Andreygabryel22 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Problema e urmatoarea. Deschid sa:mp, dau connect la server si apare ca se incarca si dupa 5 secunde nu mai apare clepsidra aia si nu intra in joc . ce sa ii fac?Va rog ajutati-ma . Raspunsul cel bun este premiat cu 5kk! Folosesc windows xp professional 2000 Quote
Snapster Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Incearca un reinstall la GTA. Stiu ca este greu pentru un mafiot sa faca asta deaoarece trebuie sa-si puna toate modurile la loc dar asta este ... Quote
Alex AxeLz Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 (edited) Incearca un reinstall la GTA. Stiu ca este greu pentru un mafiot sa faca asta deaoarece trebuie sa-si puna toate modurile la loc dar asta este ... Sau poate sa salveze modurile care ii sunt de folos si dupa sa il reinstaleze! PS. Modurile care iti sunt de folos baga-le pe desktop intr-un folder sau fale o arhiva(winrar) Sau cum spune snapster, dai reinstall la tot gta-ul! NEW!!! -> Dai restart la calculator si daca tot face asa, dai reinstall Si eu am patit acest lucru Edited April 5, 2014 by AxeLz Quote
Blesz Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Salut @AIM-VieW In primul rand, nu am nevoie de bani. Te ajut de buna voie 1) Verifica sa ai clientul de SA:MP (samp.exe) in acelasi folder (director) cu executabil GTA:SA-ului (gta_sa.exe). Daca asta nu v-a rezolva problema, atunci resintaleaza SA:MP folosind ultima versiunea a clientului, o gaseseti pe www.sa-mp.com la sectiunea Downloads 2)Sau click dreapta pe iconu ''gta_sa.exe'', Properties > Compatibility > Seteaza ''Windows98/Windows ME' la ''Run this progam in compatibility mode for''. Acelasi lucru faci si la executabilu ''samp.exe00'' 3) Si eu am avut tot problema asta, si am reinstalat Windows si a mers perfec..daca nu merge nici optiunele astea de sus, incearca si reinstaleaza Windows.. O zii buna! Quote
Andreygabryel22 Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 am reinstalat san andreas, deci singura varianta e reinstall windowns Quote
GeorgianX Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 reinstaleaza gta , apoi iati versiunea 0.3z Quote
4N0n1m Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 (edited) am reinstalat san andreas, deci singura varianta e reinstall windowns Sunt sigur ca ai Gta San Andreas cu c r a c k, care probabil nu e bun, cauta altul. Daca ai reusit, t/c. Edited April 5, 2014 by Eduard. Quote
Andreygabryel22 Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 da cu ##### am dar pana acum mi-a mers.. te rog dami tu unu bun pls dami-l pe al tau daca merge pls Quote
Sm0K3R Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 (edited) Uite link de la c r a c k: http://ge.tt/4VlbZrW1/v/0 Daca nu merge cu cracku incearca asa: 1) Dezinstall Gta sa si Samp, stergi tot folderul in care a fost instalat gta sa si stergi si gta sa user files din My Documents apoi reinstalezi gta si samp daca nu merge nici asa: 2) Baga cracku la gta sa apoi schimba numele folderului in care e instalat gta sa . De ex el e : Gta San Andreas , Tu il schimb in GTA ... si apoi vezi daca merge Edited April 5, 2014 by Sm0K3R Quote
Andreygabryel22 Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 cand dau download gta_exe nu apare nimic, nu merge. Quote
Quartz Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) Salut, eu folosesc C R A C K-ul acesta, de fiecare data cand am renstalat windows / GTA am folosit acest #####, si merge perfect. P.S La mine ieri a batut vantul foarte tare, s-au atins firele de electricitate intre ele si mi s-a dat restart la pc, nu mi-a mai mers deloc gta, intra in windows basic (Vorbesc acum in windows 7) apoi, iesea pur si simplu... singura solutie la mine a fost reinstall la windows, apoi drivere placa video, + directx 9.0, mi se pare ca la win7 vine cu totul. http://fisierulmeu.ro/26ITDARIVB6P/#####-GTA-San-Andreas-zip.html Edited April 6, 2014 by Quartz Quote
Andreygabryel22 Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 quartz poti sa imi dai direct c.r.a.c.k.u? te rog? ca imi trb winnzip si nu il am , te rog frumos. Quote
Alex FcDb Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Salut! Eu iti recomand sa reinstalezi GTA, daca tot asa face reinstaleaza windows-ul.. Quote
Recommended Posts