Triker Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Nickname:M3nth0l Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:14 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Rupe, succes triker Motivul plecării: Merg lspd Alte precizări: nu Demisie acceptata
King.KEiKOV Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Nickname:KEYKOV Rank:3 Câte zile ai stat în facțiune?:24 Ce parere ai despre mafia Ballas?:Triker cel mai bun lider. Motivul plecării: Membrii strica tot Alte precizări: Bafta tine 100days!
Triker Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Nickname:KEYKOV Rank:3 Câte zile ai stat în facțiune?:24 Ce parere ai despre mafia Ballas?:Triker cel mai bun lider. Motivul plecării: Membrii strica tot Alte precizări: Bafta tine 100days! Demisie acceptata
Andrei Apostol Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 (edited) Nickname: Ryd3r Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: nuj, 5 cam asa Ce parere ai despre mafia Ballas?: Slab Motivul plecării: Ca pot si ca vr Alte precizări: Pa RETRAG Edited March 24, 2016 by Ryd3r
Triker Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Nickname: Ryd3r Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: nuj, 5 cam asa Ce parere ai despre mafia Ballas?: Slab Motivul plecării: Ca pot si ca vr Alte precizări: Pa demsiie acceptata
Andrei Apostol Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 (edited) Nickname: Ryd3r Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?:4 Ce parere ai despre mafia Ballas?: cea mai slaba mafie, va las in 0 turfuri o sa vedeti ;) Motivul plecării: pt ca vr Alte precizări: pa EDIT: RETRAG Edited March 24, 2016 by Ryd3r
Triker Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Nickname: Ryd3r Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?:4 Ce parere ai despre mafia Ballas?: cea mai slaba mafie, va las in 0 turfuri o sa vedeti ;) Motivul plecării: pt ca vr Alte precizări: pa demisie acceptata
mDo Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 (edited) Nickname: Colony Rank: 3 Câte zile ai stat în facțiune?: 35 zile alaturi de Triker superbul :* Ce parere ai despre mafia Ballas?: O mafie buna, cu un lider excelent, Triker cred ca revin de pe alt cont, vad ce fac. Motivul plecării: Banned Alte precizări: Numai aveam nici un chef de mafii, o monotonie mult prea mare, prea multi codati. Rifa m-a determinat sa ma retrag de pe Colony pentru ca aveau foarte multi codati si membrii care nu ascultau la wars nici daca le dadeai BAN. Triker & Colony POWER :wub: Triker, tinem legatura pe facebook. Te iubesk :* Edited March 26, 2016 by ColonyDNB
Triker Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Nickname: Colony Rank: 3 Câte zile ai stat în facțiune?: 35 zile alaturi de Triker superbul :* Ce parere ai despre mafia Ballas?: O mafie buna, cu un lider excelent, Triker cred ca revin de pe alt cont, vad ce fac. Motivul plecării: Banned Alte precizări: Numai aveam nici un chef de mafii, o monotonie mult prea mare, prea multi codati. Rifa m-a determinat sa ma retrag de pe Colony pentru ca aveau foarte multi codati si membrii care nu ascultau la wars nici daca le dadeai BAN. Triker & Colony POWER :wub: Triker, tinem legatura pe facebook. Te iubesk :* Demisie acceptata , Multumesc :* te astept la mine pwp
.Dark5Oul Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Nickname: Dark5Oul Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Am o parere foarte buna, dar despre lider-ul Triker o am ce-a mai buna este un lider de nota 10 + . Motivul plecării: Vreau sa incerc ceva nou . Alte precizări: Imi pare rau triker ca plec,Multumesc.
Triker Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Nickname: Dark5Oul Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Am o parere foarte buna, dar despre lider-ul Triker o am ce-a mai buna este un lider de nota 10 + . Motivul plecării: Vreau sa incerc ceva nou . Alte precizări: Imi pare rau triker ca plec,Multumesc. Demisie acceptata !
Toma. Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 Nickname:Toma[] Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:6 Ce parere ai despre mafia Ballas?:membrii prosti care joaca cu cod si fac pe - Motivul plecării:n-am chef sa joc singur la war Alte precizări:solo
Triker Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 Nickname:Toma[] Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:6 Ce parere ai despre mafia Ballas?:membrii prosti care joaca cu cod si fac pe - Motivul plecării:n-am chef sa joc singur la war Alte precizări:solo Demisie acceptata
QFlorinQ Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Nickname: []Vlady[] Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?: 13 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Lider,colider bun 90% din membri praf Motivul plecării: Banned pe degeaba... admbot tampit,nu primesc unban Alte precizări: Bafta la 100 days,bafta cu turfurile
QFlorinQ Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 (edited) Sunt banat ce vrei sa platesc? Edited April 2, 2016 by QFlorinQ
Triker Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Nickname: []Vlady[] Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?: 13 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Lider,colider bun 90% din membri praf Motivul plecării: Banned pe degeaba... admbot tampit,nu primesc unban Alte precizări: Bafta la 100 days,bafta cu turfurile Demisie acceptata
Stan Florian Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Nickname: SCR. Rank: 2. Câte zile ai stat în facțiune?: 15. Ce parere ai despre mafia Ballas?: Pentru ca nu mai este cum era inainte. Motivul plecării: Incerc ceva nou. Alte precizări: Salut all.
Triker Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Nickname: SCR. Rank: 2. Câte zile ai stat în facțiune?: 15. Ce parere ai despre mafia Ballas?: Pentru ca nu mai este cum era inainte. Motivul plecării: Incerc ceva nou. Alte precizări: Salut all. Demisie acceptata
VoDcKa Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Nickname: Lewis Rank: 6. Câte zile ai stat în facțiune?: Nu stiu. Ce parere ai despre mafia Ballas?: - Motivul plecării: Incerc ceva nou. Alte precizări: Salut.
Triker Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Nickname: Lewis Rank: 6. Câte zile ai stat în facțiune?: Nu stiu. Ce parere ai despre mafia Ballas?: - Motivul plecării: Incerc ceva nou. Alte precizări: Salut. Demisie acceptata
Cris Blaga Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Nickname:Blaga Rank: 2. Câte zile ai stat în facțiune?: 16. Ce parere ai despre mafia Ballas?: Pentru ca nu mai este cum era inainte. Motivul plecării: Incerc ceva nou. Alte precizări: Salut all.
Recommended Posts