breko Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Orcum e interzis. Faci confuzie intre Kill Informer si Player informer. Asta iti arata doar cate kill-uri ai facut.De ce ar fi interzis?
breko Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Cum ziceam. De la mine ai +1. Modul nu face nici un lag, functioneaza perfect. Ajuta?Nu prea, da' e fun.
sNaCks Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Faci confuzie intre Kill Informer si Player informer. Asta iti arata doar cate kill-uri ai facut.De ce ar fi interzis? iti arată pe cine omori de la distanța de 90 de m cu m4. Nu mă crezi că e interzis intreabă un admin să vezi ce T/C isi ia .
Miatoris15 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 iti arată pe cine omori de la distanÈ›a de 90 de m cu m4. Nu mă crezi că e interzis intreabă un admin să vezi ce T/C isi ia . Are dreptate nu va mai contraziceti atat. Cine este prins cu acest mod va primi ban permanet , considerandu-se cheats.Â
Zeldak. Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 NU ESTE LEGAL! Mi-a confirmat si Rayan . Un simplu motiv ar fii ca atunci cand ne omoara un hitman ii aflam identitatea.
Remember Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 @@erhan iti propun sa stergi textul cu "x killed x from z meters" deoarece e ilegala, daca chiar a fost adaugata de tine, dupa parerea mea asa ar fi legal.
Chastrykes. Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Am facut cum ai spus tu dar nu imi merge.. ai TW 9 sa imi arati?
Zeldak. Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 NU ESTE LEGAL! Mi-a confirmat si Rayan . Un simplu motiv ar fii ca atunci cand ne omoara un hitman ii aflam identitatea.
Recommended Posts