Kimura Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Probabil ca am gresit topicul dar am o problema...nu pot accesa user panel...scriu nume si parola...cat si codul de siguranta si tot nimic...mi se reseteaza campurile...este ceva ce am omis sau ce pot face?...
Eugen Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Probabil ca am gresit topicul dar am o problema...nu pot accesa user panel...scriu nume si parola...cat si codul de siguranta si tot nimic...mi se reseteaza campurile...este ceva ce am omis sau ce pot face?... Probabil ca am gresit topicul dar am o problema...nu pot accesa user panel...scriu nume si parola...cat si codul de siguranta si tot nimic...mi se reseteaza campurile...este ceva ce am omis sau ce pot face?... Încearcă cu un alt browser
xBoRn Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Ai băgat contul și pass de pe SERVER? Nu de pe forum... 1
NighT Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Trebuie să bagi Nick-ul de pe Server și Password tot de pe Server. Sigur o să meargă.
TeryX Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 (edited) Trebuie să bagi CONTUL și PAROLA de pe server , NU de pe forum.Dacă nici atunci nu îți merge ai o problemă cu browserul, am și eu un prieten care are aceași problemă și încă nu a găsit nicio rezolvare. Succes! Edited April 22, 2013 by TeryX
NighT Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Dacă ai o problema cu browserul, încearcă alt browser.
Recommended Posts