Denishosu Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 (edited) OFF:Eu le am pe aman doua :))))))))))))))). Pe langa asta si talent. ON:https://www.youtube.com/watch?v=ZyxKv5xP9Vk PS:Truth life is the best game. Edited May 1, 2014 by Dedge_DRK Quote
Senax Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Crede-ma pe orice joc virtual , niciodata sa nu faci greseala sa dai/imprumuti ! Quote
Danny_69 Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Nu știi când prietenii te vor lăsa baltă. Cam așa este în ziua de azi. Deci, aș alege $. Quote
RaresR Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Mda, eu am incredere in cei pe care ii cunosc si in real life, greseala ta. Quote
Mr.Cata Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Du-te ma de gaseste-ti o viata si nu mai plange ca uzi forumu de lacrimi Ti se pare ca plange? e foarte urat ce a facut acel "om".. stiu cum e... Chiar daca e un joc sau nu. tu muncesti pentru banii aia, stai ore in sir on pe Server sa faci bani, tu cred ca stai doar pentru payday-uri si pentru level. dar alti muncesc, se distreaza etc. Quote
Delays Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Deci sa inteleg: El si-a pierdut 5 luni doar ca sa primeasca cativa bani intr-un joc... Din pacate multi devin asa obsedati de un joc ca il iubesc mai mult ca viata reala, si fac tot doar ca sa se dea mare. Pacat, asa e in Romania, 95% vor sa se dea mare, asa ca mai si fura... Trebuie sa stii in cine sa crezi. Quote
GIVENCHY1 Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 In ziua de azi nu poti avea incredere in nimeni, chiar si fratele tau te poate trada pentru o suma de bani. Quote
ZERS Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Tot un prieten rămâne baza, indiferent de bunurile acestuia. Quote
Apollyon Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 As alege prietenii, chiar daca sunt sanse mici sa fie adevarate, macar ai sansele alea.Si despre astia care zic de muncitul toata ziua... am un mic sfat: "Get a life". Nu ai cum sa "muncesti" intr-un joc, doar omori plictiseala facand niste actiuni mai interesante. Quote
antiroby Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Prieteni, cu prietenii faci banii dar din bani nu faci prieteni. Quote
paulB Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Scrii ceva urât despre un player, iar apoi parcă îl atunci în arenă(forum) cu „daţi-vă cu părerea “. Părerea mea e că tu suferi şi celălt se fericeşte. Eşti nab. Quote
Ademar Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Normal ca prietenia , banii nu aduc fericirea. Quote
San_AndreaSS Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 banii ba, lasa-i drecu' pe prieteni. aia ii faci si cand ai bani :)) Quote
Deagle.Oficial Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Salut. Aztazi un prieten de al meu, @ s-a lasat de SA:MP. De ce ? Din cauza ca un "prieten" de al nostru ia luat banii. Totul a inceput acuma 2-3 saptamani, cand ne gandeam la un viitor, deja aveam incredere in playerul respectiv, il cunosteam de 5 luni. Dupa ce evoluam pe server la invitat @ la barbut. Si-a pierdut toti banii la acel om. A implorat sa ii dea inapoi banii , dar a spus ca "Nu dau ma banii, tu ai destui"... Am inteles problema. Dupa dansul si-a luat casa, business, sunrise. Inainte de toate astea eu aveam 10kk si i-am luat niste $ la dans. El mi-a cerut inapoi 2.000.000$, dupa ce i-am dat banii mai avea si pretentii ca sa ii mai dau 200.000$ ca sa aiba suma fixa. Dupa 2 zile mi-am pierdut toti banii la barbut, vorbeam cu el sa imi deie 500.000$ cand el avea 40.000.000$. Dupa 1 minut dupa ce il intreb imi spune "Nu, ca nu am bani.", cand el avea 40.000.000$ . @ esti cel mai zgarcit si cel mai nesimtit player, mi-as dori sa nu te fi cunoscut. Dati si voi cu parerea, cine e cel "de treaba". Regula 1 : Sa nu ai incredere in nimeni. Regula 2 : Respecta regula 1. Quote
ianQ Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 E ok sa ai prieteni,dar sa nu te lasi dus de val,pana la urma tot se gaseste unu sa te faca pe la spate. Prieten iti e doar buzunarul,parerea mea,prietenii vin si se duc. Quote
Septhos Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 (edited) Eu aleg prietenii, banii mei (adica 40.000.000$) nu valoreaza nimic, daca ai bani in jocuri virtuale nu te ajuta cu nimic in viata reala dar daca ai prieteni, eu am destui: M3GaTrOn, Pistolarul., C4RT0F, WINNER, alecu00, CuLLeR si multi altii, Prietenii inaintea baniilor, dar doar prietenii adevarati. Edited July 25, 2014 by xXZaratosXx Quote
Recommended Posts