Twist7 Official Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Cine stie cum scot modu ala de la arma cand trag arma o pune pe mana si o tine intr-o parte si uras faza aia nu pot trage cum trb.
Twist7 Official Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 @ ma poti ajuta tu ca de la tine am luat majoritatea modurilor si nush sa scot asta ? Si inca ceva ca am vazut un mod care e de la tine care poti pune viteza de rotire pt m4 si deagle acel program.
Solution Justin.Capone Posted April 4, 2014 Solution Posted April 4, 2014 Ia de la un prieten sau de pe internet fişierul "python.ifp" original, default, pentru san andreas. Downloadezi şi programul "spark". Cu spark deschizi fişierul "gta3.img" din folderul models, de unde ai tu jocul instalat, şi bagi python.ifp în spark (import). Nu ştiu la ce mod de rotire de referi. Distance or close shooting, la asta te referi? 1
Twist7 Official Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 Ia de la un prieten sau de pe internet fişierul "python.ifp" original, default, pentru san andreas. Downloadezi şi programul "spark". Cu spark deschizi fişierul "gta3.img" din folderul models, de unde ai tu jocul instalat, şi bagi python.ifp în spark (import). Nu ştiu la ce mod de rotire de referi. Distance or close shooting, la asta te referi? Deci puteai sa setezi liniile la m4 si deagle era ceva gen albastru cu o planeta pe el.
Justin.Capone Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Deci puteai sa setezi liniile la m4 si deagle era ceva gen albastru cu o planeta pe el. setai sensibilitatea jocului (meniu -> controller setup -> mouse setup -> sensitivity) apăsând un buton. Nu îl mai am, e un proiect foarte vechi.
Twist7 Official Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 setai sensibilitatea jocului (meniu -> controller setup -> mouse setup -> sensitivity) apăsând un buton. Nu îl mai am, e un proiect foarte vechi. Pacat era bun si folositor.
Recommended Posts