cantalup Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Nickname: .reLike Rank-ul deţinut: 2 Mă învoiesc de la: sedinta. Lipsesc deoarece: Sunt plecat si nu stiu daca ajung. Alte precizări: Imi pare rau dar nu stiu sigur daca ajung! Quote
Adelin.58 Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Nickname: MariaN_. Rank-ul deţinut: 5 Mă învoiesc de la: sedinta. Lipsesc deoarece: nu sunt sigur ca pot ajunge. Alte precizări: daca o sa pot o sa fiu prezent. Quote
MaeS Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Nickname: MaeS Rank-ul deţinut: 2 Mă învoiesc de la: Sedinta Lipsesc deoarece: Sunt plecat din oras. Alte precizări: Succes Quote
TrefLaa Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Nickname: .Darius. Rank-ul deţinut: 3, la sedinta de maine ar trebuii 4. Mă învoiesc de la: Sedinta. Lipsesc deoarece: S-ar putea sa plec din oras pana la Caciulata. Alte precizări: Multumesc! Nickname: RexoN. Rank-ul deţinut: 2 Mă învoiesc de la: Sedinta din data de 5.02.2017 Lipsesc deoarece: Ies cu prietena in oras diseară nu cred că voi putea ajunge la sedinta. Alte precizări: Mersi. Nickname: reLike Rank-ul deţinut: 3 Mă învoiesc de la: sedinta Lipsesc deoarece: Ma duc la rude. Alte precizări: Mersi. Invoiri acceptate. Nickname: .reLike Rank-ul deţinut: 2 Mă învoiesc de la: sedinta. Lipsesc deoarece: Sunt plecat si nu stiu daca ajung. Alte precizări: Imi pare rau dar nu stiu sigur daca ajung! Nickname: MariaN_. Rank-ul deţinut: 5 Mă învoiesc de la: sedinta. Lipsesc deoarece: nu sunt sigur ca pot ajunge. Alte precizări: daca o sa pot o sa fiu prezent. Nickname: MaeS Rank-ul deţinut: 2 Mă învoiesc de la: Sedinta Lipsesc deoarece: Sunt plecat din oras. Alte precizări: Succes Invoiri acceptate. Quote
Tudor Christian Balint Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Nickname:Kassandra Rank-ul deetinut: 2 Ma invoiesc de la:Ședinta de la ora 18:00 din data de 5.02.2107 Lipsesc deoarece:Sunt in Slovacia cu părinții. Alte precizari: Va rog sa acceptați si cererea de inactivitate. Quote
TrefLaa Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Nickname:Kassandra Rank-ul deetinut: 2 Ma invoiesc de la:Ședinta de la ora 18:00 din data de 5.02.2107 Lipsesc deoarece:Sunt in Slovacia cu părinții. Alte precizari: Va rog sa acceptați si cererea de inactivitate. Invoire acceptata. Quote
cantalup Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Nickname: .reLike Rank-ul deţinut: 2 Mă învoiesc de la: Sedinta ! Lipsesc deoarece: Sunt plecat din localitate . Alte precizări: Imi cer scuze ! Quote
MaeS Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Nickname: MaeS Rank-ul deţinut: 2 Mă învoiesc de la: Sedinta Lipsesc deoarece: Sunt plecat din oras. Alte precizări: Succes Quote
MystGun Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 (edited) Nickname: Adrian Rank-ul deţinut: 3 Mă învoiesc de la: Ședință Lipsesc deoarece: Sunt plecat din oraș și nu ajung până diseară. Alte precizări: Sper să fiu motivat. Edited February 12, 2017 by ..Adrian.. Quote
RazvaNN. Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Nickname: RazvanN.[]Rank-ul deţinut: 2Mă învoiesc de la: ȘedințăLipsesc deoarece: A intervenit o urgenta acum si nu pot ajunge.Alte precizări: Va multumesc si sper sa ma motivati! Quote
neagu.ionut14 Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 (edited) Nickname: .reLike Rank-ul deţinut: 2 Mă învoiesc de la: Sedinta ! Lipsesc deoarece: Sunt plecat din localitate . Alte precizări: Imi cer scuze ! Nickname: MaeS Rank-ul deţinut: 2 Mă învoiesc de la: Sedinta Lipsesc deoarece: Sunt plecat din oras. Alte precizări: Succes Nickname: Adrian Rank-ul deţinut: 3 Mă învoiesc de la: Ședință Lipsesc deoarece: Sunt plecat din oraș și nu ajung până diseară. Alte precizări: Sper să fiu motivat. Nickname: RazvanN.[] Rank-ul deţinut: 2 Mă învoiesc de la: Ședință Lipsesc deoarece: A intervenit o urgenta acum si nu pot ajunge. Alte precizări: Va multumesc si sper sa ma motivati! Invoiri acceptate. Edited February 12, 2017 by King.DevilCanKill Quote
U N S E E N Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 (edited) Nickname:KeseN Rank-ul deţinut: 5 Mă învoiesc de la:Ședința din data de 12.02.2017 Lipsesc deoarece: A intervenit o urgenta acum si nu pot ajunge. Alte precizări: Va multumesc si sper sa ma motivati! Edited February 12, 2017 by KESEN Quote
neagu.ionut14 Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Nickname:KeseN Rank-ul deţinut: 5 Mă învoiesc de la:Ședința din data de 12.02.2017 Lipsesc deoarece: A intervenit o urgenta acum si nu pot ajunge. Alte precizări: Va multumesc si sper sa ma motivati! Invoire acceptata. Quote
MaeS Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Nickname: MaeS Rank-ul deţinut: 3 Mă învoiesc de la: Sedinta Lipsesc deoarece: Sunt la munca. Alte precizări: Succes Quote
RexoN Bugged Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Nickname: RexoN. Rank-ul deţinut: 3 Mă învoiesc de la: Sedinta din data de 19.02.2017 Lipsesc deoarece: Sunt in afara orașului la niste rude. Alte precizări: Mersi. Quote
AdiMihai02 Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Nickname: AdyExTrEmE.Rank-ul deţinut: 4.Mă învoiesc de la: Sedinta.Lipsesc deoarece: sunt plecat de acasa la ziua unui prieten.Alte precizări: Sper sa fiu invoit, multumesc. Quote
Dariius Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Nickname: .Darius. Rank-ul deţinut: 5 Mă învoiesc de la: Sedinta 2/19/2017 Lipsesc deoarece: Nu sunt acasa si nu are cine sa intre. Alte precizări: Multumesc frumos. *Şedinţa - In fiecare Duminica.* Quote
Iulian Burciu Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 (edited) Retrag, am greșit. Edited February 19, 2017 by IuliaNNNNN Quote
TrefLaa Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Nickname: MaeS Rank-ul deţinut: 3 Mă învoiesc de la: Sedinta Lipsesc deoarece: Sunt la munca. Alte precizări: Succes Invoire respinsa. Ai avut acceptate deja 2 invoiri in aceasta luna. Daca nu intrii la sedinta vei primi FW. Nickname: RexoN. Rank-ul deţinut: 3 Mă învoiesc de la: Sedinta din data de 19.02.2017 Lipsesc deoarece: Sunt in afara orașului la niste rude. Alte precizări: Mersi. Nickname: AdyExTrEmE. Rank-ul deţinut: 4. Mă învoiesc de la: Sedinta. Lipsesc deoarece: sunt plecat de acasa la ziua unui prieten. Alte precizări: Sper sa fiu invoit, multumesc. Nickname: .Darius. Rank-ul deţinut: 5 Mă învoiesc de la: Sedinta 2/19/2017 Lipsesc deoarece: Nu sunt acasa si nu are cine sa intre. Alte precizări: Multumesc frumos. *Şedinţa - In fiecare Duminica.* Invoiri acceptate. Quote
cantalup Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Nickname: RedLine[] Rank-ul deţinut: 3 Mă învoiesc de la: Sedinta Lipsesc deoarece: Sunt plecat din localitate. Alte precizări: Succes Quote
MariusUrsuleasa11 Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Nickname: MariusUrsuleasa11Rank-ul deţinut:5Mă învoiesc de la: SedintaLipsesc deoarece: Nu pot sa ajungAlte precizări: Quote
RazvaNN. Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Nickname: RazvanN.[]Rank-ul deţinut: 3Mă învoiesc de la: Sedinta din data de 26.02.2017Lipsesc deoarece: A intervenit o urgenta.Alte precizări: Va multumesc! Sper sa-mi fie aprobata cererea si multa bafta la sedinta! Quote
TrefLaa Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Nickname: RazvanN.[] Rank-ul deţinut: 3 Mă învoiesc de la: Sedinta din data de 26.02.2017 Lipsesc deoarece: A intervenit o urgenta. Alte precizări: Va multumesc! Sper sa-mi fie aprobata cererea si multa bafta la sedinta! Nickname: MariusUrsuleasa11 Rank-ul deţinut:5 Mă învoiesc de la: Sedinta Lipsesc deoarece: Nu pot sa ajung Alte precizări: Nickname: RedLine[] Rank-ul deţinut: 3 Mă învoiesc de la: Sedinta Lipsesc deoarece: Sunt plecat din localitate. Alte precizări: Succes Învoiri acceptate. Quote
S0B Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Nickname: reLike Rank-ul deţinut: 5 Mă învoiesc de la: sedinta Lipsesc deoarece: Am o problema cu samp-ul. Alte precizări: mersi Quote
TrefLaa Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Nickname: reLike Rank-ul deţinut: 5 Mă învoiesc de la: sedinta Lipsesc deoarece: Am o problema cu samp-ul. Alte precizări: mersi Învoire acceptată. Quote
Recommended Posts