Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname: breackfruit

Rank: 2

Cate zile ai in mafie: 15

Alte precizari?!: Nu am

Demisie acceptata.

Posted

Nickname: RoSyle

Rank: 1

Cate zile ai in mafie: 14

Alte precizari?!: Bafta in continuare!!!

Demisie acceptata.

Posted

Nickname:d3ad_@0007

Rank:1

Cate zile ai in mafie:6 days.

Alte precizari?!:Soer sa ii fie acceptata.

Demisie acceptata.

Posted

Nickname:AndreiMadalin12

Cate zile ai in mafie:14

Alte precizari?!: Sa aveti multa bafta in continuare si sa luati tot LS .Membri foarte de treaba mai ales liderul/co-liderul.Es mai alespentru ca am 2/3 FW.Orcum sa aveti bafta.

Posted

Nickname:AndreiMadalin12

Cate zile ai in mafie:14

Alte precizari?!: Sa aveti multa bafta in continuare si sa luati tot LS .Membri foarte de treaba mai ales liderul/co-liderul.Es mai alespentru ca am 2/3 FW.Orcum sa aveti bafta.

Demisie acceptata.

Posted

Nickname: DanielDg

Cate zile ai in mafie: 6-7

Alte precizari?!: Banned

Nickname: C0NnEcT0RxP

Cate zile ai in mafie: 5

Alte precizari?!: banned

Nickname: COLDKiLLA

Cate zile ai in mafie: 6

Alte precizari:  Banned!

• 2 weeks later...
Posted

Nickname:Mont3Kill2

Rank:6

Cate zile ai in mafie:4

Alte precizari?: Baftaa

Demisie acceptata. Succes in continuare.

Posted

Nickname: k1N3kT

Cate zile ai in mafie: nush numi pasa

Alte precizari?!: afara cat mai rpd

Se accepta.

Posted

Nickname: FlasH55

Cate zile ai in mafie: 5 zile.

Alte precizari?!: Bafta tuturor! Mi-a facut placere sa fiu in aceasta factiune.

Posted

Nickname: FlasH55

Cate zile ai in mafie: 5 zile.

Alte precizari?!: Bafta tuturor! Mi-a facut placere sa fiu in aceasta factiune.

Ai decis sa dai /quitgroup.

Posted (edited)

Nickname:KoKoZ0R

Cate zile ai in mafie:1

Alte precizari?!://edit, retrag

Edited by KoKoZ0R
Posted

Nickname:Just4Games

Cate zile ai in mafie:nush

Alte precizari?!:Sall si bafta tuturor!

Ai ales sa dai /quitgroup

Posted

Nickname: @MhenZz

Cate zile ai in mafie: 14 sau 15

Alte precizari?!: Bafta cu mafia. Imi pare rau ca trebuie sa ies dar am prelungit vacanta si nu mai pot fi on la war-uri.

Posted

Nickname: @MhenZz

Cate zile ai in mafie: 14 sau 15

Alte precizari?!: Bafta cu mafia. Imi pare rau ca trebuie sa ies dar am prelungit vacanta si nu mai pot fi on la war-uri.

Demisie acceptata. Bafta.

Posted

Nickname:Rabbit.03

Rank:2

Cate zile ai in mafie:15

Alte precizari?!:Imi pare rau ca ti-ai dat seama cu faza cu /uninvite daca nu postezi evidentele prea tarziu ,sti cum sta treaba sunt tipul care mereu zicea ,suntem doar 8 la war nu are ros ,insa am mers mai departe ,demisia mea nu este pusa din acest motiv este pusa pentru ca am ajutat acasta mafie destul de mult si nu cred ca mai aveti nevoie de mine plus ca sunt uni membri foarte nexperimentati care se dau atotstiutori cu toate ca nu stiu nimic . Iubesc aceasta mafie si membri sai care chiar au fost membri +lider si colider sper sa mergeti mai departe si sa cuceriti ls-ul pentru ca sunt sigur ca puteti si veti face fata(SPARTANILOR dupa spusele lui Rostyle) ,imi pare rau ca trebuie sa ies .Bafta la war si la tot ce va propuneti in viata ,sa nu uitati de Rabbit.03 (fostul lider mats),cred ca am fost cel mai vechi membru dupa lider (veteran)...eu nu va voi uita ! :(((

Posted

Nickname: Garosh

Cate zile ai in mafie: 2 zile

Alte precizari?!: Multa bafta

Nickname:Rabbit.03

Rank:2

Cate zile ai in mafie:15

Alte precizari?!:Imi pare rau ca ti-ai dat seama cu faza cu /uninvite daca nu postezi evidentele prea tarziu ,sti cum sta treaba sunt tipul care mereu zicea ,suntem doar 8 la war nu are ros ,insa am mers mai departe ,demisia mea nu este pusa din acest motiv este pusa pentru ca am ajutat acasta mafie destul de mult si nu cred ca mai aveti nevoie de mine plus ca sunt uni membri foarte nexperimentati care se dau atotstiutori cu toate ca nu stiu nimic . Iubesc aceasta mafie si membri sai care chiar au fost membri +lider si colider sper sa mergeti mai departe si sa cuceriti ls-ul pentru ca sunt sigur ca puteti si veti face fata(SPARTANILOR dupa spusele lui Rostyle) ,imi pare rau ca trebuie sa ies .Bafta la war si la tot ce va propuneti in viata ,sa nu uitati de Rabbit.03 (fostul lider mats),cred ca am fost cel mai vechi membru dupa lider (veteran)...eu nu va voi uita ! :(((

Demisii acceptate

Posted (edited)

Nickname:Ev3nT

Cate zile ai in mafie:6

Alte precizari?!:Nu este organizata.

Retrag.

Edited by Ev3nT
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp