Septhos Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA / INFORMATION REAL LIFE:Nume: StefanVarsta: 13 aniAutodescriere (~ 20 cuvinte): Sunt un baiat elegant, serios, curajos, activla orice activitate, nu-mi place sa fiu stresat, sunt vesel, cu cei 7 ani de-acasa, nu-mi place sa ma laud sau sa laud pe cineva si-mi place sa fac totul corect si ordonat.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : xXZaratosXxNivel : 7Nume folosite anterior: -Vechime pe server: de cand a aparutAi avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: stefanpodarDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece imi place foarte mult acest clan si am si prieteni in el.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pai sunt foarte activ si pot face multe materiale, pot sa ajut cu sfaturi si daca se cearta membrii eu intervin in discutie si ii potolescEsti de acord sa adaugi tagul .1337 alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:DaEsti de acord sa adaugi tagul .1337 in joc pe server?:Da
Recommended Posts