Sylvanas Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Nickname:Mohamed.Samy Rank:2. Câte zile ai stat în facțiune?:20. Ce parere ai despre mafia Los Vagos? :o mafie buna. Motivul plecării: Vreau sa incerc altceva. Mlte precizări:Bafta. Demisie acceptata.
KaNNy. Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Nickname:SfaramaOase Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:23 days Ce parere ai despre mafia Los Vagos?:Liderul acestuia este unul deosebit si foarte bun. Motivul plecării:Unii membrii nubi. Alte precizări: Multumesc
Sylvanas Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Nickname:SfaramaOase Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:23 days Ce parere ai despre mafia Los Vagos?:Liderul acestuia este unul deosebit si foarte bun. Motivul plecării:Unii membrii nubi. Alte precizări: Multumesc Demisie acceptata.
St.Ouxi Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 (edited) Retrag. Edited September 11, 2016 by JoKkKeRuL
St.Ouxi Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Nickname:Ouxi Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:24 Ce parere ai despre mafia Los Vagos?:Este o mafie destul de buna. Motivul plecării:A inceput scoala si nu mai pot dedica mult timp sa-mpului. Alte precizări:Nu am alte precizari.
Sylvanas Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Nickname:Ouxi Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:24 Ce parere ai despre mafia Los Vagos?:Este o mafie destul de buna. Motivul plecării:A inceput scoala si nu mai pot dedica mult timp sa-mpului. Alte precizări:Nu am alte precizari. Demisie acceptata.
___Daniiii Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Nickname: Titanic. Rank: 2. Câte zile ai stat în facțiune?: 15. Ce parere ai despre mafia Los Vagos?: Nu stiu, m-am simtit bine aici. Motivul plecării: Nu mai am chef ca la fiecare war sa luom fail. Alte precizări: Salut.
Sylvanas Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Nickname: Titanic. Rank: 2. Câte zile ai stat în facțiune?: 15. Ce parere ai despre mafia Los Vagos?: Nu stiu, m-am simtit bine aici. Motivul plecării: Nu mai am chef ca la fiecare war sa luom fail. Alte precizări: Salut. Demisie acceptata.
FakerZeds Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Nickname: FakerZed. Rank: 1. Câte zile ai stat în facțiune?: 8 Ce parere ai despre mafia Los Vagos?: O mafie care se lupta pana la capat . Motivul plecării: Vreau sa incerc altceva. Alte precizări: Succes la war-uri.
Sylvanas Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Nickname: FakerZed. Rank: 1. Câte zile ai stat în facțiune?: 8 Ce parere ai despre mafia Los Vagos?: O mafie care se lupta pana la capat . Motivul plecării: Vreau sa incerc altceva. Alte precizări: Succes la war-uri. Demisie acceptata.
Gabriel Simion Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 (edited) Nickname:GabiGabi2015 Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:14 Ce parere ai despre mafia Los Vagos?: O mafie cat de cat organizata dar din pacate nu este la potentialul ei maxim. Motivul plecării:Nu prea mai am timp sa ma prezint la war-uri odata cu inceperea scolii. Alte precizări:Bafta. Edited September 24, 2016 by KePPi
Sylvanas Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Nickname:GabiGabi2015 Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:14 Ce parere ai despre mafia Los Vagos?: O mafie cat de cat organizata dar din pacate nu este la potentialul ei maxim. Motivul plecării:Nu prea mai am timp sa ma prezint la war-uri odata cu inceperea scolii. Alte precizări:Bafta. Demisie acceptata.
Chiornita_Alin2001 Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Nickname: chiornita Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 14. Ce parere ai despre mafia Los Vagos?: Este o mafie cu potential, care poate lua turf Motivul plecării:Vrau sa incerc si alta factiune. Alte precizări:Vreau sa imi accepti demisia cat mai repede.Bafta tuturor, mai ales tie Sylvanaas.
Sylvanas Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Nickname: chiornita Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 14. Ce parere ai despre mafia Los Vagos?: Este o mafie cu potential, care poate lua turf Motivul plecării:Vrau sa incerc si alta factiune. Alte precizări:Vreau sa imi accepti demisia cat mai repede.Bafta tuturor, mai ales tie Sylvanaas. Demisie acceptata.
Vlaic Sebastian Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Nickname: Sebastiaan Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 7 Ce parere ai despre mafia Los Vagos?: Este o mafie destul de ok. Motivul plecării: Am liceu si trebuie sa fiu mai axat pe scoala decat pe SA:MP, o sa revin cand o sa termin studiile. Alte precizări: Succes, sa luati cat mai multe turf-uri.
Sylvanas Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Nickname: Sebastiaan Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 7 Ce parere ai despre mafia Los Vagos?: Este o mafie destul de ok. Motivul plecării: Am liceu si trebuie sa fiu mai axat pe scoala decat pe SA:MP, o sa revin cand o sa termin studiile. Alte precizări: Succes, sa luati cat mai multe turf-uri. Demisie acceptata.
TeroarenParis Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 Nickname: Sp3kTruM Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Los Vagos?: Este o mafie cu potential. Motivul plecării: Vreau sa incerc si altceva. Alte precizări: Multumesc ca m-ati primit !
Sylvanas Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 Nickname: Sp3kTruM Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Los Vagos?: Este o mafie cu potential. Motivul plecării: Vreau sa incerc si altceva. Alte precizări: Multumesc ca m-ati primit ! Demisie acceptata.
Killing_Joke Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Nickname: AleZz. Rank:6 Zile:20 Motivul plecari: Ma las de samp o perioada de timp lunga. Alte precizări: Va iubesc bajeti.Nu am sa mai pot intra pe samp .Bft.<3
Sylvanas Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 Nickname: AleZz. Rank:6 Zile:20 Motivul plecari: Ma las de samp o perioada de timp lunga. Alte precizări: Va iubesc bajeti.Nu am sa mai pot intra pe samp .Bft.<3 Demisie acceptata.
Screciu Codrut Andrei Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 Nickname:Talpino Cate zile ai in mafie?:Am 14 zile. Motivul plecarii:Nu am timp de war. Alte precizari?:Bafta!
Darius Bica Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Nickname:BicaDarius Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:20 Ce parere ai despre mafia Los Vagos?:Eu cred ca e o mafie de nota zece. Motivul plecării:Nu ma mai pot prezenta la war-uri de cand a inceput scoala. Alte precizări:Succes.
Ionut4667 Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 (edited) . Edited October 24, 2016 by Ionut4667
Ionut4667 Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 (edited) . Edited October 24, 2016 by Ionut4667
LuffyPirate Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Nickname: LuffyKing Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 zile Ce parere ai despre mafia Los Vagos?: Spun ca si la inceput , este o mafie cu potential cu lider si co-lider care se descurca binisor . Motivul plecării: Nu vreau sa imi stric fh-ul luand pe neasteptate 3/3 , si oricum poate ma dau pe departamente! Alte precizări: Va multumesc pentru locul acordat in grup , un loc pe care nu am fost in stare sa il mentin.
Recommended Posts