Cllau. Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 (edited) Salut buGGed, ma numesc Hover iar in acest topic am sa va prezint micile mele creatii pe care le fac in Photoshop. Folosesc Photoshop CS5, un program destul de ok si complex dupa parerea mea. Mentionez ca mi-am descoperit pasiunea in Photoshop de aproximativ 2 saptamani. In aceste 2 saptamani am aflat diferite secrete ale photoshop-ului si stiu sa ma descurc destul de bine in acest program. Stiu sa creez logo-uri | avatare | semnaturi si altele creatii. Raspund aproape zilnic la ''Cereri avatare / semnaturi /logo-uri. In acel topic demonstrez lumii de ce pot si fac si imi dau silinta pentru a reusi un avatar / semnatura / logo cat mai reusit(a). Mai precizez ca nu sunt un ''EXPERT'' in arta desing-ului, tot mai am mici scapari. Daca va plac micile mele creatii nu uitati sa da-ti un +1 pe care m-ar ajuta foarte mult. Astept pareri / critici / pro-uri / contra / etc. Va multumesc si vizionare placuta! Cu stima, Hover. Avatare pentru toti playerii: Total: 6 avatare pentru toti membrii comunitatii buGGed.Ro Dimensiune avatare: 150 x 300 pixels Am sa revin cu noi creatii in curand. Edited April 2, 2014 by Hover 1
Shade9 Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 w0w. Mişto, eşti bun. Felicitări. :) Primul care posteaza =]]]]
Cllau. Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 @SABZAKYZEW multumesc frumos! New: Alte creatii reusite:
AxeL21 Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 GJ tine-o tot asa ca ai sa progresezi. Dragute Lucrari!
Cllau. Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 GJ tine-o tot asa ca ai sa progresezi. Dragute Lucrari! Multumesc frumos pentru compliment si multumesc frumos pentru +1 acordat.
Cllau. Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 Frumoase! Bravo Multumesc frumos. Am sa revin cu mai multe creatii in curand deoarece nu am avut timp zilele acestea.
Cllau. Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 Avatare noi pentru membrii comunitatii buGGed! Dimensiuni: 150x300 pixels - 6 Avatare pentru toti ! - Sper sa va placa! => Astept pareri / contrarii / s.a.m.d <= New signature and avatar:
H o f f n e r Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 @Hover esti foarte bun!Imi palce cum lucrezi!Tine-o tot asa :D B)
XxMihaiBxX Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Sunt frumoase, nu ma prea stiu eu in Photo Shop, dar mie imi plac. Bravo !
21cercy Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 @, Nu s-a mai postat nimic de mai mult de 30 de zile. ~Locked. Pentru redeschidere, PM.
Recommended Posts