Jump to content

O mica problema !

Go to solution Solved by Justin.Capone,

Recommended Posts

Posted

@  ma poti ajuta tu ca de la tine am luat majoritatea modurilor si nush sa scot asta ?

Si inca ceva ca am vazut un mod care e de la tine care poti pune viteza de rotire pt m4 si deagle acel program.

• Solution
Posted

Ia de la un prieten sau de pe internet fişierul "python.ifp" original, default, pentru san andreas. Downloadezi şi programul "spark". Cu spark deschizi fişierul "gta3.img" din folderul models, de unde ai tu jocul instalat, şi bagi python.ifp în spark (import).

Nu ştiu la ce mod de rotire de referi. Distance or close shooting, la asta te referi?

• Upvote 1
Posted

Ia de la un prieten sau de pe internet fişierul "python.ifp" original, default, pentru san andreas. Downloadezi şi programul "spark". Cu spark deschizi fişierul "gta3.img" din folderul models, de unde ai tu jocul instalat, şi bagi python.ifp în spark (import).

Nu ştiu la ce mod de rotire de referi. Distance or close shooting, la asta te referi?

Deci puteai sa setezi liniile la m4 si deagle era ceva gen albastru cu o planeta pe el.

Posted

Deci puteai sa setezi liniile la m4 si deagle era ceva gen albastru cu o planeta pe el.

setai sensibilitatea jocului (meniu -> controller setup -> mouse setup -> sensitivity) apăsând un buton. Nu îl mai am, e un proiect foarte vechi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp