xTodY1234 Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Nickname: Mijacul Rank-ul deţinut: 2 Mă învoiesc de la: Sedinta de duminica (25.9.2016) Lipsesc deoarece: Trebuie sa ajung la un botez in Bucuresti. (eu fiind din Suceava). Alte precizări: - 1 Quote
Bucur_Ionut Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 (edited) Nickname: JustNIgga Rank-ul deţinut: 2 Mă învoiesc de la: Sedinta de duminica (25.9.2016) Lipsesc deoarece: sunt plecat Alte precizări: -nu am Edited September 25, 2016 by Bucur_Ionut Quote
Vlad-Jack Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Nickname: Ja@cK Rank-ul deţinut: 2 Mă învoiesc de la: Sedinta. Lipsesc deoarece: Nu sunt acasa. Alte precizări: Multa bafta! Quote
Blex44 Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Nickname: Mijacul Rank-ul deţinut: 2 Mă învoiesc de la: Sedinta de duminica (25.9.2016) Lipsesc deoarece: Trebuie sa ajung la un botez in Bucuresti. (eu fiind din Suceava). Alte precizări: - Invoit. Nickname: JustNIgga Rank-ul deţinut: 2 Mă învoiesc de la: Sedinta de duminica (25.9.2016) Lipsesc deoarece: sunt plecat Alte precizări: -nu am Invoit. Nickname: Ja@cK Rank-ul deţinut: 2 Mă învoiesc de la: Sedinta. Lipsesc deoarece: Nu sunt acasa. Alte precizări: Multa bafta! Invoit. Quote
Blex44 Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 Nickname: Blex44 Rank-ul deţinut: 6 Mă învoiesc de la: Sedinta (02.10.2016) Lipsesc deoarece: Sunt plecat in tabara. Alte precizări: Multumesc. Quote
.Alexandru Trik Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Nickname: .Florin Rank-ul deţinut: 1 Mă învoiesc de la: sedinta Lipsesc deoarece: sunt plecat din oras Alte precizări: e posibil sa ajung, nu stiu sigur Quote
Silviu Silvyca Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 (edited) Nickname: Pluta. Rank-ul deţinut: 2. Mă învoiesc de la:De la sedinta si 2 zile inactiv. Lipsesc deoarece: Am un deces in familie. Alte precizări: Sper sa intelegi problema si sa imi accepti invoirea. Nickname: Pluta. Rank-ul deţinut: 2. Mă învoiesc de la: Sedinta si 2 zile inactiv. Lipsesc deoarece: Am un deces in familie. Alte precizări: Sper sa imi intelegi situatie si sa imi accepti invoirea. Edited October 2, 2016 by Giuseppe.Giusss Quote
azwaT. Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Nickname: Blex44 Rank-ul deţinut: 6 Mă învoiesc de la: Sedinta (02.10.2016) Lipsesc deoarece: Sunt plecat in tabara. Alte precizări: Multumesc. Invoit. Nickname: .Florin Rank-ul deţinut: 1 Mă învoiesc de la: sedinta Lipsesc deoarece: sunt plecat din oras Alte precizări: e posibil sa ajung, nu stiu sigur Invoit. Nickname: Pluta. Rank-ul deţinut: 2. Mă învoiesc de la:De la sedinta si 2 zile inactiv. Lipsesc deoarece: Am un deces in familie. Alte precizări: Sper sa intelegi problema si sa imi accepti invoirea. Nickname: Pluta. Rank-ul deţinut: 2. Mă învoiesc de la: Sedinta si 2 zile inactiv. Lipsesc deoarece: Am un deces in familie. Alte precizări: Sper sa imi intelegi situatie si sa imi accepti invoirea. Invoit. Quote
Blex44 Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 (edited) Nickname: Blex44 Rank-ul deţinut: 6 Mă învoiesc de la: Sedinta (09.10.2016) Lipsesc deoarece: Sunt plecat in tabara. Alte precizări: Multumesc. Edited October 7, 2016 by Blex44 Quote
S0B Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Nickname: reLike Rank-ul deţinut: 5 Mă învoiesc de la: Sedinta Lipsesc deoarece: Am o problema la net, s-ar putea sa intru. Alte precizări: Mersi! Quote
MaeS Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 (edited) Nickname: MaeS Rank-ul deţinut: 2 Mă învoiesc de la: Sedinta Lipsesc deoarece: sunt la munca Alte precizări: succes Edited October 9, 2016 by MaeS Quote
Ha47 Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Nickname: Rares.[] Rank-ul deţinut: 2. Mă învoiesc de la: Sedinta. Lipsesc deoarece: Trebuie sa plec urgent la Iasi. Alte precizări: Multumesc anticipat. Quote
Vlad-Jack Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Nick:[]Gareth Rank3 Lipsesc de la sedinta. Motiv:Sunt plecat. Alte precizari: - Quote
azwaT. Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Nickname: Blex44 Rank-ul deţinut: 6 Mă învoiesc de la: Sedinta (09.10.2016) Lipsesc deoarece: Sunt plecat in tabara. Alte precizări: Multumesc. Invoit. Nickname: reLike Rank-ul deţinut: 5 Mă învoiesc de la: Sedinta Lipsesc deoarece: Am o problema la net, s-ar putea sa intru. Alte precizări: Mersi! Invoit. Nickname: MaeS Rank-ul deţinut: 2 Mă învoiesc de la: Sedinta Lipsesc deoarece: sunt la munca Alte precizări: succes Invoit. Nickname: Rares.[] Rank-ul deţinut: 2. Mă învoiesc de la: Sedinta. Lipsesc deoarece: Trebuie sa plec urgent la Iasi. Alte precizări: Multumesc anticipat. Invoit. Nick:[]Gareth Rank3 Lipsesc de la sedinta. Motiv:Sunt plecat. Alte precizari: - Invoit. Quote
AssYmO_V Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 Nickname: []RaZeR. Rank-ul deţinut: Detin rank 1. Mă învoiesc de la: Sedinta. Lipsesc deoarece: Nu am NET. Alte precizări: Acesta invoire este facuta de un prieten deoarece nu am NET. in prezent. Va multumesc de intelegere si sper sa imi fie acceptat acesta cerere. Succes! Quote
MaeS Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Nickname: MaeS Rank-ul deţinut: 3Mă învoiesc de la: SedintaLipsesc deoarece: sunt la muncaAlte precizari: - Quote
MaDaLiN543 Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Nickname:MaDaLiN543 Rank:2 Ma invoiesc de la:sedinta Lipsesc deoarece: nu sunt acasa Alte precizari: Multumesc! Quote
iSoundZ. Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Nickname: MaTTeo Rank-ul deţinut: 5. Mă învoiesc de la: Sedinta. Lipsesc deoarece: Este plecat. Alte precizări: Am facut eu invoirea deoarece adevaratul MaTTeo nu este acasa si m-a rugat pe mine sa-i fac cererea. Quote
Blex44 Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Nickname: []RaZeR. Rank-ul deţinut: Detin rank 1. Mă învoiesc de la: Sedinta. Lipsesc deoarece: Nu am NET. Alte precizări: Acesta invoire este facuta de un prieten deoarece nu am NET. in prezent. Va multumesc de intelegere si sper sa imi fie acceptat acesta cerere. Succes! Invoit. Nickname: MaeS Rank-ul deţinut: 3 Mă învoiesc de la: Sedinta Lipsesc deoarece: sunt la munca Alte precizari: - Invoit. Nickname:MaDaLiN543 Rank:2 Ma invoiesc de la:sedinta Lipsesc deoarece: nu sunt acasa Alte precizari: Multumesc! Invoit. Nickname: MaTTeo Rank-ul deţinut: 5. Mă învoiesc de la: Sedinta. Lipsesc deoarece: Este plecat. Alte precizări: Am facut eu invoirea deoarece adevaratul MaTTeo nu este acasa si m-a rugat pe mine sa-i fac cererea. Invoit. Quote
Sony Gareth Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 Nickname: SpecialWood. Rank-ul deţinut: 1 trebe sa primesc 2. Mă învoiesc de la: 23.10.2016. Lipsesc deoarece: Plec la bunica e bolnava. Alte precizări: Multumesc. Quote
Amalya Laura Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Nickname: .Amalya Rank-ul deţinut: 1 Mă învoiesc de la: Sedinta. Lipsesc deoarece: Sunt plecata in oras. Alte precizări: Nu am. Quote
Voinescu Andrei Eduard Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 (edited) Nickname: Copper Rank-ul deţinut: 2 Mă învoiesc de la: Sedinta. Lipsesc deoarece: Sunt la munca. Alte precizări: Mersi. Edited October 23, 2016 by King.Andrew Quote
Vlad-Jack Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Nickname:[]Gareth Rank:4 Lipsesc de la sedinta. Motiv:Sunt plecat. Alte precizari:Bafta Quote
azwaT. Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Nickname: SpecialWood. Rank-ul deţinut: 1 trebe sa primesc 2. Mă învoiesc de la: 23.10.2016. Lipsesc deoarece: Plec la bunica e bolnava. Alte precizări: Multumesc. Invoit. Nickname: .Amalya Rank-ul deţinut: 1 Mă învoiesc de la: Sedinta. Lipsesc deoarece: Sunt plecata in oras. Alte precizări: Nu am. Invoit. Nickname: Copper Rank-ul deţinut: 2 Mă învoiesc de la: Sedinta. Lipsesc deoarece: Sunt la munca. Alte precizări: Mersi. Invoit. Nickname:[]Gareth Rank:4 Lipsesc de la sedinta. Motiv:Sunt plecat. Alte precizari:Bafta Invoit. Quote
MaeS Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Nickname: King.MaeS Rank-ul deţinut: 4 Mă învoiesc de la: Sedinta Lipsesc deoarece: Plec din tara Alte precizări: Succes Quote
Recommended Posts