Triker Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Nickname: Geony Rank: 3 Câte zile ai stat în facțiune?: 28 zile. Ce parere ai despre mafia Ballas?: Am o parere foarte buna, succes. Motivul plecării: Nu mai vreau in mafie. Alte precizări: Bafta in continuare. Demisie acceptata
Faina. Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Nickname: Starkh.Rank: 2.Câte zile ai stat în facțiune?: 14.Ce parere ai despre mafia Ballas?: Este o mafie foarte buna cu un lider foarte bun.Motivul plecării: Nu o sa mai joc ceva timp, bafta.Alte precizări: Mult succes inainte!
Triker Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Nickname: Starkh. Rank: 2. Câte zile ai stat în facțiune?: 14. Ce parere ai despre mafia Ballas?: Este o mafie foarte buna cu un lider foarte bun. Motivul plecării: Nu o sa mai joc ceva timp, bafta. Alte precizări: Mult succes inainte! Demisie acceptata , bafta
PeaceMan Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Nickname:KlausonN. Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:15 Ce parere ai despre mafia Ballas?: O mafie buna Motivul plecării: - Alte precizări: Nu am
Triker Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Nickname:KlausonN. Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:15 Ce parere ai despre mafia Ballas?: O mafie buna Motivul plecării: - Alte precizări: Nu am Demisie acceptata
Petcu Bogdan Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Nickname: PROXENETU. Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 17 zile. Ce parere ai despre mafia Ballas?: Cea mai buna mafie. Triker / Mont3, tineti-o tot asa. Motivul plecării: Plec in alta mafie. Alte precizări: Bafta in continuare.
xDarius69 Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Nickname: xDarius70 Rank: 3 Câte zile ai stat în facțiune?: 21 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Este mafia pe care mi-o place cel mai mult. Motivul plecării: M-am plictisit de mafii. Alte precizări: Succes in continuare. Mi-a facut placere sa fac echipa cu voi.
Triker Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Nickname: xDarius70 Rank: 3 Câte zile ai stat în facțiune?: 21 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Este mafia pe care mi-o place cel mai mult. Motivul plecării: M-am plictisit de mafii. Alte precizări: Succes in continuare. Mi-a facut placere sa fac echipa cu voi. Demisie acceptata !:
sebi56 Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Nickname:ALEKZ0V.BVULGARU Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:14. Ce parere ai despre mafia Ballas?: O mafie buna Motivul plecării: M-am plictisit. Alte precizări: Baftă Triker și Mont3.
RamseY Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Nickname: Sp4nKy Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 6 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Este mafia pe care mi-o place cel mai mult. Motivul plecării: Banned :). Alte precizări: Succes in continuare. Bfta TRIKER.
Triker Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Nickname: Sp4nKy Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 6 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Este mafia pe care mi-o place cel mai mult. Motivul plecării: Banned :). Alte precizări: Succes in continuare. Bfta TRIKER. Demisie acceptata 1
Gusty Yo Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Nickname: KenZ0 Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 17 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Una foarte buna, lider bun, playerii strica tot Motivul plecării: Ajut SF Alte precizări: Triker o sa revin daca mai tii :D
Triker Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Nickname: KenZ0 Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 17 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Una foarte buna, lider bun, playerii strica tot Motivul plecării: Ajut SF Alte precizări: Triker o sa revin daca mai tii :D Demisie acceptata si mersi pentru ajutor :* 1
Mont3Kill2 Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Nickname: Mont3Kill2 Rank: 6 Câte zile ai stat în facțiune?: 141 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Este o mafie printre cele mai bine cotate, cu niste membrii cu cei 7 ani de acasa si un leader de nota 10. Motivul plecării: Am promis unui prieten ca il ajut si nu vreau sa imi incalc promisiunea. Alte precizări: Succes trikere :* cu leader'ul. 100 up up up vreau.
Triker Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Nickname: Mont3Kill2 Rank: 6 Câte zile ai stat în facțiune?: 141 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Este o mafie printre cele mai bine cotate, cu niste membrii cu cei 7 ani de acasa si un leader de nota 10. Motivul plecării: Am promis unui prieten ca il ajut si nu vreau sa imi incalc promisiunea. Alte precizări: Succes trikere :* cu leader'ul. 100 up up up vreau. Demisie accepta , multumesc pentru tot :*
Stephan Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Nickname:.zekez0r. Rank:3 Câte zile ai stat în facțiune?:60 cred Ce parere ai despre mafia Ballas?:buna Motivul plecării:m am plictisit vreau ceva nou. Alte precizări:succes
Triker Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Nickname:.zekez0r. Rank:3 Câte zile ai stat în facțiune?:60 cred Ce parere ai despre mafia Ballas?:buna Motivul plecării:m am plictisit vreau ceva nou. Alte precizări:succes demisie acceptata
sebi56 Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Nickname: ALEKZ0V.BVULGARU Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Este o mafie buna. Motivul plecării: M-am plictisit. Alte precizări: Succes in continuare. Baftă TRIKER.
AIM MiTzuLow Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Nickname:MITZULOw. Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:4 Ce parere ai despre mafia Ballas?:e ok. Motivul plecării:Prea multi codatii nu mai suport nu-mi fac nervii ca nu am pentru ce. Alte precizări:Multumesc.
Triker Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Nickname:MITZULOw. Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:4 Ce parere ai despre mafia Ballas?:e ok. Motivul plecării:Prea multi codatii nu mai suport nu-mi fac nervii ca nu am pentru ce. Alte precizări:Multumesc. Demisie acceptata
Rosu Adryan Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Nickname:CrivatMondialu Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:6 Ce parere ai despre mafia Ballas?:E ok. Motivul plecării:Prea multi codati. Alte precizări: Bafta. Multumesc.
Triker Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Nickname:CrivatMondialu Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:6 Ce parere ai despre mafia Ballas?:E ok. Motivul plecării:Prea multi codati. Alte precizări: Bafta. Multumesc. dupa sa platesti amenda
Nede. Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 (edited) Nickname: Outlaws. Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 21 Ce parere ai despre mafia Ballas?:FTW, Ballas revine. Motivul plecării: Incerc alta factiune. Alte precizări: Mult succes TRIKER! Unul dintre cei mai buni lideri, probabil ca te-am ajutat. Nu mereu am fost eu pe cont deoarece nu am avut timp. Succes cu functia!Vraeu sa vad din nou LV-ul mov. pwp Edited March 12, 2016 by Nede.
Triker Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Nickname: Outlaws. Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 21 Ce parere ai despre mafia Ballas?:FTW, Ballas revine. Motivul plecării: Incerc alta factiune. Alte precizări: Mult succes TRIKER! Unul dintre cei mai buni lideri, probabil ca te-am ajutat. Nu mereu am fost eu pe cont deoarece nu am avut timp. Succes cu functia!Vraeu sa vad din nou LV-ul mov. pwp demisie acceptata
.Paul Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Nickname: Paul. Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 6-7 Ce parere ai despre mafia Ballas?: O mafie buna, cu o conducere pe masura. Motivul plecării: Nu am timp de war. Alte precizări: Bafta!
Recommended Posts