sendysss Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Cum faci atunci cand postezi o poza sa nu iti apara linkul care te duce la poza sa iti apara direct poza ? :D Ms
xBoRn Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 (edited) Deci fii atent. Eu cred că zici de faza asta: CLICK (e o poză random găsită pe facebook) Păi uite, faci faza asta cu CLICK HERE | CLICK | sau orice vrei să scrie si ai acolo in bara cu bold / italic / underline, mai incolo, ai ceva gen LINK (asta). E uite, selectezi, cu cursorul, pe CLICK și apeși pe ăla și acolo îți apare: Introduce link, și tu pui link. Asta e tot. Edited April 21, 2013 by eNdz0r.
NighT Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Eu cred că s-a referit cum să puna direct poza pe forum. Să nu trebuiască să dai click pe link.
TeryX Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 De exemplu dacă folosești http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimage ]/ când copiezi linkul de la poză copiazăl pe accesta Iconiță pentru forumuri (1) .
Recommended Posts