KRAWiUS. Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Nickname:KRAWiUS. Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:14. Ce parere ai despre mafia Ballas?:E o mafie ok, foarte buna cu un lider nota 10. Motivul plecării:Nu am timp de sa:mp nici de PC. Alte precizări:Bafta.
EzekeN Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Nickname:KRAWiUS. Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:14. Ce parere ai despre mafia Ballas?:E o mafie ok, foarte buna cu un lider nota 10. Motivul plecării:Nu am timp de sa:mp nici de PC. Alte precizări:Bafta. Cerere de demisie acceptata.
AndreY.Official Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Nickname: AndreY.[]Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 14.Ce parere ai despre mafia Ballas?: E mafie cu valoare.Motivul plecării: Banned.Alte precizări: -
EzekeN Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Nickname: AndreY.[] Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 14. Ce parere ai despre mafia Ballas?: E mafie cu valoare. Motivul plecării: Banned. Alte precizări: - Cerere de demisie acceptata.
MaGycStAr007 Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Nickname: .iRazvan Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?:18 cred. Ce parere ai despre mafia Ballas?: Cea mai smechera cu Erick si Friendly, bafta baieti! Motivul plecării: Codati, ma las de SA:MP definitiv, poate mai intru la o tura de paint de 2-3 ori pe saptamana in rest imi strica viata, pc il arunc la gunoi, cred. Alte precizări: BAFTA LA TURF POATE REVIN CAND IAU ALT PC SI MA REAPUC, CRED, STIU CA LUATI SI SF, SA VA VAD SI CU SF CAND MA REAPUC :X.
EzekeN Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Nickname: .iRazvan Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?:18 cred. Ce parere ai despre mafia Ballas?: Cea mai smechera cu Erick si Friendly, bafta baieti! Motivul plecării: Codati, ma las de SA:MP definitiv, poate mai intru la o tura de paint de 2-3 ori pe saptamana in rest imi strica viata, pc il arunc la gunoi, cred. Alte precizări: BAFTA LA TURF POATE REVIN CAND IAU ALT PC SI MA REAPUC, CRED, STIU CA LUATI SI SF, SA VA VAD SI CU SF CAND MA REAPUC :X. Cerere de demisie acceptata.
tertau_tertau Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Nickname: @l3g1on Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 10 days. Ce parere ai despre mafia Ballas?: O mafie buna, cativa care sufera o strica. Motivul plecării: Am luat ban, dar nu e bai. Alte precizări: NU STIU DE CE PLM AM SCRIS CU MOV, NU POT SCHIMBA CULOAREA FONTULUI.
EzekeN Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Nickname: @l3g1on Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 10 days. Ce parere ai despre mafia Ballas?: O mafie buna, cativa care sufera o strica. Motivul plecării: Am luat ban, dar nu e bai. Alte precizări: NU STIU DE CE PLM AM SCRIS CU MOV, NU POT SCHIMBA CULOAREA FONTULUI. Cerere de demisie acceptata.
LuckyLuciano Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 (edited) Nickname: Manu221338 Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 4 parca Ce parere ai despre mafia Ballas?: CEA MAI BOMBA Mafie din istorie smr copii tai . Ezeken si friendly 2 oameni de exceptie in momente de exceptie =))). Motivul plecării: Am nevoie de o pauza si probabil va fi una lunga... Traiasca fratemio piskot! Alte precizări: 54/54 !!!! Edited September 30, 2015 by LuckyLuciano
EzekeN Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Nickname: Manu221338 Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 4 parca Ce parere ai despre mafia Ballas?: CEA MAI BOMBA Mafie din istorie smr copii tai . Ezeken si friendly 2 oameni de exceptie in momente de exceptie =))). Motivul plecării: Am nevoie de o pauza si probabil va fi una lunga... Traiasca fratemio piskot! Alte precizări: 54/54 !!!! Cerere de demisie acceptata.
Mr.Bogdan Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Nickname: PRIETENOS Rank: 6 Câte zile ai stat în facțiune?: In jur de 18 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Fara cuvinte, da-ti /top si vedeti acolo. Motivul plecării: Ma duc in vancata in insulele Maldive. Alte precizări: Sanatate si bonjour
EzekeN Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Nickname: PRIETENOS Rank: 6 Câte zile ai stat în facțiune?: In jur de 18 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Fara cuvinte, da-ti /top si vedeti acolo. Motivul plecării: Ma duc in vancata in insulele Maldive. Alte precizări: Sanatate si bonjour Cerere de demisie acceptata.
Gaby Daniel Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Nickname: NeX0N Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 22 de zile Ce parere ai despre mafia Ballas?: O mafie foarte buna, capabila de foarte multe turf-uri Motivul plecării: Vreau sa merg in alta parte. Alte precizări: Bafta mare la 45-50 turfs. Stiu ca puteti ! :*
EzekeN Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Nickname: NeX0N Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 22 de zile Ce parere ai despre mafia Ballas?: O mafie foarte buna, capabila de foarte multe turf-uri Motivul plecării: Vreau sa merg in alta parte. Alte precizări: Bafta mare la 45-50 turfs. Stiu ca puteti ! :* Cerere de demisie acceptata.
RupPateu Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Nickname:DraZoR Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:1 zi. Ce parere ai despre mafia Ballas?:Este cea mai buna mafie in care am fost vreodata. Motivul plecării:Vreau sa dau si prin alte factiuni. Alte precizări:Bafta sa faceti toate cele 54 turfs.
EzekeN Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Nickname:DraZoR Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:1 zi. Ce parere ai despre mafia Ballas?:Este cea mai buna mafie in care am fost vreodata. Motivul plecării:Vreau sa dau si prin alte factiuni. Alte precizări:Bafta sa faceti toate cele 54 turfs. Cerere de demisie acceptata.
G00gle.v2 Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Nickname:G00gle. Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:11 Ce parere ai despre mafia Ballas?:Una foarte buna,tintete-o tot asa baietii,54 turfs va doresc. Motivul plecării:Nu mai am timp de waruri/mafii. Alte precizări:Succes Eze cu functia,bafta!
EzekeN Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Nickname:G00gle. Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:11 Ce parere ai despre mafia Ballas?:Una foarte buna,tintete-o tot asa baietii,54 turfs va doresc. Motivul plecării:Nu mai am timp de waruri/mafii. Alte precizări:Succes Eze cu functia,bafta! Cerere de demisie acceptata.
PluSsY Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Nickname:L@uR.Br Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:4 Ce parere ai despre mafia Ballas?:Foarte bine coordonata,o familie. Motivul plecării:Nu mai pot fi activ la war-uri. Alte precizări:Mult succes in continoare.
EzekeN Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Nickname:L@uR.Br Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:4 Ce parere ai despre mafia Ballas?:Foarte bine coordonata,o familie. Motivul plecării:Nu mai pot fi activ la war-uri. Alte precizări:Mult succes in continoare. Cerere de demisie acceptata.
George Eftene Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Nickname: Andrew19 Rank: 1. Câte zile ai stat în facțiune?: 2. Ce parere ai despre mafia Ballas?: Mafia Ballas FTW! Motivul plecării: Din pacate, imi pare foarte rau ca parasesc Ballas dar, am avut calculatorul la reparat si nu am avut timp, + ca sunt clasa a 8-a si am un examen important de dat. Alte precizări: Ezeken & Friendly multa bafta in continuare, iti urez mult succes in mafie, coordoneaz-o ca pana cum de bine, sunt convins ca veti ajunge un top si vei face o legenda din mafia aceasta, imi pare rau ca nu am putut sa va arat ce pot face la war-uri, etc. Daca imi vei mai dati sansa, o sa mai revin la voi in factiune! Succes!
EzekeN Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Nickname: Andrew19 Rank: 1. Câte zile ai stat în facțiune?: 2. Ce parere ai despre mafia Ballas?: Mafia Ballas FTW! Motivul plecării: Din pacate, imi pare foarte rau ca parasesc Ballas dar, am avut calculatorul la reparat si nu am avut timp, + ca sunt clasa a 8-a si am un examen important de dat. Alte precizări: Ezeken & Friendly multa bafta in continuare, iti urez mult succes in mafie, coordoneaz-o ca pana cum de bine, sunt convins ca veti ajunge un top si vei face o legenda din mafia aceasta, imi pare rau ca nu am putut sa va arat ce pot face la war-uri, etc. Daca imi vei mai dati sansa, o sa mai revin la voi in factiune! Succes! Cerere de demisie acceptata.
P3rs3u Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 (edited) Nickname: P3rs3u Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 15 Ce parere ai despre mafia Ballas?: O factiune buna. Motivul plecării: Nu mai doresc sa raman. Alte precizări: Multumesc, succes in continuare. Edited October 12, 2015 by P3rs3u
EzekeN Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Nickname: P3rs3u Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 15 Ce parere ai despre mafia Ballas?: O factiune buna. Motivul plecării: Nu mai doresc sa raman. Alte precizări: Multumesc, succes in continuare. Cerere de demisie acceptata.
Recommended Posts