Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sall mi-am reformatat pc azi si i-am bagat toate drviverele sau cel putin asa cred ca nu am cd cu drivere ,le-am luat de pe net ! Problema este urmatoarea am un laptop Toshiba Satellite l655-170 mi-am pus resolutia cum trebuie si in joc si pe desktop dar am intrat in joc si imi arata totul ca si cum ar fii acoperit cu ceata in patratzele nu stiu cum sa explic se vede cam urat am facut 2 poze nu stiu daca se vede exact ce zic http://i.imgur.com/KEAAkkX.png   http://i.imgur.com/FPChRW8.png  http://i.imgur.com/Pc51chq.jpg

poate cu putin zoom o sa intelegeti ! Daca ma poate ajuta cineva i-as fi recunoscator ! un driver pt laptop sau cv nu stiu pt ca si resolutiile date sunt cam aiurea ! Am windows 7 Ultimate x64 pe Laptop ! Mersi

Postati doar daca ma puteti ajuta cu ceva , nu vreau sa vad alte prostii de oameni imaturi ! Mersi

Edited by sendysss
Posted

Vezi poate e rezolutia aiurea din Joc . Daca nu, reinstaleaza SanAndreas din nou .

Personal: Sora mea are si ea un LATOP toshiba nu retin modelu . Dar stiu ca vroia sa joace SA:MP si tot problema care o ai tu o avea si ea

si am facut ce ti-am scris mai sus , si a mers [...] Altceva sper sa iti mearga . Incearca 

Posted

În prima poză se văd geamurile de la dulap.

Iar in a 2 - a poză se vede foarte bine.

Dacă vrei să se vadă şi mai bine , dă rezoluţia din game mai mare.

Esc - Optin - Display Setup - Advanced -  Resoluţion. 

Sper că ţi-am fost de ajutor.

Posted

Vezi poate e rezolutia aiurea din Joc . Daca nu, reinstaleaza SanAndreas din nou .

Personal: Sora mea are si ea un LATOP toshiba nu retin modelu . Dar stiu ca vroia sa joace SA:MP si tot problema care o ai tu o avea si ea

si am facut ce ti-am scris mai sus , si a mers [...] Altceva sper sa iti mearga . Incearca 

Deabea am instalat jocul stiu sigur ca e cv de la placa video dar nu stiu ce ....

Posted

Deabea am instalat jocul stiu sigur ca e cv de la placa video dar nu stiu ce ....

PS: Ai instalat bine driverele ? 

Posted

În prima poză se văd geamurile de la dulap.

Iar in a 2 - a poză se vede foarte bine.

Dacă vrei să se vadă şi mai bine , dă rezoluţia din game mai mare.

Esc - Optin - Display Setup - Advanced -  Resoluţion. 

Sper că ţi-am fost de ajutor.

Uite aici inca o poza sa intelegi mai bn http://i.imgur.com/Pc51chq.jpg nu e de la rezolutie :|

PS: Ai instalat bine driverele ? 

Cred ca da ce as putea face gresit la fiecare ,care mi-a cerut restart am dat restart ... da eu zic ca le-am instalat bn ! am mai avut probleme de genu inainte dar am uitat ce am facut :(

Posted (edited)

Doar în game ţi se vede aşa? Daca ţi se vede şi pe Desktop  aşa, inseamnă că este de la monitor.

Edited by Renato
Posted

Doar în game ţi se vede aşa? Daca ţi se vede şi pe Desktop  aşa, inseamnă că este de la monitor.

Doar in joc se vede asa ! :(

Posted

Salut,este de la rezolutia jocului.O ai setata pe x16 bits.Ca sa o rezolvi seteaza rezolutia pe care o vrei,dar pe x32.

Exemplu: 1024 x 768 x 32 la tine e x 16 la sfarsitul rezolutiei.

Posted

Upss . 

Directx 9c Instaleaza asta , Si vezi daca iti merge 

Cred ca a fost ceva si de la directx asta ca pana atunci nu mergea cum a zis jericho pe x32 pt ca nu aveam ! ms mult !

Salut,este de la rezolutia jocului.O ai setata pe x16 bits.Ca sa o rezolvi seteaza rezolutia pe care o vrei,dar pe x32.

Exemplu: 1024 x 768 x 32 la tine e x 16 la sfarsitul rezolutiei.

Mersi Jericho ! a mers dar nu aveam direct x instalat si nici nu imi aparea x32 ! acum e bine ! da mi se pare ca nu prea are culoare ! in fine e bn ca macar am rezolvato ! Mersi !

Problem Solved ! Mersii baietii ! T/C

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp