Triker Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Nickname:Blaga Rank: 2. Câte zile ai stat în facțiune?: 16. Ce parere ai despre mafia Ballas?: Pentru ca nu mai este cum era inainte. Motivul plecării: Incerc ceva nou. Alte precizări: Salut all. Demisie acceptata
AragorN23 Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Nickname: JustiNN. Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Ar trebui facute cateva schimbari. Motivul plecării: Prea multi codati in Rifa, bafta. Alte precizări:Salut si mersi Triker pentru sansa.
Triker Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Nickname: JustiNN. Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Ar trebui facute cateva schimbari. Motivul plecării: Prea multi codati in Rifa, bafta. Alte precizări:Salut si mersi Triker pentru sansa. Demisie acceptata
Pyrvu96 Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Nickname: King.CRUiSEKOV Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Triker un lider de exceptie , unii membrii nu au treaba cu mafia. Motivul plecării: Nu mai pot ajunge la war mereu. Alte precizări: Multumesc pentru tot Triker , te salut , succes , respect maxim din partea mea.
Triker Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Nickname: King.CRUiSEKOV Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Triker un lider de exceptie , unii membrii nu au treaba cu mafia. Motivul plecării: Nu mai pot ajunge la war mereu. Alte precizări: Multumesc pentru tot Triker , te salut , succes , respect maxim din partea mea. Demisie acceptata
RamseY Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Nickname: SP4NKY Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 2 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Triker POWER. Motivul plecării: Ban aiuria. Alte precizări: Am revenit.
Triker Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Nickname: SP4NKY Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 2 Ce parere ai despre mafia Ballas?: Triker POWER. Motivul plecării: Ban aiuria. Alte precizări: Am revenit. Demisie acceptata
King.KEiKOV Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 (edited) Nickname: KEYKOV Rank: 3 Câte zile ai stat în facțiune?: 30+ Ce parere ai despre mafia Ballas?: Triker POWER. Motivul plecării: Am probleme internet + PC. Alte precizări: Voi reveni. Edited April 5, 2016 by Alliance KeyKov
Triker Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Nickname: KEYKOV Rank: 3 Câte zile ai stat în facțiune?: 30+ Ce parere ai despre mafia Ballas?: Triker POWER. Motivul plecării: Am probleme internet + PC. Alte precizări: Voi reveni. demisie acceptata
Alyn95 Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Nickname: SyLv1U Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?: 9 days. Ce parere ai despre mafia Ballas?: Este o mafie foarte buna. Dar trebuie membri care poate sa faca fata. Motivul plecării: Nu ai cu cine juca la war. Am si 2/3 fw. Alte precizări: Va salut! Triker, faci o treaba foarte buna.
CocoBro Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Nickname:CocoBro Rank:3 Cate zile ai stat in factiune?:23 Ce parere ai despre mafie Ballas?: Are un lider foarte bun, doar ca duce lipsa de playeri momentan. Motivul plecari: Vreau sa incerc alta mafie. Alte precizari: Bafta Triker in continuare, esti un lider foarte bun.
Triker Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Nickname:CocoBro Rank:3 Cate zile ai stat in factiune?:23 Ce parere ai despre mafie Ballas?: Are un lider foarte bun, doar ca duce lipsa de playeri momentan. Motivul plecari: Vreau sa incerc alta mafie. Alte precizari: Bafta Triker in continuare, esti un lider foarte bun. Demisie acceptata
NeamuMihai234 Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Nickname:[]Mihaitza. Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:14 Ce parere ai despre mafia Ballas?:Este una Ok, de cand a iesit Ezeken e cam praf. Motivul plecării:Ma duc politie. Alte precizări:Sallkf
Triker Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Nickname:[]Mihaitza. Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:14 Ce parere ai despre mafia Ballas?:Este una Ok, de cand a iesit Ezeken e cam praf. Motivul plecării:Ma duc politie. Alte precizări:Sallkf Demisie acceptata
Rayan Ben Hadj Alouane Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Nickname: KurMa Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Ballas?: este o mafie buna Motivul plecării: nu pot joc la war Alte precizări:--
Triker Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Nickname: KurMa Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Ballas?: este o mafie buna Motivul plecării: nu pot joc la war Alte precizări:-- Demisie acceptata
ZixBo Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Nickname: xHelios Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 14. Ce parere ai despre mafia Ballas?: Am o parere foarte buna despre Ballas, imi place cum este organizata de Triker si sa se descurce tot asa in continuare. Motivul plecării: Nu mai am timp sa intru la fiecare war. Alte precizări: Succes in continoare si bafta la multe turfs.
Triker Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Nickname: xHelios Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 14. Ce parere ai despre mafia Ballas?: Am o parere foarte buna despre Ballas, imi place cum este organizata de Triker si sa se descurce tot asa in continuare. Motivul plecării: Nu mai am timp sa intru la fiecare war. Alte precizări: Succes in continoare si bafta la multe turfs. Demisie acceptata
RamseY Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Nickname: Tuzhky Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 14. Ce parere ai despre mafia Ballas?: Am o parere foarte buna despre Ballas, Triker succes cu functia sa ei tot LV si o sa imi fie dor de voi o sa ne mai vedem te pwp SP4NKY Motivul plecării: M-am mutat pe sv nou deschis orange poate voi ajunge ceva acolo si nu mai am timo de red. Bafta baetii. Alte precizări: Succes in continuare Triker este cel mai tare mi-ai fost un prieten bun succes bft sa ei tot lv si ls din nou. 1
Triker Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Nickname: Tuzhky Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 14. Ce parere ai despre mafia Ballas?: Am o parere foarte buna despre Ballas, Triker succes cu functia sa ei tot LV si o sa imi fie dor de voi o sa ne mai vedem te pwp SP4NKY Motivul plecării: M-am mutat pe sv nou deschis orange poate voi ajunge ceva acolo si nu mai am timo de red. Bafta baetii. Alte precizări: Succes in continuare Triker este cel mai tare mi-ai fost un prieten bun succes bft sa ei tot lv si ls din nou. Demisie acceptata
Faina. Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Nickname: Loner Rank: 2. Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Zile. Ce parere ai despre mafia Ballas?: Este o mafie cu un super potential, o mafie care este respectata pe server. Motivul plecării: Nu am suficient timp. Alte precizări: Multa bafta Triker, sper ca ne vom mai revedea cat vei mai fii lider. Te pup !
Triker Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Nickname: Loner Rank: 2. Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Zile. Ce parere ai despre mafia Ballas?: Este o mafie cu un super potential, o mafie care este respectata pe server. Motivul plecării: Nu am suficient timp. Alte precizări: Multa bafta Triker, sper ca ne vom mai revedea cat vei mai fii lider. Te pup ! Demisie acceptata , multumesc pentru ajutor :*
KrazZzy Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Nickname: Kazemir[] Rank: 2. Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Zile. Ce parere ai despre mafia Ballas?: O mafie puternica. Motivul plecării: Merg pe orange. Alte precizări: Bafta la cat mai multe zile si turf-uri !
Recommended Posts