nu pot sa dau Alte precizări: bafta
.Flaviu Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 (edited) . Edited January 19, 2018 by .Flaviu
.Flaviu Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Nickname: robyxp Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: cateva Ce parere ai despre mafia Ballas?: foarte buna Motivul plecării: ban Screenshot cu textul ,,vreau sa fiu demis'' pe [/f-/g] : am ban, nu pot sa dau Alte precizări: bafta Demisie respinsa, specifica zilelele, nu cateva. Nickname: blaisPHENOMEN Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 1 Ce parere ai despre mafia Ballas?: foarte buna Motivul plecării: ban Screenshot cu textul ,,vreau sa fiu demis'' pe [/f-/g] : am ban, nu pot sa dau Alte precizări: bafta Demisie acceptata!
rimzook47 Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Nickname: unchiurimzo Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 6 Ce parere ai despre mafia Ballas?: smecherie dar cu mine echipa de elita Motivul plecării: am luat ban cbug si iau raport la 8 Screenshot cu textul ,,vreau sa fiu demis'' pe [/f-/g] : Sunt banat. http://whitepanel.bugged.ro/profile/unchiurimzo Alte precizări: revin in 3 ore
.Flaviu Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Nickname: unchiurimzo Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 6 Ce parere ai despre mafia Ballas?: smecherie dar cu mine echipa de elita Motivul plecării: am luat ban cbug si iau raport la 8 Screenshot cu textul ,,vreau sa fiu demis'' pe [/f-/g] : Sunt banat. http://whitepanel.bugged.ro/profile/unchiurimzo Alte precizări: revin in 3 ore Demisie acceptata.
eNk. Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 (edited) Nickname: Skulz@COLONELU Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 3 Ce parere ai despre mafia Ballas?:o parere excelenta Motivul plecării: Ma las de bugged Screenshot cu textul ,,vreau sa fiu demis'' pe [/f-/g] : banned Alte precizări: p@ Edited January 21, 2018 by Skulz
Recommended Posts