Jump to content

Recommended Posts

Posted

Problema e urmatoarea. Deschid sa:mp,  dau connect la server si apare ca se incarca si dupa 5 secunde nu mai apare clepsidra aia si nu intra in joc . ce sa ii fac?Va rog ajutati-ma . Raspunsul cel bun este premiat cu 5kk!

Folosesc windows xp professional 2000

Posted (edited)

Incearca un reinstall la GTA. Stiu ca este greu pentru un mafiot sa faca asta deaoarece trebuie sa-si puna toate modurile la loc dar asta este ...

Sau poate sa salveze modurile care ii sunt de folos si dupa sa il reinstaleze!

PS. Modurile care iti sunt de folos baga-le pe desktop intr-un folder sau fale o arhiva(winrar)

Sau cum spune snapster, dai reinstall la tot gta-ul!

NEW!!! -> Dai restart la calculator si daca tot face asa, dai reinstall

Si eu am patit acest lucru

Edited by AxeLz
Posted

Salut @AIM-VieW

In primul rand, nu am nevoie de bani. Te ajut de buna voie

1) Verifica sa ai clientul de SA:MP (samp.exe) in acelasi folder (director) cu executabil GTA:SA-ului (gta_sa.exe). Daca asta nu v-a rezolva problema, atunci resintaleaza SA:MP folosind ultima versiunea a clientului, o gaseseti pe www.sa-mp.com la sectiunea Downloads

2)Sau click dreapta pe iconu ''gta_sa.exe'',  Properties > Compatibility > Seteaza ''Windows98/Windows ME' la ''Run this progam in compatibility mode for''. Acelasi lucru faci si la executabilu ''samp.exe00''

3) Si eu am avut tot problema asta, si am reinstalat Windows si a mers perfec..daca nu merge nici optiunele astea de sus, incearca si reinstaleaza Windows..

O zii buna! 

Posted (edited)

am reinstalat san andreas, deci singura varianta e reinstall windowns

Sunt sigur ca ai Gta San Andreas cu c r a c k, care probabil nu e bun, cauta altul.

Daca ai reusit, t/c.

Edited by Eduard.
Posted (edited)

Uite link de la c r a c k:  http://ge.tt/4VlbZrW1/v/0

Daca nu merge cu cracku incearca asa:

1) Dezinstall Gta sa si Samp, stergi tot folderul in care a fost instalat gta sa si stergi si gta sa user files din My Documents apoi reinstalezi gta si samp

daca nu merge nici asa:

2) Baga cracku la gta sa apoi schimba numele folderului in care e instalat gta sa . De ex el e : Gta San Andreas , Tu il schimb in GTA ... si apoi vezi daca merge

Edited by Sm0K3R
Posted (edited)

Salut, eu folosesc C R A C K-ul acesta, de fiecare data cand am renstalat windows / GTA am folosit acest #####, si merge perfect.

P.S  La mine ieri a batut vantul foarte tare, s-au atins firele de electricitate intre ele si mi s-a dat restart la pc, nu mi-a mai mers deloc gta, intra in windows basic (Vorbesc acum in windows 7) apoi, iesea pur si simplu... singura solutie la mine a fost reinstall la windows, apoi drivere placa video, + directx 9.0, mi se pare ca la win7 vine cu totul.

http://fisierulmeu.ro/26ITDARIVB6P/#####-GTA-San-Andreas-zip.html

Edited by Quartz