Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

IFbN6hA.png

În acest topic membrii facțiunii își pot prezenta cererea de demisie.

Cei ce au ranl 1 în facțiune primesc 60/60 Faction Punish în orice caz, ei pot da direct [/quitgroup].

Chiar dacă dați [/quitgroup] puteți posta aici pentru a vă lua rămas bun de la colegi.

Membri care au o reclamatie deschisa nu o sa fie demisi daca posteaza demisia, asigurati-va ca nu aveti reclamatii deschise inainte de a posta demisia.

Model de postare:

Nickname: 

Rank: 
Cate zile ai?:

De ce dorești să pleci?: 

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: 

Poza din joc in care confirmi ca tu esti cel care a pus demisia(pe chatul factiunii [/r] :

Exemplu : "Vreau sa fiu demis! Sau "Sunt X si as dorii sa fiu demis." ( sunteti obligati sa puneti aceasta dovada,  daca vreti sa fiti demisi )

Dupa ce scrii in chat-ul factiunii ca tu esti cel care a pus demisia, faci un ss si il pui ca dovada la rubrica "Poza din joc in care confirmi ca tu esti cel care a pus demisia."

Edited by Hobbitel
Update 31.01.2018
  • Upvote 2
  • 3 weeks later...
Posted

Nickname: Sherann
Rank: 1 
De ce dorești să pleci?: Deoarece am luat fw pe nedrept. 
Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu ar trebui schimbat nimic, doar putina mai multa atentie.

Posted

Nickname: HeltoN

De ce dorești să pleci?: Deoarece vreau sa încerc alta factiune .

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic , e frumos cum este .

Posted

Nickname: BlxMafi_Sportivu

De ce dorești să pleci?: Am aplicat pentru rank up dar se pare ca pe nimeni nu intereseaza !

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Ar trebuii sa se dea mai mult interes !

Posted (edited)

Nickname:Legal. 

De ce dorești să pleci?: Deoarece vreau sa incerc si alte factiuni.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic este frumos asa cum este!

Edited by Legal.
Posted

Nickname: Preto

De ce dorești să pleci?: Trebuie tinuta evidenta la prea multe reclamatii.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Ar fi bine ca liderul sa aiba mai multa incredere in ofiterii sai. Pe red observ ca LVPD nu este asa de renumit (au fost zile cand imi faceam doar eu datoria).

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Nickname: FreedomZEW

De ce dorești să pleci?: Nu stiu ce este cu mine, nu ma mai simpt bine in departamente gresesc usor.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic bafta cu liderul Giovanni il meriti.

Posted

Nickname: FreedomZEW

De ce dorești să pleci?: Nu stiu ce este cu mine, nu ma mai simpt bine in departamente gresesc usor.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic bafta cu liderul Giovanni il meriti.

Demisie acceptata.

Posted

Nickname:  bTn.

Rank:  1

De ce dorești să pleci?: Ca nu mai vrea sa stau.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Co-Leaderu. 

Posted

Nickname:  bTn.

Rank:  1

De ce dorești să pleci?: Ca nu mai vrea sa stau.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Co-Leaderu. 

Demisie acceptata.

Posted

Nickname: AddyXD

De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc si o alta factiune dar intr-o zi ma voi intoarce cu mare drag in Las Venturas Police Departament.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Regulamentul sa fie scris mai simplu,restul e perfect.

Succes in continuare!    Giovanni nu te lasa! faci o treaba buna.

Posted

Nickname: AddyXD

De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc si o alta factiune dar intr-o zi ma voi intoarce cu mare drag in Las Venturas Police Departament.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Regulamentul sa fie scris mai simplu,restul e perfect.

Succes in continuare!    Giovanni nu te lasa! faci o treaba buna.

Demisie acceptata.

Posted

Nickname: Ciupz.

De ce dorești să pleci?: Mai incer si alte factiuni

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimik.Bafta baieti la Wanted si FW

Posted

Nickname: Ciupz.

De ce dorești să pleci?: Mai incer si alte factiuni

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimik.Bafta baieti la Wanted si FW

Demisie acceptata.

Posted

Nickname:  @EviL

Rank:  2

De ce dorești să pleci?:  Urmează cateva saptamani încarcate si încerc sa ma axez pe o facțiune care are raportul de activitate mai usor de făcut.În plus, m-a lovit o plictiseală acută si m-am saturat pentru moment de alergat după wanted.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:  Nimic, leader/co-leader aleși cu cap si potriviți.Sper sa mă acceptați inapoi cand va fi cazul.Multa bafta Giovanni/colegi.

Posted

Nickname:  @EviL

Rank:  2

De ce dorești să pleci?:  Urmează cateva saptamani încarcate si încerc sa ma axez pe o facțiune care are raportul de activitate mai usor de făcut.În plus, m-a lovit o plictiseală acută si m-am saturat pentru moment de alergat după wanted.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:  Nimic, leader/co-leader aleși cu cap si potriviți.Sper sa mă acceptați inapoi cand va fi cazul.Multa bafta Giovanni/colegi.

Demisie acceptata.

Posted

Nickname: Sm4rT

Rank:  6

De ce dorești să pleci?:  Vreau sa ma reintorc acolo unde imi este talentul pus in valoare. (mafii)

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul e perfect. Continua asa Giovanni, voi reveni candva daca vei mai avea nevoie de ajutor.

Posted

Nickname: Sm4rT

Rank:  6

De ce dorești să pleci?:  Vreau sa ma reintorc acolo unde imi este talentul pus in valoare. (mafii)

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul e perfect. Continua asa Giovanni, voi reveni candva daca vei mai avea nevoie de ajutor.

Demisie acceptata. | Bafta in paramedic.

Posted

Nickname: Iva

Rank:  2

Posted

Nickname: Iva

Rank:  2

demisie acceptata.

Posted

Nickname:  Cronos

Rank:  3

De ce dorești să pleci?:  Pentru ca nu mai am timp si de LVPD si de Scoala,acuma pe ultimul moment.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic totul a fost si va ramane perfect.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp