Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

DnCbgY6.png

Salut buGGed, ma numesc Hover iar in acest topic am sa va prezint micile mele creatii pe care le fac in Photoshop. Folosesc Photoshop CS5, un program destul de ok si complex dupa parerea mea. Mentionez ca mi-am descoperit pasiunea in Photoshop de aproximativ 2 saptamani. In aceste 2 saptamani am aflat diferite secrete ale photoshop-ului si stiu sa ma descurc destul de bine in acest program. Stiu sa creez logo-uri | avatare | semnaturi si altele creatii. Raspund aproape zilnic la ''Cereri avatare / semnaturi /logo-uri. In acel topic demonstrez lumii de ce pot si fac si imi dau silinta pentru a reusi un avatar / semnatura / logo cat mai reusit(a). Mai precizez ca nu sunt un ''EXPERT'' in arta desing-ului, tot mai am mici scapari. Daca va plac micile mele creatii nu uitati sa da-ti un +1 pe care m-ar ajuta foarte mult. Astept pareri / critici / pro-uri / contra / etc. Va multumesc si vizionare placuta!

Cu stima,

Hover.

Total: 6 avatare pentru toti membrii comunitatii buGGed.Ro

i7BxUq1.png    KcTEmiz.png   mGT8tps.png   qdVKlZw.png   opXp0Pb.png  BTtt3HP.png  

Dimensiune avatare: 150 x 300 pixels

Am sa revin cu noi creatii in curand.

Edited by Hover
  • Upvote 1
Posted

GJ tine-o tot asa ca ai sa progresezi. Dragute Lucrari!

Multumesc frumos pentru compliment si multumesc frumos pentru +1 acordat.

Posted

Frumoase! Bravo

Multumesc frumos. Am sa revin cu mai multe creatii in curand deoarece nu am avut timp zilele acestea.

Posted

Avatare noi pentru membrii comunitatii buGGed!

Dimensiuni: 150x300 pixels

gZhGRwk.png  FXjeEMU.png  zDUQb9s.png  RwF2dux.png  ORVi79L.png  q1fHTeV.png

- 6 Avatare pentru toti ! -

Sper sa va placa!

=> Astept pareri / contrarii / s.a.m.d <=

New signature and avatar:

7ZP1n1C.png  D0uqCom.png

• 2 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp