Andreygabryel22 Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 De ce am lag asa mare in joc ? ce imi sugerati sa fac sa scap de lag? am moduri asa: Doar hud.txd, si gta3.img lag removal ala a lu justin, in rest nu am niciun mod. Pls ajutati-ma Quote
-Wallabee- Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 @AIM-VieW Păi în primul rând,ia-ţi CCleaner,nu ştiu când de mult te ajută,dar pe mine m-a ajutat. Incercă şi acest mic tutorial : http://forum.bugged.ro/topic/67141-tutorialping-samp-pentru-pc-urinet-uri-slabe/ #Poză Ccleaner Mai şterge din lucrurile inutile,incearcă să nu ai multe chestii pe desktop. Quote
Blesz Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 @AIM-VieW Asigurate ca ai la joc aceste setari: Intra in joc, SA:MP, Options > Display > Advanced Draw Distace: Trebuie sa fie minim, in cloncuzie 0 liniute) Frame Limiter: OFF Widescreen: OFF Visual FX Quality: OFF MIP Maping: ON Anti-Aliasing: OFF Resolution: 800x600x16 (sau 1024x768x16, orice rezolutie cu care te simti tu bine, dar in capat sa fie x16 PD: Prefereta mea este 800x600x16. Bafta! Quote
zuzlikest Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 De ce am lag asa mare in joc ? ce imi sugerati sa fac sa scap de lag? am moduri asa: Doar hud.txd, si gta3.img lag removal ala a lu justin, in rest nu am niciun mod. Pls ajutati-ma Posibil sa ai lag de la netul slab, oricum inchide aplicatiile inutile (cu task manager) poate va fi o diferenta, si incearca sa inchizi tot ce "mananca net". Quote
Recommended Posts