Negroteiu Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Nickname: xThink Rank-ul deţinut: 5 Mă învoiesc de la: Sedinta Lipsesc deoarece: Trebuie sa particip la un meci de fotbal si nu am posiblitatea sa intru. Alte precizări: Sper sa fiu inteles ! Quote
Ionu Simion Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Nickname: Maximovich. Rank-ul deţinut: 5 Mă învoiesc de la: Sedinta Lipsesc deoarece: Sunt plecat. Alte precizări: Sper sa fiu inteles ! Quote
azwaT. Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 (edited) Nickname: King.MaeS Rank-ul deţinut: 4 Mă învoiesc de la: Sedinta Lipsesc deoarece: Plec din tara Alte precizări: Succes Invoit. Nickname: xThink Rank-ul deţinut: 5 Mă învoiesc de la: Sedinta Lipsesc deoarece: Trebuie sa particip la un meci de fotbal si nu am posiblitatea sa intru. Alte precizări: Sper sa fiu inteles ! Invoit. Nickname: Maximovich. Rank-ul deţinut: 5 Mă învoiesc de la: Sedinta Lipsesc deoarece: Sunt plecat. Alte precizări: Sper sa fiu inteles ! Invoit. Edited October 30, 2016 by King.azwaT Quote
MaeS Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Nickname: MaeS Rank-ul deţinut: 5 Mă învoiesc de la: sedinta Lipsesc deoarece: sunt la munca Alte precizări: Quote
Bucur410 Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Nickname: Bucur410. Rank-ul deţinut:1 Mă învoiesc de la: Sedinta. Lipsesc deoarece: Sunt plecat la tara si nu pot ajunge la sedinta fac cererea dupa telefon. Alte precizări: Vă multumesc si imi pare rau ca nu pot ajunge. Quote
Ha47 Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Nickname: Rares.[] Rank-ul deţinut: 4. Mă învoiesc de la: Sedinta. Lipsesc deoarece: O urgenta neprevazuta. Alte precizări: Multumesc anticipat. Quote
azwaT. Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Nickname: MaeS Rank-ul deţinut: 5 Mă învoiesc de la: sedinta Lipsesc deoarece: sunt la munca Alte precizări: Invoit. Nickname: Bucur410. Rank-ul deţinut:1 Mă învoiesc de la: Sedinta. Lipsesc deoarece: Sunt plecat la tara si nu pot ajunge la sedinta fac cererea dupa telefon. Alte precizări: Vă multumesc si imi pare rau ca nu pot ajunge. Ai parasit factiunea. Nickname: Rares.[] Rank-ul deţinut: 4. Mă învoiesc de la: Sedinta. Lipsesc deoarece: O urgenta neprevazuta. Alte precizări: Multumesc anticipat. Invoit. Quote
Narc3s Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Nickname: Tisi. Rank-ul deţinut: 2. Mă învoiesc de la: Sedinta. Lipsesc deoarece: Sunt plecat din oras si ajung cam la ora 22:00. Alte precizări: Multumesc! Quote
Andrei Ftc Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 (edited) invoire anulata ajung Edited November 13, 2016 by AndreiAndrewC Quote
Negroteiu Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 (edited) Nickname: xThinkRank-ul deţinut: 5Mă învoiesc de la: SedintaLipsesc deoarece: Sunt plecat din oras si ajung cam pe la 23:00 Alte precizări: Pana acum nu am lipsit de la nicio sedinta si sper sa fiu inteles ! Multumesc ! Edited November 13, 2016 by xThink Quote
Hornawoggle Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Nickname: walk[] Rank-ul 1: Mă învoiesc de la: sedinta Lipsesc deoarece: nu am net Alte precizări:mulumesc Quote
Furdui Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Nickname: Walk[] Rank-ul deţinut: 1. Mă învoiesc de la: Sedinta. Lipsesc deoarece: Nu am net. Alte precizări: M-a pus pe mine, Isco, sa-i fac invoire. Quote
azwaT. Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Nickname: Tisi. Rank-ul deţinut: 2. Mă învoiesc de la: Sedinta. Lipsesc deoarece: Sunt plecat din oras si ajung cam la ora 22:00. Alte precizări: Multumesc! Invoit. Nickname: AndreiAndrew Rank-ul deţinut: 1 Mă învoiesc de la: Sedinta Lipsesc deoarece: Sunt plecat de urgenta bunica mea se simte rau. Alte precizări: Multumesc . Invoit. Nickname: xThink Rank-ul deţinut: 5 Mă învoiesc de la: Sedinta Lipsesc deoarece: Sunt plecat din oras si ajung cam pe la 23:00 Alte precizări: Pana acum nu am lipsit de la nicio sedinta si sper sa fiu inteles ! Multumesc ! Invoit. Nickname: walk[] Rank-ul 1: Mă învoiesc de la: sedinta Lipsesc deoarece: nu am net Alte precizări:mulumesc Invoit. Nickname: Walk[] Rank-ul deţinut: 1. Mă învoiesc de la: Sedinta. Lipsesc deoarece: Nu am net. Alte precizări: M-a pus pe mine, Isco, sa-i fac invoire. Invoit. Quote
Adelin.58 Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 (edited) retrag. Edited November 20, 2016 by MariaN_. Quote
SkittlesOne Posted November 25, 2016 Posted November 25, 2016 Nick: Radicals Rank ul detinut:2 Ma invoiesc de la : sedinta Lipsesc deoarece: am probleme tehnice la laptop si nu stiu daca voi putea sa le rezolv pana duminica Alte precizari: sper sa fiu inteles Quote
gagac221 Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Nickname: Gagac Rank-ul deţinut: 1 Mă învoiesc de la: Sedinta. Lipsesc deoarece: Sunt in excursie cu colegele, le iubesc. <3 Alte precizări: Te iubesc azwaT (nu sunt gay, sunt lingusitor). Quote
Adelin.58 Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Nickname: MariaN_. Rank-ul deţinut: 1 Mă învoiesc de la: ședință. Lipsesc deoarece: e posibil sa nu fiu acasa la acea ora. Alte precizări: daca voi putea, o sa intru. Quote
azwaT. Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Nick: Radicals Rank ul detinut:2 Ma invoiesc de la : sedinta Lipsesc deoarece: am probleme tehnice la laptop si nu stiu daca voi putea sa le rezolv pana duminica Alte precizari: sper sa fiu inteles Invoit. Nickname: Gagac Rank-ul deţinut: 1 Mă învoiesc de la: Sedinta. Lipsesc deoarece: Sunt in excursie cu colegele, le iubesc. <3 Alte precizări: Te iubesc azwaT (nu sunt gay, sunt lingusitor). Invoit. Nickname: MariaN_. Rank-ul deţinut: 1 Mă învoiesc de la: ședință. Lipsesc deoarece: e posibil sa nu fiu acasa la acea ora. Alte precizări: daca voi putea, o sa intru. Invoit. Quote
Blex44 Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Nickname: Blex44 Rank-ul deţinut: 6 Mă învoiesc de la: Sedinta. Lipsesc deoarece: Sunt plecat. Alte precizări: Multumesc. Quote
Negroteiu Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Nickname: xThink Rank detinut:5 Ma invoiesc de la: Sedinta Lipsesc deoarece: Sunt plecat la un meci de fotbal. Alte precizari: Multumesc! Quote
neagu.ionut14 Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Nickname: Blex44 Rank-ul deţinut: 6 Mă învoiesc de la: Sedinta. Lipsesc deoarece: Sunt plecat. Alte precizări: Multumesc. Invoit. Quote
neagu.ionut14 Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Nickname: xThink Rank detinut:5 Ma invoiesc de la: Sedinta Lipsesc deoarece: Sunt plecat la un meci de fotbal. Alte precizari: Multumesc! Invoit. Quote
Tx.Expandable Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 (edited) Nickname: Spadex. Rank-ul deţinut: 2 Mă învoiesc de la: Sedinta Lipsesc deoarece: Am meci. Alte precizări: Sper sa fiu inteles, multumesc. Edited January 8, 2017 by .Spadex. Quote
Alexandru_yoo. Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Nickname: Alex() Rank-ul deţinut: 3. Mă învoiesc de la: Ședință. Lipsesc deoarece: Nu am am net. Alte precizări: Mulțumesc. Quote
MaeS Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Nickname: MaeS Rank-ul deţinut: 1 Mă învoiesc de la: sedinta Lipsesc deoarece: Sunt plecat din oras. Alte precizări: Succes! Quote
Recommended Posts