w0rmer Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 (edited) În acest topic membrii facțiunii își pot prezenta cererea de demisie. Cei ce au ranl 1 în facțiune primesc 60/60 Faction Punish în orice caz, ei pot da direct [/quitgroup]. Chiar dacă dați [/quitgroup] puteți posta aici pentru a vă lua rămas bun de la colegi. Membri care au o reclamatie deschisa nu o sa fie demisi daca posteaza demisia, asigurati-va ca nu aveti reclamatii deschise inainte de a posta demisia. Model de postare: Nickname: Rank: Cate zile ai?: De ce dorești să pleci?: Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Poza din joc in care confirmi ca tu esti cel care a pus demisia(pe chatul factiunii [/r] : Exemplu : "Vreau sa fiu demis! Sau "Sunt X si as dorii sa fiu demis." ( sunteti obligati sa puneti aceasta dovada, daca vreti sa fiti demisi ) Dupa ce scrii in chat-ul factiunii ca tu esti cel care a pus demisia, faci un ss si il pui ca dovada la rubrica "Poza din joc in care confirmi ca tu esti cel care a pus demisia." Edited January 31, 2018 by Hobbitel Update 31.01.2018 2
GodFather Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Nickname: SherannRank: 1 De ce dorești să pleci?: Deoarece am luat fw pe nedrept. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu ar trebui schimbat nimic, doar putina mai multa atentie.
stangaby98 Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Nickname: HeltoN Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Deoarece vreau sa încerc alta factiune . Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic , e frumos cum este .
BlxMafi_Sportivu Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Nickname: BlxMafi_Sportivu Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Am aplicat pentru rank up dar se pare ca pe nimeni nu intereseaza ! Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Ar trebuii sa se dea mai mult interes !
Legal. Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 (edited) Nickname:Legal. Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Deoarece vreau sa incerc si alte factiuni. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic este frumos asa cum este! Edited April 21, 2014 by Legal.
preto_97 Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Nickname: Preto Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Trebuie tinuta evidenta la prea multe reclamatii. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Ar fi bine ca liderul sa aiba mai multa incredere in ofiterii sai. Pe red observ ca LVPD nu este asa de renumit (au fost zile cand imi faceam doar eu datoria). 1
Mark.Alonzo Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Nickname: Alonzo Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Doresc sa incerc altceva Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: -
Cllau. Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Nickname: FreedomZEW Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Nu stiu ce este cu mine, nu ma mai simpt bine in departamente gresesc usor. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic bafta cu liderul Giovanni il meriti.
Don.Giovanni Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Nickname: FreedomZEW Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Nu stiu ce este cu mine, nu ma mai simpt bine in departamente gresesc usor. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic bafta cu liderul Giovanni il meriti. Demisie acceptata.
bTn.. Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Nickname: bTn. Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Ca nu mai vrea sa stau. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Co-Leaderu.
Don.Giovanni Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Nickname: bTn. Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Ca nu mai vrea sa stau. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Co-Leaderu. Demisie acceptata.
AddyXD Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Nickname: AddyXD Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc si o alta factiune dar intr-o zi ma voi intoarce cu mare drag in Las Venturas Police Departament. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Regulamentul sa fie scris mai simplu,restul e perfect. Succes in continuare! Giovanni nu te lasa! faci o treaba buna.
Don.Giovanni Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Nickname: AddyXD Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc si o alta factiune dar intr-o zi ma voi intoarce cu mare drag in Las Venturas Police Departament. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Regulamentul sa fie scris mai simplu,restul e perfect. Succes in continuare! Giovanni nu te lasa! faci o treaba buna. Demisie acceptata.
iulian89 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Nickname: Ciupz. Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Mai incer si alte factiuni Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimik.Bafta baieti la Wanted si FW
Don.Giovanni Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Nickname: Ciupz. Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Mai incer si alte factiuni Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimik.Bafta baieti la Wanted si FW Demisie acceptata.
breko Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Nickname: @EviL Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Urmează cateva saptamani încarcate si încerc sa ma axez pe o facțiune care are raportul de activitate mai usor de făcut.În plus, m-a lovit o plictiseală acută si m-am saturat pentru moment de alergat după wanted. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, leader/co-leader aleși cu cap si potriviți.Sper sa mă acceptați inapoi cand va fi cazul.Multa bafta Giovanni/colegi.
Don.Giovanni Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Nickname: @EviL Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Urmează cateva saptamani încarcate si încerc sa ma axez pe o facțiune care are raportul de activitate mai usor de făcut.În plus, m-a lovit o plictiseală acută si m-am saturat pentru moment de alergat după wanted. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, leader/co-leader aleși cu cap si potriviți.Sper sa mă acceptați inapoi cand va fi cazul.Multa bafta Giovanni/colegi. Demisie acceptata.
thestar Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Nickname: Sm4rT Rank: 6 De ce dorești să pleci?: Vreau sa ma reintorc acolo unde imi este talentul pus in valoare. (mafii) Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul e perfect. Continua asa Giovanni, voi reveni candva daca vei mai avea nevoie de ajutor.
Don.Giovanni Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Nickname: Sm4rT Rank: 6 De ce dorești să pleci?: Vreau sa ma reintorc acolo unde imi este talentul pus in valoare. (mafii) Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul e perfect. Continua asa Giovanni, voi reveni candva daca vei mai avea nevoie de ajutor. Demisie acceptata. | Bafta in paramedic.
Iva Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Nickname: Iva Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Vreau sa ma reintorc acolo unde imi este talentul pus in valoare. (mafii) Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul e perfect. Continua asa Giovanni, voi reveni candva daca vei mai avea nevoie de ajutor.
Don.Giovanni Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Nickname: Iva Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Vreau sa ma reintorc acolo unde imi este talentul pus in valoare. (mafii) Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul e perfect. Continua asa Giovanni, voi reveni candva daca vei mai avea nevoie de ajutor. demisie acceptata.
Bodo. Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Nickname: Cronos Rank: 3 De ce dorești să pleci?: Pentru ca nu mai am timp si de LVPD si de Scoala,acuma pe ultimul moment. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic totul a fost si va ramane perfect.
MihaiMyhays Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 (edited) Retrag, vreau sa raman in continuare. Edited June 7, 2014 by Myhays.Bybo
Recommended Posts