Alex AxeLz Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) Subiectul video-ului: Modul First-Person la PaintBall O scurta prezentare: Am instalat modul first-person si am facut un test, la paintball Link catre filmulet: Bonus: Link download in desciere(ai nev. de cleo 4) Edited April 6, 2014 by AxeLz
Alex AxeLz Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 Naspa, suferi la paintball. Daca esti atent vei vedea pe la sfarsitul videoului cum ma descurc la PaintBall, la inceput am testat modul! Cam naspa modul. Eu il folosesc cand conduc Urat modul ... nu poti face killuri deloc. Daca te obisnuiesti cu interfata, o sa faci si killuri
Alex AxeLz Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 ciudat mod dar trebuie sa te obisnuiesti Eu l-am postat, doar sa vedeti cum este sa jucati cu el la paint, daca vreti il adaugati daca nu,nu, parca esti in Real-Life acolo in joc Nu mi se pare frumos modul Eu l-am postat, doar sa vedeti cum este sa jucati cu el la paint, daca vreti il adaugati daca nu,nu dar e funny, parca esti in Real-Life acolo in joc
BYTA12 Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Subiectul video-ului: Modul First-Person la PaintBall O scurta prezentare: Am instalat modul first-person si am facut un test, la paintball Link catre filmulet: Bonus: Link download in desciere(ai nev. de cleo 4) e naspa mai bine joc cu picoru.. nu vezi ca nu nimeresi pe nimeni?
Mihai Jrr Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Frumos mod dar nu pentru arme.. spunemi si mie cum se numeste prima melodie de pe fundal te rog:D
Recommended Posts